bugün
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı13
- mason greenwood5
- artı oy alma yolları4
- sözlük yazarlarının tatlıları8
- mason greenwood'un galatasaray'a döşeyeceği boru4
- fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi hasreti3
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı7
- anderson talisca3
- yazarların bildiği en kötü küfür3
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi23
- brad pitt3
- moderatörlere sesleniş5
- ilginç rüyalar3
- renault 9 broadway4
- tarhana içen kıroyla işim olmaz yürüü diyen kız3
- memduh bashgan14
- ergenlik dönemi2
- aylık 440 bin lira iyi para mıdır sorunsalı4
- gammaz çetesi çökertildi11
- nihoşun ölümü16
- sevmediğiniz iki yazarın kavga etmesi3
- yastığa sarılarak uyumak2
- arkadaşlar sizce ben ne kadar sapığım7
- kalburunuza bastırır mısınız2
- g'i l d'e d l'i l y3
- tuba büyüküstün7
- fenerbahçe6
- gram altındaki şiddetli yükseliş3
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- havanın çok sıcak olması2
- emret komutanım ahmet başçavuş3
- simko39
- gece gece bana bi çakmak lazım diyen kız9
- rambo ariel ortega8
- mohamed salah ghaly8
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması11
- asteğmen6
- ev temizleyen erkek5
- yılmaz güney'in sömürgecilerin kucağına oturması7
- trabzonspor5
- benkimki7
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek11
- insan2
- pop dinleyenlern başka müzik türlerini eleştirmesi3
- ismail kartal5
- sözlüğün ölmek üzere olduğunu gösteren işaretler3
- sturm graz3
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay2
- cem küçük8
- bi tavuğu kaç tokatla pişirebiliriz2
entry'ler (21)
istediğin zaman kalabalıklara karışıp istediğin zaman yalnızlığa kapatırsın kendini bunun kontrolü sende olur ve bu gayet güzel bir şey. Kötü tarafıysa yaptıklarını başkasının üzerine asla atamamışsındır çünkü sen yapmışsındır onu doğru ya da yanlış.
ingilizce öğretmenimin sınavlarda beni kendi masasına oturtarak kem gözlere karşı beni utandırması, sürekli her derste düşecek gibi duran pantolonunun kemerini çekiştirip duran sosyal öğretmenim, bir de tahtada arkadaşımın yazdığı ayıplı bir yazıya karşılık verirken onun yüzünden benim öğretmene yakalanışım veee tüm bunlardan sonra bir tek güzel olanın internetsiz, sosyal medyasız sokakta oynama zamanları olması.
ikizler burcu. Yani öyle hissettiriyorum çeşnili.
O zaman butter terayağı demekse butterfly uçan tereyağı demek. Ben demiyorum 12 yaş ortaokul öğrencim diyor.
‘Seni senin gibiler sevsin’ dir. Ama siz yine de etmeyin tabi.
Olması gereken şey; olması gereken en mükemmel zamanda ve olması gereken en mükemmel şekilde olur. Ya da belki de hiç olmaz, hiç olmaması gerektiği için,olan her şey hayra’dır.
Benimdir ancak bunun bir gün eterle mümkün olabileceğine inandığım eylemdir.
Hem öğretmek hem öğrenmek. Bir de üşenmeyi o an yapılacak eyleme tercih etmek, üşenip yapmıyorsam o an gerçekten değerlidir benim için çünkü *
Hayatın bir peri masalı olmadığını hatırlatıyordur belki, tabi düşünen birey içindir bu.
Anlaşılamamak. Pişmanlık anlarını kafada ‘keşke şöyle olsaydı’larla tekrar tekrar oynatmak.
Mfö~Bazen
Bambaşka, büyülü, lamekan’a eşlik eden şarkılardır.
iş görüşmesi mülakatında bile sırf ‘tutarsızlığını’ dengeleyemeyişinden dolayı elenen kendi hayatına da engel burcun dişi kişisidir.
Zaman zaman mantıklarıyla ‘sarmaşık’ edip boğsalar da, itiraf edelim naif, kültürlü yanlarıyla oldukça ihtiyaç duyulan burç erkekleridir.
Benim ya banane.
Sıla~yabancı
Bir kadını duygusal olarak katletmek istiyorsanız bu burç erkeğini üzerine salabilirsiniz tüm duygusal devrelerini yakabilir erkeğidir.
Her sezonda daha fazla bölümü görmek istediğim bir dizi.
Her bölüm ayrı sürükleyici, muazzam. Milyonlarca daha ödülü hakettiğini düşündüğüm dizi.
Kendilerini sevdirirler ki zaten onları seviyorsanız büyük ihtimal o size zaten kendini sevdirmiştir. Ta ki ipleri onun eline vermek istemeyene ve bencilliklerine artık katlanmak istemeyene kadar. Sonuç olarak sevdiğinizle kalırsınız, zordurlar çok zor.