bugün
R
rasid15 yıl önce
trolleri beslemeyin uyarısı veren yazar
sözlüğün bilgeleri. bunlar başlıklara bakıp hemen hangisinin provokasyon olduğunu anlar ve biz saf, cahal yazarları bakınızlarıyla aydınlatırlar. sözlüğün olmazsa olmazı bunlar.
R
rasid15 yıl önce
anan xd
inci sözlükte liseli diye tabir edilen @2lerin akılalmaz sözü.
R
rasid15 yıl önce
aç tavuk kendini darı ambarında sanır
hayalle yasamanin birsey getirmeyeceginin kisaca özeti.
R
rasid15 yıl önce
iğrenç troller yüzünden sözlüğün boku çıkması
resmen skandal! resmen beyin göçü! resmen sözlük elden gidiyor yahu! ve sen buna sadece bakıyorsun sözlük yazarı. doların üstündeki benjamin misali sadece bakıyorsun! ne zaman dur diyeceksin peki bu iğrenç trollere? sol layerın aldığı hali görmüyor … devamını gör
R
rasid15 yıl önce
kız arkadaşla külotları karıştırmak
ben demiştim bu çocugun garip fantazileri var. nasıl ya nasıl adamla kızın külotumu karışırmış ya ne bu ya.ben kızım külotuyla külotu karışışan adamdan kıllanırım hacı var bu işte bi ibnelik ~swh~
R
rasid15 yıl önce
tsk nın müslümanları korumasının gereksizliği
`kemalist kişilik bozukluğu` vakası. o zaman müslümanları askere almasınlar buna da okey diyecek bir parça şeref vardır eminim sizlerde. ~ne o yemedi di mi~
R
rasid15 yıl önce
üşüyoruz reis
muhsin yazıcıoğlu'na üşüyoruz koca reis şeklinde söylenmiştir. (bkz:götümüz dondu reis)
R
rasid15 yıl önce
mevlana nın eşcinsel olduğu sorunsalı
(bkz:ne olursan gel)
R
rasid15 yıl önce
mevlana nın eşcinsel olduğu sorunsalı
(bkz:ne olursan gel)
R
rasid15 yıl önce
çikolata adı verilen günah yiyeceği
günahkar amerikan yerlileri tarafından bulunmuştur. zaten yamyamdı onlar~ben buna gülerim~.
R
rasid15 yıl önce
ramazanda sosyal ortamda su içen münafık
oruç tutmayanların yaptığı şey. (bkz: aciz)
R
rasid15 yıl önce
asansörün düğmesine meme ucuyla basan türk kızı
hayallerde yaşayan kızımızdır. etkisinden kurtulmak için, yorganı kıçımızı örtecek şekilde üzerimize çekmemiz yeterli olacaktır. hep nemin 34 derece olmasından kaynaklanıyor tabi, ister istemez açıkta bırakıyoruz götümüzü. 34 derecelik nem... 34 der… devamını gör
R
rasid15 yıl önce
iftar vakti sözlüğün boşalması
iftar vakti sözlükte olanlar kafir mi amk sorunsalıdır. büdüt: hepimiz kafiriz demek ki.
© copyright 2005 - 2026