bugün
O
optimiisst10 yıl önce
türkiye nin eurovision daki emosu
davos fatihi, adam gibi adam, başbakanımız, recep tayyip erdoğan'ın şu sıralar yürüttüğü çalışmalar gibi; dünyaya verilen bir kardeşlik dostluk mesajı içeren emo.
O
optimiisst10 yıl önce
arda turan
`galatasaray`' ın 30 ocak 1987 doğumlu yıldız adayı. geçen sene kiralandığı `vestel manisaspor`' da çok başarılı olan ve `tsl 2006 2007 sezonu` için yuvasına geri dönen orta alan futbolcusu. milli takım için de yıllar boyu iyi işler yapması beklenen … devamını gör
O
optimiisst15 yıl önce
samsung c270
O
optimiisst15 yıl önce
kıvanç tatlıtuğ
2002 best model turkey yarışmasında birinci olmus manken. gumus adli bir dizide oyunculuk yapmaktadir. azra akin ile beraberdir. (bkz:magazin servisi iş başında)
O
optimiisst15 yıl önce
kendi
yüklemin belirttiği kişisiyle ilgili olan. (bkz:kendini sansli hissetmek) (bkz:kendimden biliyorum) (bkz:o kendi kendini bitirdi)
O
optimiisst15 yıl önce
ian somerhalder
lost dizisinde boone carlyle i canladıran john locke un adaya kurban verdiği 08 aralik 1978 dogumlu mankenlikten oyunculuğa dönme kişi.
O
optimiisst15 yıl önce
ian somerhalder
lost dizisinde boone carlyle i canladıran john locke un adaya kurban verdiği 08 aralik 1978 dogumlu mankenlikten oyunculuğa dönme kişi.
O
optimiisst15 yıl önce
shannon
irlanda'da bir şehir adı. ayrıca; (bkz:shannon elizabeth) ~serbest çağrışım~
O
optimiisst15 yıl önce
shannon
irlanda'da bir şehir adı. ayrıca; (bkz:shannon elizabeth) ~serbest çağrışım~
O
optimiisst15 yıl önce
robert pattinson
`twilight` filmiyle bir anda dünya starı olmuş olan, ayrıca `little ashes` filminde de `Salvador Dalí`'yi canlandıran aktör.
O
optimiisst15 yıl önce
robert pattinson
`twilight` filmiyle bir anda dünya starı olmuş olan, ayrıca `little ashes` filminde de `Salvador Dalí`'yi canlandıran aktör.
O
optimiisst15 yıl önce
kendi
yüklemin belirttiği kişisiyle ilgili olan. (bkz:kendini sansli hissetmek) (bkz:kendimden biliyorum) (bkz:o kendi kendini bitirdi)
O
optimiisst16 yıl önce
kanat güner
(bkz:eroin güncesi) isimli kitabın yazarı. `'`...O bir pil gibi diyordum, pilim boşaltılınca her şey, özellikle insana özgü dürtülerim, sağlığım bozuluyor pili bırakınca normal insana benziyorum. İstediğim, tozpembe bir dünya değil; sizin algılad… devamını gör
O
optimiisst16 yıl önce
gülüşüne aşık olunan insanlar
Liv Tyler'dır efenim kendileri.
O
optimiisst16 yıl önce
fenerbahçe
sarı lacivert renklere sahip 1907 de kurulmuş spor kulubü.
© copyright 2005 - 2026