bugün
P
paftdunk10 yıl önce
sevgiliden ayrıldıktan sonraki ilk hafta
1.gün - çok zor 2.gün - zor 3.gün - normal 4.gün - kolay 5.gün - çok kolay 6.gün - bi dışarı çıkıyım, kafamı dağıtıyım 7.gün - aaa ne güzel kızlar/adamlar
P
paftdunk12 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
P
paftdunk13 yıl önce
cihangir
`istanbul` beyoğlu'nda son yıllarda ressam, yazar, çizer yani `entelektüel` olarak adlandırılan kesimin rağbet ettiği semt.
P
paftdunk13 yıl önce
birbirine benzeyen ünlüler
birbirine aşırı benzeyen unlulerdir. mathieu kassovitz - davut güloğlu
P
paftdunk13 yıl önce
P
paftdunk13 yıl önce
yaran fotoğraflar
güldüren resimlerdir. bazen montaj, bazen gerçek... mesela (img:#61350) (img:#61351) (img:#61352)
P
paftdunk13 yıl önce
stencil
ing : şablon.
P
paftdunk13 yıl önce
mordecai
`the royal tenenbaus`'da `luke wilson`'un ~richie tenenbaum~ beslediği yırtıcı ku$un adı.
P
paftdunk13 yıl önce
rtük
radyo televizyon üst kurulu. yaramazlık yapanları tahtaya yazan medya başkanı.
P
paftdunk14 yıl önce
anatolia vosvos derneği
manifestosu: giderek kirlenen bir dünya üzerindeyiz. dur diyebileceğimiz onca kavram, onca gözümüze batan hadise, onca insan vardı ki bunları bilip de görmezden gelemezdik. üzerine bindiğimiz arabalarımız her ne kadar dönemin alman lideri adolf hitl… devamını gör
P
paftdunk14 yıl önce
sanat tarihi
(bkz:bedrettin cömert)
P
paftdunk14 yıl önce
günün iddaa kuponu
Yazarların oynadığı günlük iddaa kuponları ve tahminleridir. Almanya-Arjantin 1 olur 1 90 oran var basın donu tummanı.
P
paftdunk14 yıl önce
yazarların en çok sevdiği oyuncakları
P
paftdunk14 yıl önce
intihar etme sebepleri
hayat hep sizin üstüne gelecek ve bütün gücüyle aparkatlarıyla size vurmaya devam edecektir sizi yıkmaya çalışacak yıkacaktır önemli olan yıkıldıktan sonra teorar ve tekrar ayağa kalkabilmek ama kendinde artık bu gücü bulamiyorsan bir intihar sebebi … devamını gör
P
paftdunk15 yıl önce
en öpülesi yerler
boyun, dudak kenarı.
P
paftdunk15 yıl önce
en öpülesi yerler
boyun, dudak kenarı.
P
paftdunk15 yıl önce
P
paftdunk15 yıl önce
P
paftdunk16 yıl önce
yaran fotoğraflar
güldüren resimlerdir. bazen montaj, bazen gerçek... mesela (img:#61350) (img:#61351) (img:#61352)
© copyright 2005 - 2026