bugün

entry'ler (1)

bursa bilfen lisesi

Fiyatı egosu kadar yüksek olan, okulunda sadece 24 kişi olan (seneye 22 ya da daha az), doğru düzgün etkinlik yapmayan, her şey zorla ve zorla ve zorla yaptıran, kantin olacağını söyleyip insanları 2. Döneme kadar bekletip sonra kantini olmayan, 489 puanı olan bi öğrenciye(sınıf 1. si) burs vermeyip 468 puanı olan bi öğrenciye burs veren, 7/24 kamera denetimi altında olan, öğlen yemeğinde yemeğimizi bizi izleyen 6 hocadan dolayı boğazımızdan rahat lokma girmeyen, psikopat bir müdür yardımcısı olan, tarlanın ortasında olan, heryerden güneş aldığı için insanı kör eden, sınıflarında havalandırma olmadığı için köpek gibi terlenen, fen sınıfının matematik hocasının mağdur ettiren etütleriyle öğlen yemeklerini doğru düzgün yiyemeden derse girilen, fen sınıfı olunca bile edebiyat ödevleri en az 2 sayfalık (bazısı 1200 kelime bile olmuştur) şiir, hikaye, roman, masal ve okutturdukları kitabın değerlendirme yazısı olan, fizikçinin "zira" sı, türkçecinin "yağğ" sı, kimyacının "halay çekelim, yok et, uyarı 2, son uyarıda dışarı, çok tatlı soru" su, matematikçinin "merhabalar afiyet olsun, dostom, oğlom, ben çalışıyorum sen çalışmıyorsun" u, tarihçinin "yazıyorsa çiz yazmıyorsa ekle" si, coğrafyacının "döniem" i, ingilizcecinin "its so catchaaay, no its not a game, Yeah its a game" i , almancacının "you know, danke gut und ihnen" ı ve son olarak biyolojicinin "evlaadım, volvoks ve pandorina SAADECE, HAYIIR, YETER, evet görüldüğü gibi gürültü kirliliği oluyor, napıyorsun çocuğum" u sözleriyle tanınan hocaları olan, hocaları aslında eğlenceli ama sisteme zorunlu uydukları için sıkıcı olan ve son olarak BILFEN FM ITS YOUR VOICE.
© copyright 2005 - 2026