Q
quatipue3 yıl önce
nkfvas
`galatasaray` tribunlerinde zaman zaman gorulen pankarttir. sonrasinda taklit, ikinci elleri piyasaya cikmistir. ~anladin sen onu~
Q
quatipue4 yıl önce
yaran diyaloglar
bir duman konseri sonrası.. bizim ekibin hemen yanında 3 kız konuşmakta.. kız1- ay ya sinir oldum herife,sapık ya!! kız2- ya dediler ya o yanımızdaki çocuklar, yankesiciymiş adam,tipinden belliydi zaten. ya bi baktım, adamın elleri omzumda!sapık he… devamını gör
Q
quatipue4 yıl önce
kedi seven erkek
'anaç' olabilmeyi başarmış , mucizevi erkek türü.
Q
quatipue4 yıl önce
kadınların erkeklere iltifat etmemesi
erkeklerden güzel sözler duyunca kek hamuru gibi cıvık cıvık olan ve sürekli kendilerine `iltifat` edilmesini isteyen `dişi kişi`lerin, erkeklere hiç iltifat etmemesi durumudur. bi günden bi güne de; "ayy çok güzel olmuşsun, öpesim geldi seni" diye… devamını gör
Q
quatipue4 yıl önce
1 ocak 2022 elektrik zammı
iyi parti grup başkanvekili erhan usta'nın iddiasıyla gündeme gelen zamdır. oranlar abonelik türlerine göre %52 ile %130 olarak değişmekte imiş. bakalım gerçekleşecek mi. https://twitter.com/55erhanusta/status/1477007072323584001 (img:#2206562)
Q
quatipue4 yıl önce
bağrına taş basmak
hiç ses soluk çıkarmadan, insanın etrafındaki herşeyi kulakardı etmesi, görmezden gelmesi, karşıdakini kırmamak, `çok sevmek` gibi sebeplerden dolayı kimi zaman gerçekleri, kimi zaman da sevgisini söyleyememesi..hatta bazen kendinden ödün vermesi..
Q
quatipue4 yıl önce
bozuk kedisi olanlar derneği
Delirmiş olan bu hayvanların sahiplerinin birleştiği dernek olabilir.
Q
quatipue4 yıl önce
yaran dilekçe örnekleri
xxxxx belediyesi ve xxxxx belediyesi xxxx xxleri ve xxxxx müdürlüğüne Xxxxxx mahallesindeki her iki arsamdanda yol geçirdiniz, senelerdir bu arsalarımı kullandınız. Biz arsalarınızdan yol geçireceğiz, di… devamını gör
Q
quatipue4 yıl önce
işte böyle çalarız
Akıllara, "biz babadan böyle gördük" şarkısını getirir.
Q
quatipue4 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
Q
quatipue4 yıl önce
dayı olmak
an itibariyle bu sıfata eriştiğim ve insanın içini müthüş bir sıcaklık ve huzurun kapladığı olağan üstü duygudur.
Q
quatipue4 yıl önce
karar almak
bazen gerekli olan şeydir.
Q
quatipue4 yıl önce
sandalyeye dizi kendine çekerek oturmak
internette 1 saat resim arayıp bulamadığım için 15 dakika çizmeye uğraştım. Umarım uğruna 1 saat 15 dakika kaybettiğim bu entry'i anlamak zor olmaz. Şöyle ki yazar kişisi otururken bir ayağını sandalyeye çeker diğerini yere uzatır. Ergonomik midir b… devamını gör
Q
quatipue4 yıl önce
dogukan xd
Donuzlu yazar.
Q
quatipue4 yıl önce
sergen yalçın
türkiye'de oynamadığı takım kalmamış ve miadını doldurmak üzere olan futbolculardan biri.
Q
quatipue4 yıl önce
gecenin kedisi
buyrun buradan yakın. (img:#841165)
Q
quatipue4 yıl önce
yaran dilekçe örnekleri
xxxxx belediyesi ve xxxxx belediyesi xxxx xxleri ve xxxxx müdürlüğüne Xxxxxx mahallesindeki her iki arsamdanda yol geçirdiniz, senelerdir bu arsalarımı kullandınız. Biz arsalarınızdan yol geçireceğiz, di… devamını gör
Q
quatipue4 yıl önce
anın görüntüsü
Q
quatipue4 yıl önce
güzel sesli sözlük yazarları
Az önce Bir tanesinden bir şarkı dinlediğim yazarlardır. ismini söylemiyim bazı bayanlar üşüşür hemen atmaca gibi. Onlar ne gözüaçıktır onlar. Yakalarlar bi daha da duyamayız. Neyse efendim varsa sizin de şarkınızı alalım.
Q
quatipue4 yıl önce
anın görüntüsü
Q
quatipue4 yıl önce
yazarlara gelen son mesaj
Lan yeter artık vermiyorum anlıyor musun vermiyorum! (img:#2008312)
Q
quatipue6 yıl önce
yazarların çektiği fotoğraflar
(img:#1846381) annemin iş hayatım için, hayırlı sağlam bir iş kapısı için, iyi haberler adına ektiği toprak. yılbaşından da daha önce ekmiş. çok yavaş ilerliyor sadece bir yaprak boy gitmiş. bu durum sonrası biraz karamsarlığa kapılınca annem üzüld… devamını gör
Q
quatipue6 yıl önce
anın görüntüsü
Q
quatipue6 yıl önce
yaşlı ihbar hattı
acilen kurulması gereken hat.
© copyright 2005 - 2026