bugün
- mor semsiyeli yabanci16
- seni yeşerteceğim diyen erkek6
- yüzükoyun uyuyan erkekte gizli eşcinsellik vardır8
- yazarların şu an dinledikleri şarkı8
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor13
- yıkaması en zor mutfak aracı14
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum9
- sigara içen kızla öpüşülür mü12
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler18
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi16
- sözlükte kavga etmek7
- cilgincapkin219
- kadınlar hakkında bazı mülahazalar4
- memeleri füze gibi kadın13
- buddy dude21
- güncelleme2
- 5 taneden fazla makyaj malzemesi sayabilen erkek5
- kabuksuz kaplumbaga7
- ona bir şey söyle11
- kocamı çalıştırmam diyen kadın3
- bisiklet marka tavsiyesi10
- neden herkes aynı şeyi söylüyor3
- karton toplayan abi7
- yaz aylarında bol bol kadın ayağı görmek10
- sigara içmeyenler üzülünce ne yapıyor sorunsalı13
- yazarların parfümleri2
- insanlarda bıraktığımız iz5
- sözlüğün eski tadının olmaması8
- chp'nin hali ne olacak46
- güzel götlü kız vs güzel gözlü kız7
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek17
- bana wp den yazdı3
- 2026 dünya kupası şampiyonu olacak takım4
- mermi abla4
- erden timur2
- kızıl cin4
- enayimiknatisii12
- masklavi'nin düşünceleri18
- çok kişilikli biri olmanın dayanılmaz dramı2
- ilahi adaletin tecelli etmesi5
- atatürk'ün boyunun 164cm olması16
- gammazlar çetesi17
- rüzgarın yönünün terse dönmesi4
- aşk acısı çekenlere tavsiyeler11
- gecenin şiiri4
- gocu25
- artık online sayısını göremiyor olmamız4
- uysaljakoben17
- supergirl'den hoşlanmak2
- musallada duran kendini beğenmiş tabut3
entry'ler (91)
Kişilerin din adamlarına yorum yapma olayıdır. Elbetteki kusursuz insanlar yoktur. Bazı sözde din adamlarının birşey bilmediği ortadadır. Fakat Nihat Hatipoğlu gibi din adamlarına çok fazla yorum yapamayız bence. Çünkü hepimiz dinin inceliklerini bilmiyoruz. Demek istediğim eleştirsek bile onları aşağılamamalıyız.
Nisan ayında sınavlar yüzünden yazarlığa mayıs ayında dönecek olan yazar.
Bir kadının ağlama durumudur. Eğer bir kadın ağlıyorsa su verin sevaba girin hacı.
O kişidrki eninde sonunda bükemediği eli büker.
Dünyanın en korkutucu şeyidir. düşünmesi bile korkuştur bu tabiri kulladımığız tekşey osuruktur. Liselilerin kullandığı bi silahtır. Liselinin derste osuruğu gelir ama öğretmen olduğu için yapamaz. Bu sebeple sessiz yapar. Midem bulandı gençler. benden bukadar.
En fedakar abisi balkonda oturan beyaz atletli adam'dır. (bkz: Beyaz Atletli Adam Hikayeleri)
Gelmiş geçmiş en iyi insan Hz.Muhammed (s.a.v)'dir
Eşi benzeri olmamaktır. Bazen.
Asıl insan kişiliğidir. Gerçek insan onurlu, gururlu ve namuslu olmalıdır. Hayvanlara akılları yok diye eziyet çektirmemeli insanları kardeşi gibi görmelidir. Parayı hayatında benimsememeli, mutlu olmak için değil mutlu etmek için yaşamalıdır. Arkadaşlarına sahip çıkmalı ve haksız olduğunda da hatasını kabullenmelidir. insanlara yardım etmeli ve onlara umut olmaya çalışmalıdır. Güvenilir olması gereklidir. Kendisi için değil, başkaları için ağlamalıdır. Herşeyi alttan almaya çalışmalı ama yeri gelincede hakkını yedirmemelidir. Herşeyden öncede yüreğinin temiz olması gerekir. Neden bizde bu özelliklere sahip olmayalım. Yeniden iyi bir insan olmak mümkün...
Dünyanın gelmiş geçmiş en korkunç olayıdır. Hayatımda pek çok kez bu olayla karşı karşıya geldim. Önce fayanstaki o soğukluk derinize işliyor ve içinizi feth etmeye başlıyor. Sonra bu soğukluk tüm vücudunuza yayılıyor ve sağlam bir çığlık atıyorsunuz. Duş alırken fayansa bile bakmamaya çalışırım okadar yani. Siz siz olun genler fayansa dokunmayın. Düşünmesi bile ürpertici.
Kişinin hatırladığı tek şeyin beşiktaş olma durumudur. Mehmetimiz daha küçüktü ve o daha on bir yaşındaydı. Babası ona Şifo Mehmeti sevdiği için Mehmet ismini koymuştu. Ne yazıkki Mehmet, dokuz yaşındayken ssep hastalığına yakalandı. Bir çaresi yoktu bu hastalığın. Bu kötü ve üzücü olay çok üzüyor beni. Mehmet, annesinin ve babasının ismini bile unuturken Beşiktaşı tamamiyle hatırlıyordu. Ruhuna bir fatiha okumayı unutmayın.
Ölümle yaşamı ayıran çizgi
Siyahla Beyazı ayıramaz ki..
Her yolun sonunda ölüm olsa da
Sevenleri kimse ayıramaz ki..
Ölümle yaşamı ayıran çizgi
Siyahla Beyazı ayıramaz ki..
Her yolun sonunda ölüm olsa da
Sevenleri kimse ayıramaz ki..
Dünyanın en meşhur genci olan türk gencinin proje ödevini son gün yapması olayıdır. Şu anda moral sıfır bende okadar.
Herşeye rağmen sevmektir aşk.
Dünyanın en güzel hkayesi beyaz atletli adam hikayesidir. (bkz: Balkonda Oturan Beyaz Atletli Adam Hikayeleri)
En odun film karakteridir. Tartışmasız en odun karakter Mematidir. Mematinin ağzından güzel kelimesi çıkmaz. Eğer çıkarsada güzel sıktın, güzel atıştı gibisinden sözler çıkar.
En çok gurur duyulan şeydir. Ben en çok müslüman ve türk olmamadan gurur duyuyorum. En çok gurur duyduğum kişi ise babamdır.
Dünyanın en gıcık sorusudur. Dünyanın en gıcık sorusu annenimi yoksa babanımı daha çok seviyorsun?
Rebellord'un lideri olduğu gruptur. Asi Birliğinin Uludağ sözlük temsilcisi ise rebellord'tur.
terminatör moduna girmektir. Memati Baştan sonra en çok moda girdiğim şeydir. O odadan artistçe çıktıktan sonra natasha bile çıksa çeker silahı vururum. Bazende 300 sparta moduna girip tuvalet kapısına Burası sıparta diyip vuruyorum.
Hemen hemen her mahallede olan adamdır. Genellikle heyt diye bağırır. Dünyanın en meşhuru ise Doğuştur. Survivor açıkken ben içerdeydim ,doğuş bağırdığında öküzmü bu dediğim bile olmuştur.