bugün
- gulmekicinyaratilmis10
- anın görüntüsü16
- ekrem imamoğlu69
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız13
- aykolik'in akbilini doldurmak10
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri8
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler11
- espressolab22
- kisinin 17 yasina verecegi ogut11
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek8
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- erdoğan sonrası hükümet32
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak27
- bantla bantla da nereye kadar12
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz12
- gezi parkını yakmak8
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın14
- en uzun bekletilmiş erkek16
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası12
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası37
- 4 hak mezhep9
- aşağılık insanlar11
- yolda namaz kılan davarlar16
- sırrı süreyya önder28
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek15
- kabataş yalanı17
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı30
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- erdoğan ikinci atatürk'tür13
- allah ı niçin göremiyoruz14
- papa francis'in serveti9
- kanal istanbul9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an16
- zina çoğalınca deprem olur10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak18
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır18
- 26 nisan 2025 gaziantep fk fenerbahçe maçı8
- true nun çaylak olması8

entry'ler (178)
aslı "bana mutluluğun resmini yapabilir misin"dir.
ben bu yazıyı şuraya bir yere iliştireyim de kimsecikler görmesin diye yazdım.
evet şerefsizdir. evet tüm kötü lafları hak eder. ama kediyi öldürmüş insanına yapılan yorumlarda içindeki işkenceciyi çıkartmak büyük tezat. bunu da öyle öldüreceksin diyen insanın o mahluktan ne farkı kalır?
ayrıca kişinin adı her yerde ifşa ediliyor. açık hedef haline getiriliyor. bu da ayrı bir sorun.
ayrıca kişinin adı her yerde ifşa ediliyor. açık hedef haline getiriliyor. bu da ayrı bir sorun.
sevgili sözlük bu yazıyı yazayım diye düşününce dedim ki "ulan bari yazayım da tam 00.00 da göndereyim ilk sırada çıksın". ama nerdee. ilk 10 a bile giremedim. neyse derdim şudur abilerim ablalarım:
allah sonunda belamı verdi. yüksek lisans yapmayı bile düşünmezken aklıma yurt dışında yüksek lisans fikrini soktular. tembelim ben dedim dinlemediler. içinizde yurt dışında ** y. lisans yapmış ya da yapmayı düşünen ya da hiç olmadı bir tanıdığı olan bir mentor aramaktayım. sık sık başınızı ağrıtacak, soru soracak, olur olmaz zamanda yardım isteyecek birine katlanabilen biri varsa, yardımcı olabilecekler bir mesaj atabilirlerse, büyük dua alacaklar. sevgiler.
allah sonunda belamı verdi. yüksek lisans yapmayı bile düşünmezken aklıma yurt dışında yüksek lisans fikrini soktular. tembelim ben dedim dinlemediler. içinizde yurt dışında ** y. lisans yapmış ya da yapmayı düşünen ya da hiç olmadı bir tanıdığı olan bir mentor aramaktayım. sık sık başınızı ağrıtacak, soru soracak, olur olmaz zamanda yardım isteyecek birine katlanabilen biri varsa, yardımcı olabilecekler bir mesaj atabilirlerse, büyük dua alacaklar. sevgiler.
akla memeli mestanın ibretlik vine videosunu getirir.
--spoiler--
memeli mestan elindeki simidi göstererek onun 35 yaş üstü zengin erkek olduğunu söyler ve simidi denize atar. simide saldırıya geçen minik balıkları ise kızlar olarak betimler.
--spoiler--
(bkz: ibretlik tespit)
--spoiler--
memeli mestan elindeki simidi göstererek onun 35 yaş üstü zengin erkek olduğunu söyler ve simidi denize atar. simide saldırıya geçen minik balıkları ise kızlar olarak betimler.
--spoiler--
(bkz: ibretlik tespit)
kafası futboldan başka bir şeye çalışmayan, odun futbolcudur. belki de öylesi makbuldür fakat adam konuşamıyor be olum.
şeker portakalıdır. başka da bir şey demiyorum ben.
bugün izlediğim 2011 yapımı imdbnin 7.6 verip ayıp ettiği filmdir. tavsiye edilir.
değişik gelendir.
bugün okulda gördüm onlardan. böyle minik minik. taze kan. okulda sağa sola baka baka gidiyorlardı. bağrıma basıp kaçın demek istedim.
bugün okulda gördüm onlardan. böyle minik minik. taze kan. okulda sağa sola baka baka gidiyorlardı. bağrıma basıp kaçın demek istedim.
nasıl tuhaf olunur vine' larıyla güldürmüş fenomen.
dünyanın utanca, sevgiye, anlayışa ihtiyacı var kanımca.
(bkz: the pianist)
(bkz: Schindler s List)
(bkz: babam ve oğlum)
(bkz: The Green Mile)
(bkz: Forrest Gump)
(bkz: Schindler s List)
(bkz: babam ve oğlum)
(bkz: The Green Mile)
(bkz: Forrest Gump)
ayşe, elif ve zaynep. bir de arya var aklımda. game of thrones daki arya yüzünden. akıllı, erkek gibi, bıcır bıcır ya ondan.
hay maşallah erkeğidir. cesurdur. kelli felli hafif göbekli ve cevval türk erkeğidir.
boğmak istediğim insan. arkadaş ses yok. görüntü yok. kocaman kafası, minicik omuzları var. beyin yok. nasıl ünlü oluyor olum bu insanlar!?
yanlış önermedir. mhp kesinlikle akp karşıtı değildir. ne kadar eleştirseler de her zaman akpnin kurtarıcısı, oy çokluğu sağlayıcısı olmuşlardır.
(bkz: torba yasa)
ancak mhpnin de akp karşıtı olduğunu varsayarsak bunun sebebi birazcık halkı, ülkeyi düşünmelerindendir.
(bkz: torba yasa)
ancak mhpnin de akp karşıtı olduğunu varsayarsak bunun sebebi birazcık halkı, ülkeyi düşünmelerindendir.
boylu poslu kelli felli erkektir. evet.
dümdüz saçları olan bir insan olarak gerçekten ama gerçekten anlamadığım kızdır.
bir psikoloji değildir.