bugün
O
ozzull13 yıl önce
sözlük yazarlarından denemeler
100 metrede yeni bir dünya rekoru kırma çalışmaları.
O
ozzull13 yıl önce
iphone 5 geldi
yarın itibariyle tüm türkiye'de telefoncuların vitrinlerini süsleyecektir. telefondan anlamayan abiler, ablalar çin malı iphone'larını alacaklardır, steve reyize hayır dua edeceklerdir.
O
ozzull14 yıl önce
sözlükçülerin wallpaper resimleri
(bkz:Yok)
O
ozzull14 yıl önce
starbucks
sözlükte olmayan ama bursada olan kahveci. efendim, abidik gubidik insanlar var burada. geçenlerde saçları bedeninden daha büyük olan bir abla görmüştüm mesela. böyle ilginç bir yer. ama kahvesi fena sayılmaz.
O
ozzull14 yıl önce
angry birds
--`spoiler`-- gelmiş geçmiş en iyi iphone uygulaması olarak kabul edilmektedir. --`spoiler`-- yok artık daha neler. sadece keyifli bir oyundur.
O
ozzull14 yıl önce
mongrels
BBC yapımı kukla şovu. Yetişkinler için yapılan sitcom, bbc three'de yayınlanıyor. Türkiye'de ise çarşamba akşamları saat 23.30'da e2'de gösteriliyor. Açıkça söylemek gerekirse, neden hiç ilgi görmedi anlamadım. izleyici kitlesi şuan çok az. henüz … devamını gör
O
ozzull14 yıl önce
mongrels
BBC yapımı kukla şovu. Yetişkinler için yapılan sitcom, bbc three'de yayınlanıyor. Türkiye'de ise çarşamba akşamları saat 23.30'da e2'de gösteriliyor. Açıkça söylemek gerekirse, neden hiç ilgi görmedi anlamadım. izleyici kitlesi şuan çok az. henüz … devamını gör
O
ozzull14 yıl önce
mongrels
O
ozzull14 yıl önce
mongrels
O
ozzull14 yıl önce
mongrels
O
ozzull14 yıl önce
illuminati
kurtlar vadisinde baronu öldüren topluluk.bu cinayeti dizide aynı `üzeyir garih` cinayetine benzetmişlerdir.
O
ozzull14 yıl önce
göt olmak
bir sabah uyandığınıp aynaya baktığında tamamen göte dönüşmüş olduğunu farketme durumu. (bkz)anne ben göt oldum(/bkz)
O
ozzull14 yıl önce
yaran fotoğraflar
güldüren resimlerdir. bazen montaj, bazen gerçek... mesela (img:#61350) (img:#61351) (img:#61352)
O
ozzull14 yıl önce
türkiye
TÜRKİYE Oğlanlardan ve alkolden vaktim arrtıkça seni düşü- nüyorum Türkiye, inan doğru bu kere yanılsamam ve ruhumun yavşak zıpırlığı, hiç değilse ayık dolaşamayacak kadar dürüstüm, Türkiye, Tarkan öleli çok oldu, art… devamını gör
O
ozzull14 yıl önce
türkiye
TÜRKİYE Oğlanlardan ve alkolden vaktim arrtıkça seni düşü- nüyorum Türkiye, inan doğru bu kere yanılsamam ve ruhumun yavşak zıpırlığı, hiç değilse ayık dolaşamayacak kadar dürüstüm, Türkiye, Tarkan öleli çok oldu, art… devamını gör
O
ozzull14 yıl önce
mustafa kemal atatürk vs kemal kılıçdaroğlu
CHP'nin başına gelebilecek en büyük talihsizlik, kılıçdaroğlu...
O
ozzull14 yıl önce
mezuniyet
okulu bitirme.
O
ozzull14 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
O
ozzull14 yıl önce
pkk nin yüzlerce çocuğu ve bebeği öldürmesi
bu bebekler için yaygara koparan demokrasi aşığı bir tane kürt görülmemiştir. ölen 6 aylık bir bebek için~kimin ve nasıl öldüğürdüğü belli değil~ yaygaralar koparmayı çok iyi bilirler. madem bebk ölümüne karşısınız(!), gelin bu başlığın altında da be… devamını gör
O
ozzull14 yıl önce
bütün kızlar güzeldir
çirkin kız yoktur az içilmiş votka vardır(rus atasözü)...bu atasözünden çıkarak ali güvenin yazdığı parça...ama rus kızLarı iLe diğer kızLar arasında fark oLduğundan bu söz sadece rusyada geçerLidir..
O
ozzull14 yıl önce
mezuniyet
okulu bitirme.
O
ozzull14 yıl önce
iphone
türkiye satış fiyatı 600 euro olacak teknoloji şaheseri.
O
ozzull14 yıl önce
iphone
türkiye satış fiyatı 600 euro olacak teknoloji şaheseri.
O
ozzull14 yıl önce
the smurfs
© copyright 2005 - 2026