bugün
- chp nin hali ne olacak26
- tai lung12
- diamond bosphoruss denen yazar22
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz15
- sedat pekmez25
- latte içen erkeğin vurdurduğu gerçeği3
- düşük göz kapaklı gözler4
- zall buraya bak aslanım5
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
- kürtçülük yapan komünist3
- çaylak edildim diye ağlayan troll8
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste4
- maç izlemenin çok saçma olması3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle66
- kemal kılıçdaroğlu22
- çaylak ettiğiniz yazarın göz yaşlarıyla eğlenmek7
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması10
- taze kekik3
- gerilla taktiği4
- 9 haziran 2026 kk'nın ayaklanma çağrısı ithamı2
- ulu sözlük yazarlarının kıskanç olması4
- bir sözlük yazarını cami avlusuna bırakmak2
- gocu34
- ismet bin dawkins el sapiens'i entomologevi3
- abdullah öcalan'ın kürt kadınlarına hakaret etmesi5
- oversize modası3
- karımı çalıştırmam diyen erkek kalmaması3
- başarılı sigara bırakma teknikleri2
- aziz yıldırım'ın fetö ile mücadelesi7
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- xiaomi2
- kadınların aylık bakım maliyetinin 30 bine çıkması2
- katatespizartmasi14
- suca suruklenen cocuk true'nun fake hesabı5
- su içmek2
- hoşlanılan kızın aynı eski sevgilim gibisin demesi2
- kalın bacaklı kadın çekiciliği2
- internetten önce ne yapılıyordu sorusu6
- sex asnasında beddua almak4
- evde uzun boylu adam gördüm diyen kız3
- yine sözlük yazarlarının ağzından bal damlıyor4
- sessiz insanların çok gözlem yapması4
- uludağ sözlük discord grubu11
- heyt bea6
- verilen yetkiyi kötüye kullanmak4
- ağız ishali olan yazarlar4
- heyecanlıyım sözlük4
- yayaya çarpıp aracın hasarıyla ilgilenen sürücü2
- birbirine sürtünen duyarlı et parçası3
- birine geç kalmak10
entry'ler (38)
eski sevgilimle aynı okuldayız. bir süre sonra alışıyor insan. görmezden gelebiliyorsun yani. birlikte voleybol falanda oynadığımız oluyor. korkulacak bir durum değildir asla. koridorlarda ani karşılaşmalarınız heyecan verici olabiliyor. köşeyi dönerken dikkat etmek gerek tabii. hayatın bir cilvesidir aynı zamanda.
dalga geçilecek bir şey yok bence burada. ayfonun olunca adam mı oluyorsun? veya araban olunca kişiliğin sağlam mı oluyor? evde soba kullanmak veya makarna yemek ayıp bir şey mi? baban kimin ahını aldı da sen oldun? paranızla dünyayı satın alabileceğinizi mi düşünüyorsunuz?
kapitalizm güzel paketlenmiş ürünlerin 1 e imal edilip 50 ye halka kakalanmasıdır. ne yazık ki bunun önüne geçemiyoruz. uzun bir süre de geçemeyecekmişiz gibi gözüküyor. ülkemizin hali zaten ortada. ülkemizde üretilen ürün avrupa da daha ucuza satılıyor.
Türban takan kadının sikilemeyeceğini falan mı düşünüyorsunuz anlamıyorum ki arkadaşım. Başına takıyor onu başka bir yerine değil.
@1 güzel düşünmüşsün de keşke kızda alsaydın yanına birbinize binersiniz adada artık.
sadece 16 isim avrupa genelinde neredeyse bir kasabada 16 bilim adamı çıkmış. neyse müslümanların kendilerini mükemmel insan sanmalarına alıştık zaten.
bunu yazan adamı 5 kez cebinden çıkaracak ahlaka ve büyüklerine saygıya sahip olduğuna şüphe duymayınız. Eğer böyle bir düşünceniz varsa kendinizden utanmaya şimdi başlayın.
erkeği nasıl elinde tutacağını bilen kadındır. Bir akşam verip diğer günler süründürmez. Daima eşinin isteklerine açıktır efendim.
insanları kürt-türk diye ayırarak ne kadar aydın bir kişilik olduğunu anlatman da hoş tabii ki dostum bence ilk önce ırkçılık yapmamayı öğrenmelisin terörist başka şeydir kürt başka şey.
ben 2-1 galatasaray kazanacaktır diyorum arkadaşlar. en fazla gelen tahmine iddaa oynayacağım ayrıca.
öteki dünyada kralsın be abi diyerek kandırılan vatandaşımızın gözü kapalı inanışıdır.
komik bir şey varsa bana da anlatın bende güleyim.
unutulmaz filmlerden biridir bir ara herkes nefesini tutmuştur diye düşünüyorum.
ayak serçe parmağını sehpanın köşesine vurmuş gibi hissedersin bıraktım dediğin halde ertesi gün bayiiye koşarsın.
atatürk ilke ve devrimlerine bağlı kişilik. biraz komünist biraz sosyalist insan.
eve metroyla gittin yani.
platini demiş ki küçük takımlar yendikleri büyük takımlarla büyük takımlar ise aldıkları kupalarla övünürler. bu yüzden sus ve yalamaya devam et ezik fenevli dovu mu samet?
şahsı küfrü bile hak etmeyecek beyni olmadığına veya sağlıklı düşünemediğine inandığım insanın kıçından uydurduğu huzursuzluk yaratmaya çalıştığı iddiadır. ciddi bir tedavi süreci geçirmesi gerekebilir.
büyük ihtimalle insan oğlunun kalın tabanlı botlarının altında kalacak çiçek/çimendir ne yazık ki vurdum duymazlığımız her konuda üst düzeyde.
karı varsa her yol makbuldür. uzun süre 98 kullanılan bir bilgisayarın win 8 e kolay alışabileceğini düşünmüyorum ayrıca.