bugün
R
robert pires8 yıl önce
yassı pile dil değdirmek
(img:#1643162) şu pile yapılan eylem. bunu yapmamış olan kesin kız oğlu kızdır.
R
robert pires8 yıl önce
angela merkel ile çorumda leblebi yiyoruz
R
robert pires8 yıl önce
angela merkel ile çorumda leblebi yiyoruz
R
robert pires8 yıl önce
nesillere göre yazar sayılarındaki mantıksızlık
resimde görüldüğü gibi içinde bulunduğum güruhun sözlüğü sırtlanlamasından kaynaklanır. edit: https://galeri14.uludagsozluk.com/791/nesillere-gore-yazar-sayilarindaki-mantiksizlik_1540209.jpg
R
robert pires8 yıl önce
ne bileyim abi
içerde dizisindeki bir karakterin capslere konu olan motto söylemi. (img:#1534464)
R
robert pires8 yıl önce
domates dolması
domates in içinin oyularak kabak dolması harcı ile doldurulması ve akabinde pişirilmesi ile ortaya çıkan orgazmik yiyecek türü.
R
robert pires8 yıl önce
nickini bir fotoğrafla anlat
(img:#1466028)
R
robert pires8 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
R
robert pires8 yıl önce
flybox
rüzgar tüneli diye adlandırılan, özellikle paraşütçülere eğitim vermek amacıyla yapılan bir yapıdır. şuanki amaç insanlara ilk uçuş deneyimleri yaşatmak olan flybox ,ülkemizde henüz bulunmamaktadır. şahsen ben denedim ve ne kadar zevkli olduğunu bi… devamını gör
R
robert pires8 yıl önce
bir sözlük kızı mesaj atınca oluşan yüz ifadesi
(img:#1442508)
R
robert pires9 yıl önce
katarda yaşadığım can sıkıcı olay
yıl 2011di yanlış hatırlamıyorsam, iş gezisi için Katar - Doha'da idim. Öğle tatillerine yakalandığım bir vakit ,günlük tutmuş olduğum taksiyle geziyorken konsoloslukların ordan geçiyormuşum. Bir de ne göreyim ; anlı, şanlı bayrağımız. evet , evet … devamını gör
© copyright 2005 - 2026