bugün
R
rdnce10 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
R
rdnce10 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
R
rdnce10 yıl önce
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
R
rdnce10 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
R
rdnce10 yıl önce
R
rdnce10 yıl önce
medyum kime denir
S ile l arasındaki bedene denir.
R
rdnce10 yıl önce
oytunkaran ı görsel olarak nasıl hayal edersiniz
(img:#1060701) başka türlü hayal etmek mümkün olmuyor.
R
rdnce10 yıl önce
ekşi sözlük kalitesinin uludağsözlükte olmaması
çünkü burası yol geçen hanı gibi yazar alıyor da ondan. aslında troll olayının önüne geçebilseler, çok faydalı entryler var burada. örneğin tıp ve dişçilikte ekşide bulamayacağın çoğu konu burada yazılıyor, çiziliyor. ama troller - ki bunlar çeşitli … devamını gör
R
rdnce10 yıl önce
selahattin demirtaş kürt che guevarasıdır
selahattin demirtaş olsa olsa yarrağıma antifriz olur.
R
rdnce10 yıl önce
17 mart 2016 sporting braga fenerbahçe maçı
yürü be fener.
R
rdnce10 yıl önce
karadeniz de türk var mı acaba
bir ispirli olarak ( erzuruma 3 saat, rizeye 1 saat, artvine 45 dakika uzaklıkta. erzurumun ilçesidir fakat karadeniz tarafında. ) şunu söyleyebilirim türkiyeyi toplasan karadenizde ki türk etmez, miktar bakımından söylemiyorum. herkes şerefsizlerl… devamını gör
R
rdnce10 yıl önce
uludağ sözlük te hiç türbanlı yazar olmaması
Olmadığını nereden biliyorsun herkes buraya fotoğrafını koymuyor. Ayrıca hala başörtüsünü gerici diye tasvir ediyorsanız burda geri olan sizin zekanızdır. Edit: Başörtülü değilim
R
rdnce10 yıl önce
uludağ amatör fotoğrafçılar derneği
Bu gün itibariyle açtığım dernektir. Sevgili yazarlar burada çektiği fotoğrafları girebilir, Birbirleriyle iletişime geçebilir. ilk olarak kendimden başlıyorum, 1-`the hebo` 2- `jimmy tudeski` 3- `blackblock` 4- `lars alexandersson` 5- `izm… devamını gör
R
rdnce11 yıl önce
uludağ sözlük gözlerimizi ifşa ediyoruz kampanyası
(img:#723677)
R
rdnce11 yıl önce
ben türban takandan daha cok tahrik oluyorum
Böyle diyenlerde var malesef.~swh~Ters etki diye bir olayda var malesef cogu zaman.türban fantezisi.
R
rdnce11 yıl önce
hristiyana gelince deli müslüman gelince terörist
Avrupalı ülkelerin zihniyetidir.Ne zaman müslümanlara yönelik bir saldırı yapılsa yapan kişiye deli deyip yakasını sıyırtan ne zamanki bir müslüman bir zarar verse terörist damgasını yapıştıran zihniyettir bu.Arap ülkelerinde filistinde yüzlerce binl… devamını gör
R
rdnce12 yıl önce
fethullah gülen in mesleği
amerika'nin imamlığı haricinde yaptığı bir iş var mıdır diye herkesin merak ettiğidir.
R
rdnce12 yıl önce
florent malouda
fransız futbolcu. `olympique lyonnais`da ~olimpik lyon~ oynuyor ve 10 numaralı formayı giyior. pes5 gibi oyunlarda yer verdiğinizde çok da bir etkisi görünmüyor lakin gerçekte iyi bir oyuncuya benzemektedir.
R
rdnce13 yıl önce
ateizm sembolü
nedendir bilinmez ama olmayan semboldür. var mıdır? varsa da ben bilmiyorumdur. bu da önerimdir efendim: (img:#376709)
R
rdnce13 yıl önce
yazarların üstündeki kıyafetlerin maddi değeri
(bkz:geri kalan her şey için mastercard)
R
rdnce13 yıl önce
aziz yıldırım
fenerbahce klubu baskanidir an itibariyle.
R
rdnce13 yıl önce
alsancak stadı
http://alsancakstadi.blogspot.com/ adresinde bulunan güzel blog hem futbol seven hem de türk spor basınından midesi bulunan ben gibilere aceto balsamico ile beraber ilaç olmaktadır.
R
rdnce13 yıl önce
bizim açlarımız vs afrikanın açları
2 gündür feysbuk'ta sürekli gözüme çarpan, genelde ak partili arkadaşların paylaştığı, acınımsı fotoğraf. komik evet ama acı da. (img:#282431)
R
rdnce13 yıl önce
sünnet cinayettir
kürtaj cinayettir meselesine erkek bakışıdır. her yerde kadın sorunlarının konuşulmasına erkek tepkisidir. kadın dayak yer gündem, kadın öldürülür gündem, kadın sezaryen olur gündem, kadın kürtaj olur gündem. yeter daa. bu ülkede erkeklerin de sorun… devamını gör
© copyright 2005 - 2026