bugün
Q
qawsedrftg8 yıl önce
yaran youtube yorumları
her geçen gün daha bi yayılan bu sitede yapılan yorumlar da en az videolar kadar zevkli hale gelmeye başlamış gördüğüm kadarıyla.. videoyu değil de diğer yorumları yorumlayanlar hele gülme krizine sokabiliyor bazen.. gerçekten de video kadar zevk ver… devamını gör
Q
qawsedrftg8 yıl önce
gecenin duvar yazısı
(img:#899934)
Q
qawsedrftg8 yıl önce
hayata bakış açınız
O bana baksın.
Q
qawsedrftg8 yıl önce
fransız öpücüğü
dünyanın en popüler öpüşme tarzı.eyleme girildiği zaman bu dünyadan başka mecralara akar adem oğlu. (bkz:akar akar akar) (bkz:freedom kiss)
Q
qawsedrftg8 yıl önce
yazarlara whatsapp tan gelen son mesaj
Neyaptın.
Q
qawsedrftg8 yıl önce
recep tayyip erdoğan asaleti
k-malda zerresi olmayan asalettir.
Q
qawsedrftg8 yıl önce
tecavüz edilenin kıyafeti
bazı insanların bir şeyleri anlaması için illa bir yakınlarının başına mı gelmesi gerekiyor anlamıyorum. ilgi çekmeye çalışırken bile daha az iğrenç başlıklar açılsa keşke.
Q
qawsedrftg8 yıl önce
hayata karşı duruşunuzu bir görselle açıklayın
(img:#1574379) Hayat gelme bak üstüme zehirli kırbacım heee...
Q
qawsedrftg8 yıl önce
gecenin duvar yazısı
(img:#899934)
Q
qawsedrftg8 yıl önce
satın alma kararını etkileyen unsurlar
- bir karar sürecindeki argumanlardir. - kasa önünde cüzdanı açmak satinalma eğilimini %50 artirir. O yüzden market kasaları önünde 2-6 yaş arası çocuklara yönelik ürünler onların göz hizasında sergilenir. - market rafları labirent şeklinde döşeni… devamını gör
Q
qawsedrftg8 yıl önce
serkan keskin
`hırsız polis`, `şaşkın` gibi yapımlarda rol almış oyuncu. fena halde `jean reno`'ya benzetmekteyim kendisini.
Q
qawsedrftg8 yıl önce
bir resim olsaydım
Bir cafenin duvarında gördüğüm; loş bir barın tezgahında, ışığın tam altında, sırtını ve tezgaha dayayıp uzattığı kolunun elinde viski bardağı diğer elinde sigarası olan fötr şapkalı mafyavari adamın olduğu tablo olmak isterdim.
Q
qawsedrftg8 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
Q
qawsedrftg8 yıl önce
kazayla türbanlı kızın memesine dokunmak
kazayla bir şakirtin sikine dokunmaktan hallicedir. yoksa şakirt siki ile sizi boğabilir.
Q
qawsedrftg8 yıl önce
en taşaklı dizi karakteri
(img:#1306624) şüphesiz ki ramiz dayıdır.
© copyright 2005 - 2026