entry'ler (11)

interrail e kız arkadaş ile gitmek

oraya gidip 10 kızla ülkeye dönüş yapcağını düşünen her türk erkeğinin reddedeceği eylemdir.

(bkz: Dimyat a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak)

bir kadına söylenecek en güzel sözler

"hoşgeldin kadınım" sözü çok etkilidir.

denizde üstsüz güneşlenmesine izin veren erkek

havuzda güneşlenmeye yasak getiren erkektir.

denizde üstsüz güneşlenmesine izin veren erkek

havuzda güneşlenmeye yasak getiren erkektir.

23 cm sinirli

öfkeli şirin olabilir .

(bkz: çaylak olamktan nefret ederim)

çocuğunu okul yerine kuran kursuna göndermek

ailemin, çocukken yazları hocaya göndermek olarak yaptığı eylem.

aslına bakarsanız bunda kötü bir taraf yok , aile mensup olduğu dinin gerekliliklerini , faydasını ,zararını çocuğuna öğretmek için yapabilir bu işi bunun ne bağnazlıkla ne de sonunda ışid'e katılmasıyla ilgisi vardır.

not: diş hekimliği okuyorum , chp'ye oy verdim.

dil olmadan düşünebilirmiydik

zihnimizde bir şeyler kurarken veya bir cevap ararken beynimize "şöyle olsa , neden , ya şurdan şöyle vs" gibi soruları yönelttiğimizden aslında düşünürken de konuştuğumuzu ve bu nedenle de dilimizi kullandığımızı söyleyebiliriz fakat ilk insanları ele aldığımızda, bu duruma ters bir düşünce çıkıyor ortaya.

çocukken doğru sanılan yanlışlar

ilerde de doğru olarak içselleştirdiği için hayal kırıklığı yaratacak ve her hayak kırıklığının yüzüne sille vurmuşçasına acı vererek ona öğreteceği yanlışlardır.

whatsapp durumuna kalp koyan erkek

sevgilisi tarafından buna zorlanan erkektir.

ava çıkmak

dedemle 10 sene önce yaptığımız aktivite. bazı sabahlar tek kırma av tüfeği ve yaşlı köpeğiyle ormanda kuş , tavşan vs avlarken bunun ne denli ürkünç bir durum olduğunu kavrayamamış olduğumdan , hayranlıkla o cüsseli adamı izlerdim.

pazar günü evde oturan insan

yorgun geçen bir haftanın ardından şehrin keşmekeşinden kendini soyutlayarak evine huzurlu bir haftasonu geçirmek isteyen insandır.
© copyright 2005 - 2026