bugün
R
radiolarian7 yıl önce
ruh halini bir fotoğrafla özetle
(img:#1264048)
R
radiolarian7 yıl önce
bakire olmadığı halde evlenme hayali kuran hatun
evlenmek için bakire olmak gibi bir şart olmadığından doğal bir durumdur.
R
radiolarian7 yıl önce
en havalı ilaç isimleri
(bkz: Bisiktirol) (bkz: İnsanol)
R
radiolarian7 yıl önce
en havalı ilaç isimleri
(bkz: Bisiktirol) (bkz: İnsanol)
R
radiolarian8 yıl önce
nasıl öpüşülür sorunsalı
Ayıptır söylemesi nasıl yapıldığınıi bilmediğim olaydır. Televizyonlarda felan görüyoruz o ayrı. ama kampüste kızlar konuşurken duydum "yaa sevgilim öpüşürken dilini kullanmiyoo" gibilerinden şeyler söylüyodu. dil ne alaka zihnimde tam olarak canl… devamını gör
R
radiolarian8 yıl önce
kızların korktuğu saçma şeyler
(bkz: meriç)
R
radiolarian8 yıl önce
alfa erkek deyince akla gelen ilk tip
Nihat doğandır. Adam tam bir alfaaaaaaaa.
R
radiolarian8 yıl önce
alfa erkek deyince akla gelen ilk tip
Nihat doğandır. Adam tam bir alfaaaaaaaa.
R
radiolarian8 yıl önce
sözlük kızlarının yaptığı hamur işleri
An itibari ile yapılan kakaolu ıslak kurabiyedir. Tadı tek kelime ile enfes. (img:#1140181)
R
radiolarian8 yıl önce
hayatının özetini bir görüntü ile anlat
sözlük yazarlarının bugüne dek hayatlarını özetleyen karenin paylaşılmasıdır. hayat bazen böyle olur sanıyordum ama benim hayatımın özeti hep böyle olmuştur: (img:#866703)
R
radiolarian8 yıl önce
sözlükteki kızların ekseriyetle şişko olması
Bize öyle bir bilgi gelmedi.
R
radiolarian8 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
R
radiolarian8 yıl önce
coca cola şişelerinin okyanusa zararı
Çevre muhabiri Tom Bawden'a göre şirketin okyanuslara verdiği zarar "şok edici boyutlarda". 500 ayrı markaya sahip olan Coca Cola her yıl 100 milyardan fazla tek kullanımlık plastik şişe satıyor. habere göre, Coca Cola 2010 yılında tek kullanımlık … devamını gör
R
radiolarian8 yıl önce
sözlük erkeklerinin sözlük kızlarına bakışı
şahsen bilgin kız olduklarını düşünüyorum, buralarda takılıyorlar; face de mace de pek işleri olmayan iyi kızlardır yani... ~genelde tabi ki~
R
radiolarian8 yıl önce
çirkin olmak
"dış güzelliğe önem veren bir dünyada mutlu olmayı başarabiliyorsa ne mutlu ona" insanıdır. belki güzel değildir, çekici bir yönü yoktur ama o da bir insandır. şekilciliğe kurban gitmesine, yitmesine, kaybolmasına izin verilmemelidir. artık dünyaya k… devamını gör
R
radiolarian8 yıl önce
kendini hangi çiçeğe benzetiyorsun
(img:#1668324) Anlatamıyorum, bakınca anlıyorsunuz.
R
radiolarian8 yıl önce
sözlük kızlarının yaptığı yemek fotoğrafları
bu başlığı onurlandıracak yemek fotoğraflarıdır. yüzümüzü kara çıkarmayın kızlar. açık ve net.
R
radiolarian8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
R
radiolarian8 yıl önce
kalın kaşın moda olması
Onca yıl bizi kalın kaştan soğutup kaşlarımızı almaya zorladılar. Şimdi de tonlarca para alıp kaş kontürü yaptırtıyolar. Ayıp.
R
radiolarian8 yıl önce
kalın kaşın moda olması
Onca yıl bizi kalın kaştan soğutup kaşlarımızı almaya zorladılar. Şimdi de tonlarca para alıp kaş kontürü yaptırtıyolar. Ayıp.
R
radiolarian8 yıl önce
kalın kaşın moda olması
R
radiolarian8 yıl önce
kalın kaşın moda olması
R
radiolarian8 yıl önce
küvette bileği kesip eli dışarı sarkıtmak
gavur filimlerinde görülen saçmalık. nurcu fetullahci kafir kitle yapar bunu yurtta.
R
radiolarian8 yıl önce
sarıklı biriyle evlenirmisiniz
(img:#1664048) kastettiğiniz şey bu mudur? add it: tamam, anladım, bu değilmiş.
© copyright 2005 - 2026