bugün
P
pinkman13 yıl önce
büyük kürdistan için milli marş önerileri
Anamız belli değil, Babamız da aynı şekilde, Renklerin amına koyduk, Haberiniz yok mu orospu çocuğuyuz. Apo iti başımızda, Nefes alsak ne yazar. Sizin gibi olamayız, Abdnin götünden ayrılmayız. Gelirken geçirdiler, Giderken geçird… devamını gör
P
pinkman14 yıl önce
subarular
genellikle `impreza` ve `legacy` modellerini gördüğümüz arabalar.
P
pinkman14 yıl önce
sözlük yazarlarının en son okudukları kitap
jose saramago- körlük.
P
pinkman15 yıl önce
dünya nın muhammed için yaratılmış olması
bir anlık ego uğruna, kitaba yanlışlıkla koyulduğunu düşündüğüm `şey`.
P
pinkman15 yıl önce
kahretsin köpekler gibi yakışıklıyım diyen ergen
liseli ergenin, okulun tuvaletinin aynasına bakıp, saçlarını tararken kurduğu cümledir.
P
pinkman15 yıl önce
kahretsin köpekler gibi yakışıklıyım diyen ergen
liseli ergenin, okulun tuvaletinin aynasına bakıp, saçlarını tararken kurduğu cümledir.
P
pinkman15 yıl önce
kanım dondu şerefsizim
ibretlik bir olayla karşılaşmış kişinin vereceği tepkidir.incisözlük camiasında ünlü bir mottodur.capsleri de mevcuttur; http://galeri4.uludagsozluk.com/109/bedi%C3%BCzamman-hicbiseyebosunaiclenmeyenadam-efendi_149449.jpg (img:#151837)
P
pinkman15 yıl önce
yaran inci sözlük capsleri
cidden kopartan capslerdir. (img:#13848)
P
pinkman15 yıl önce
isveçli hatundan ayrılıp türk kızıyla çıkan erkek
attan inip eşeğe binmek.
P
pinkman15 yıl önce
haxball
bayağı saran 2 boyutlu futbol oyunu. başta kendinize bir nickname alıyorsunuz sonra oyuna dalıyorsunuz. donanımhaber, antu, incisözluk ve galatasaray sözlük gibi platformlarda bayağı populer. http://haxball.appspot.com/index.html
P
pinkman15 yıl önce
16062011 haxball lig
haxball fırtınası kasıp kavuruyor, güzel arkadaşlıklar ediniliyor... bu gece yapılması uygun olan haxball ligine gelmek isteyenler arkadaşları ile birlikte adını yazdırabilir, güzel bir saat geçirebiliriz. arkadaşları olmayanlar uygun bir dağıtımla t… devamını gör
P
pinkman15 yıl önce
korkuyorum anne
korkuyorum anne, al beni içine. diyerek devam eden Yaşar kurt'un güzel parçalarından birinin cümlesi.
P
pinkman15 yıl önce
uludağ sözlük beşinci yıl zirvesi anket cevapları
`babayta kenzof` yazıp gönderdim. inşallah getirebilirler. gerçi babayta kenzof çok mutevazı bir sanatcıdır, para ile işi olmaz ama ök felsefesine de bağlı kalmak ister. (bkz:keşke herkes babayta kenzof için oy kullansa)
P
pinkman15 yıl önce
dünyanın en güzel travestisi
(bkz:yoklukta gideri var ) [(img:#124241) ]
P
pinkman15 yıl önce
polisin dağıttığı topu kesen onurlu kürt çocuk
polisin doğu insanına sempatik görünmek ve ağaç yaşken eğilir düsturu ile giriştiği gereksiz eylemlerden biridir. o küçücük çocuklar kimliklerini bir kıytırık plastik topa satmamış ve topları parçalayarak polise geri vermişlerdir. polis şunu bilmel… devamını gör
P
pinkman15 yıl önce
kudretullah
bir çeşit pastadır.ismi böyle pek bi mübarekmiş gibi gelebilir.bilemeyeceğim ama elbet vardır bi hikayesi. ahanda şöyle bi şey; [(img:#115447) ]
P
pinkman15 yıl önce
bizdeki ibnelik bile sahte lan
biscolata starz reklamının orijinali olan,tam 3 sene önce çekilmiş `bonjour dessert` reklamına youtube'da biscolata'ya ithafen türkler tarafından atılan haklı yorumlardan biri ; [(img:#114976) ]
P
pinkman15 yıl önce
esra elönü
Kafa üstü düştüm. Arka üstü gerçek. Feride üç yaşındayken annesine şunları sordu. Annesi cevap verdi. Feride amma çok soru soruyordu. Feride savaş meydanında karga dövüştüren kız Bu ne? Bomba Bu ne ? Toprak Bu ne? Yaş kurutma makinesi. Bu … devamını gör
P
pinkman15 yıl önce
esra elönü varken megan fox a seksi demek
gerçekten mantıksız bir davranış. sonra da deriz ki, "bu ülke neden gelişmiyor?" buyrun efendim, işte bu yüzden. kendi güzel değerlerimize saygımız yok ki, kendimize saygımız yok ki bizim. zeki, kültürlü, güzel, seksi, alımlı... tek kelimeyle komp… devamını gör
P
pinkman15 yıl önce
q7 ve guti aynı karede
aynı takımda oldukları için şaşılmayacak karedir.q7'nin tam ismi `ricardo andrade quaresma bernardo`'dur.26 eylül 1983'de lisbon'da hayata gözlerini açmış ve parlak kariyerini beşiktaş'ta guti ile top koşturarak devam ettirmektedir. işte bakın guti … devamını gör
P
pinkman15 yıl önce
20 şubat 2011 beşiktaş fenerbahçe maçı
beşiktaş alır. ~guti~ edit:yazım
P
pinkman15 yıl önce
20 şubat 2011 beşiktaş fenerbahçe maçı
beşiktaş alır. ~guti~ edit:yazım
P
pinkman15 yıl önce
burnunu hiç karıştırmamış insan
burnunu hiç karıştırmamış insandır,daha doğrusu karıştırmadım diyen insandır.herkes bi kere bile olsa o zevki tatmıştır. (bkz:mukus)
P
pinkman15 yıl önce
sözlük yazarlarının hayallerindeki karılar
© copyright 2005 - 2026