bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin10
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- gece yarısı çalan telefon7
- uysaljakoben21
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- gammaz olmuşum13
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- geceye bir söz bırak3
- aquila bicipite8
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- eski dizileri izlemek3
- reha muhtar25
- kadınların zeka seviyesi2
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- ankarada masaj yaptırmak2
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- minyon kadın siniri5
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak2
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- kel erkek3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- kemal kılıçdaroğlu35
- elit olmak için gerekenler13
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- death2
- bizim delilere bakayım4
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- gecenin şarkısı4
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- gocu26
- ses yakışıklılığı2
- semum3
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21

Merak edilmeyendir.
Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.

Merak edilmeyendir.
Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.

Merak edilmeyendir.

çünkü burası yol geçen hanı gibi yazar alıyor da ondan. aslında troll olayının önüne geçebilseler, çok faydalı entryler var burada. örneğin tıp ve dişçilikte ekşide bulamayacağın çoğu konu burada yazılıyor, çiziliyor. ama troller - ki bunlar çeşitli … devamını gör

bir ispirli olarak ( erzuruma 3 saat, rizeye 1 saat, artvine 45 dakika uzaklıkta. erzurumun ilçesidir fakat karadeniz tarafında. ) şunu söyleyebilirim türkiyeyi toplasan karadenizde ki türk etmez, miktar bakımından söylemiyorum. herkes şerefsizlerl… devamını gör

Olmadığını nereden biliyorsun herkes buraya fotoğrafını koymuyor. Ayrıca hala başörtüsünü gerici diye tasvir ediyorsanız burda geri olan sizin zekanızdır.
Edit: Başörtülü değilim

Bu gün itibariyle açtığım dernektir.
Sevgili yazarlar burada çektiği fotoğrafları girebilir,
Birbirleriyle iletişime geçebilir.
ilk olarak kendimden başlıyorum,
1-`the hebo`
2- `jimmy tudeski`
3- `blackblock`
4- `lars alexandersson`
5- `izm… devamını gör

Böyle diyenlerde var malesef.~swh~Ters etki diye bir olayda var malesef cogu zaman.türban fantezisi.

Avrupalı ülkelerin zihniyetidir.Ne zaman müslümanlara yönelik bir saldırı yapılsa yapan kişiye deli deyip yakasını sıyırtan ne zamanki bir müslüman bir zarar verse terörist damgasını yapıştıran zihniyettir bu.Arap ülkelerinde filistinde yüzlerce binl… devamını gör

fransız futbolcu. `olympique lyonnais`da ~olimpik lyon~ oynuyor ve 10 numaralı formayı giyior. pes5 gibi oyunlarda yer verdiğinizde çok da bir etkisi görünmüyor lakin gerçekte iyi bir oyuncuya benzemektedir.

nedendir bilinmez ama olmayan semboldür. var mıdır? varsa da ben bilmiyorumdur. bu da önerimdir efendim:
(img:#376709)

http://alsancakstadi.blogspot.com/
adresinde bulunan güzel blog hem futbol seven hem de türk spor basınından midesi bulunan ben gibilere aceto balsamico ile beraber ilaç olmaktadır.

2 gündür feysbuk'ta sürekli gözüme çarpan, genelde ak partili arkadaşların paylaştığı, acınımsı fotoğraf.
komik evet ama acı da.
(img:#282431)

kürtaj cinayettir meselesine erkek bakışıdır. her yerde kadın sorunlarının konuşulmasına erkek tepkisidir.
kadın dayak yer gündem, kadın öldürülür gündem, kadın sezaryen olur gündem, kadın kürtaj olur gündem. yeter daa. bu ülkede erkeklerin de sorun… devamını gör