bugün
- yeni parti26
- benzetildiğiniz ünlü6
- ideal erkek boyunun 1 84 olması13
- insan olmaya ceyrek kala16
- barış yarkadaş6
- butlan chp sinde kalan 44 milletvekili4
- cumhuriyet halk partisi14
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
- ben burada ne yapıyorum hissi6
- irmik helvası3
- özgür özel chp den istifa etti4
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar9
- kuş bokunun şans getirdiğine inanmak2
- adnan oktar7
- yeni parti sosyal demokrat mı olacak kemalist mi3
- nervio28
- aile hekimini överek istediğini yazdırmak4
- yeni parti için isim önerisi2
- true ahlaksızlığı5
- yazarların lahmacun yeme rekorları8
- seri gizli artı oy veren melek13
- put7
- doktor bey vizitte7
- gemici çakmağı4
- dünya kuzenler günü5
- tacettin libosoglu2
- pompacı kıza nasıl açılınır3
- hayatın öğrettiği şeyler4
- depremler başı açık kadınlar yüzünden oluyor3
- anne hathaway2
- true abazanlığı4
- erdoğan ın dünya lideri olması8
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak21
- kabak yemeği vs hamburger13
- arkadaşlar bakar mısınız bi4
- çocukların şımarık olması6
- ben gvir'in batı şeria'nın yerle bir edilmesi tale2
- hazır başlamamışken2
- sizin adınız yanınca doktorun yanına giren tip6
- 186 boyundaki erkek19
- ilk buluşmada ne getirilmeli8
- velvet hanım günaydın6
- izmirli kızlar8
- insan ömrü3
- hastane randevusu2
- 24 temmuz 20262
- türk kızlarının sekste başarısız olması4
- norveç futbolu5
- orduspor çocukları4
- en büyük korkunuz7
entry'ler (36)
malum bu iş için en boş seans hangisiyse ona girilir ki bu sıralar reis filmi bu amaca güzelce hizmet etmektedir. merak ettiğim perdede gördüğümüz duyduğumuz şeyler ilerde cinsel hayatımızı bitirme noktasına getirir mi...
dönmek demiyelim uğramak diyelim fırsatını bulunca yine yeni yeniden gidip ağzınıza sıçacaktır.
recep ivedik 2. özellikle ninesi ile olan ilişkisi beni benden alıyor. sonunda ki twist olsun kurgunun yer yer adeta bir spielberg filmi izliyormuş gibi dizilmesi olsun gerçekten etkiler kült bir eserdir.
güzel kızdır doğru ama abartılı bir tespittir. mümkünse hep kıvırcık saçla dolaşmalıdır kıvırcık ulan bu borumu.
bu dinci kafası da böyle işte otla boku birbirine bağlamaya çalışıp benzetme sıçarlar.
kendisinin yapacağı boynuzlamalara zemin hazırlayan hatundur.
kendimi açık fikirli olarak tanımlarım ama ben bu olaya sinir oluyorum yobaz mı dersiniz ne dersiniz bilmem. sinema ulan orası dingil ben film izlemeye gelmişim şap şup seslerinizi duymak zorunda mıyım? git evde ne yapıyorsan yap. herkese açık alanda sevişmek ne azgın tekeler.
eğer sen uyanıkken o da çevrimiçi oldusa sorun yoktur ancak sen davar gibi uyurken sevgilin gecenin üçünde whatsapa girdiyse kusura bakma da yazar kardeş onu yemişlerdir sen uyuyadur.
ben şu sıralar hayatımda biri olsun istemiyorum. dedikten 2 hafta sonra sevgili yapmış olarak görürsünüz.
oyumu bacak dekoltesinden yana kullanacağım versus.
attan inip eşeğe binmek değil eşekten inip yine eşeğe binmektir. bu dünyaya çile çekmeye gelmektir.
bak biraz yanımızda istediğiniz türden yerler var hadi canım oraya sizi arapseviciler.
hatun kişilerden aldığım bilgiye göre kendilerinin eve gelince yaptığı ilk işlerden biriymiş bu. bana göre süryen çıplaklıktan daha estetik ancak kendi bilecekleri iş tabii yalnızken kim ne yapsın estetiği
aslında olmayan şeydir. çünkü artık terk edilesi gelmişse sizin sevgiliniz değildir.
dont feed the troll diyip ayrılmak isterdim ama seni feedleyeceğim troll kına yak. sizin gibi iğrenç insanlar laikliğin adam gibi özgürce biraz bile olsa medenice yaşamak olduğunu anlayınca bize hak vereceksiniz ama çok geç olacak. gün gelir devran döner ama sizin içinizdeki o suçluluk duygusu hiç gitmeyecek.
ülke ekonomik durumu göz alındığında yakında zam yapacak eskorttur.
egonomi cooh eyi diye dolanıp ay sonunu getirmek için insan gibi yaşamayan insandır.
muhtemelen sarhoş bile olmayan bir yazarın bakın ben ne kadar çok içtim öyle biriyim ki şarap içiyorum hehe demek için saçma sapan entry girdirten mükemmel içecek. yıllanmışı makbul olsad a her türlü içilir Türkiyede en güzelini şirincede bulabileceğiniz yanında kırmızı etle zevkin doruklarına ulaşabileceğiniz nimet.
sözlüğe itiraf etmek istediğim bir konu var. bakım hiç te şişman değildim öyle herşeyi yemek isteyen çocuk gelmesin aklınıza ama ben bunu bayan 15-16 yaşına kadar yenilebilir enerji olarak bildim kabul ettim. Hatta şu öküz gibi kaslı heriflerin bunlardan yediğini düşünürdüm.