P
pardon ama3 yıl önce
doğu perinçek
dün gece ulusal kanalda canlı yayınlanan programda `resülullahın karikatürünü çizmek` meselesini müslüman kesimin tamamından daha iyi değerlendirmeyi başarmış siyasetçi. şu cümleleri kendine hayran bırakmıştır. "`hz. muhammed` bir ulus devrimcisi… devamını gör
P
pardon ama3 yıl önce
divona home
bahçe mobilyaları konusunda aşmış bir firma. hem tasarımlar harika hem de fiyatları gayet uygun. https://www.divonahome.com/
P
pardon ama4 yıl önce
k pop türkiye
pek yakında gain platformunda başlayacak olan belgesel. --`spoiler`-- Güney Kore’de doğup tüm dünyayı etkisi altına alan K-Pop’la ilgili tüm merak edilenler bu belgeselde cevap buluyor. Mersin’den Bursa’ya Türkiye’den cover dans grupları, vokaller,… devamını gör
P
pardon ama6 yıl önce
boğazın üzerinden uçan gemi görenleri şaşırttı
P
pardon ama6 yıl önce
serengeti düzlüklerinde uçan aslan paniği
Keşke reklam olmasaydı sonunda heyecanla okuyordum. Güzeldi
P
pardon ama7 yıl önce
seçimi kaybedeceğini anlayan chp nin yaptıkları
geçen hafta ankara bürokrasisi türkiye yi karıştırmk için ysk eli ile yasak kararları almaya çalıştı. olmadı, halk karşı çıktı, geri adım atıldı. kaset ile gelen, kaseti çekenlere boyun eğdi. ergenekon sanıklarını aday gösterdi. işler çıkmazda. s… devamını gör
P
pardon ama7 yıl önce
geçen hafta ankara bürokrasisi türkiye yi karıştırmk için ysk eli ile yasak kararları almaya çalıştı. olmadı, halk karşı çıktı, geri adım atıldı. kaset ile gelen, kaseti çekenlere boyun eğdi. ergenekon sanıklarını aday gösterdi. işler çıkmazda. s… devamını gör
P
pardon ama7 yıl önce
P
pardon ama7 yıl önce
P
pardon ama7 yıl önce
P
pardon ama8 yıl önce
kadir durgut
gebze teknik üniversitesi’nde görev yaptığı süreçte türkiye’nin ilk elektromanyetik açık alan ölçüm sahası’nın kurulmasına ve işletilmesine öncülük etmiştir.
P
pardon ama8 yıl önce
ali koç
en kısa süre de fenerbahçe'nin başkanı olarak görmek istediğim kişi..
P
pardon ama10 yıl önce
21 haziran 2016 çek cumhuriyeti türkiye maçı
Euro 2016 finallerinde Türkiye'nin son grup maçıdır.
© copyright 2005 - 2026