bugün

entry'ler (2)

cnc illet

Ulan arkas ne boktan makinadir ogrenmesi bi dert (cad cam) hadi diyelimki ogrendin eee calismasi bi dert milletle anlasmasi bir suru orospu concu var sanayide zamsnin en zor meslegi aslinda meslegi zor hale getirenler insanlar sanayi ortami safari gibi amina koyim kim kime dumduma valla bu meslekte olanlarin iside zor evlenip batklanmasi is insani sinirlendiriyor bide tabiyki sinirlendirir smina koyim sen adama 3 kisinin yapica isi bi kisiye yukle ondan sonra o adamdan verim bekle siktirin gidin amina koduklarimi ulan bu meslek yuzunden ben cok sorunlar yasadim daha dogrusu meslekteki insanlar yuzunden cok orospu cocugu var alin terini doktunuz halde uc kurus paraniza tenezzul eden is yerindeki salak insanlarin cekememezlikleride ayri bi cabasi neymis isimiz rajatmis ulan amina koduklarimi benim bu isleri islerken bi dunya sorumlulugum var picler siz ne sikim yapiyorsunuz amk meslek biraz sikintili oldugu icin is bulmasi falan evlenmeside problemdir dedigim gibi insan sinirli ve akdi oluyor ere buda cevresine ailesone akrabalarina sagdaki soldski insan iliskilerine yansiyor inszn etrafindakilere cephe aliyor simdi bi yerde calisiyorum is basi yaptim adam gel basla dedi sogortanids hemen yapicam dedi sigortayi hAla yapmadi amina koyim adam usta eleman aliyo amz hala sigortzyi baslaticak ohhhhh beeerr kustum rahatladim amina amina amina koyimohoooohhhhh.

siktimi sitesi

Ulan ne sikimden bi siteymis arkadas yok noktalama isaretlerine uy bilmem ne falan Aminiza koyim.