bugün

entry'ler (7)

abdullah çatlı

Asala Terör Örgütünü Desifre edip yoketmek amaciyla Türk Devleti Tarafindan Avrupaya Gönderilen Timin üyelerinden Birisi.

ankara üniversitesi hukuk fakültesi

Benim gibi Tek Numarali ögrencilere zulmedilen cift numarali ögrencilerin yata yata bitirdigi; Lale Sirmen, Metin Günday ve Nevzat Toroslu gibi Kendilerini Dünyanin Yedinci Harikasi Kabul eden Hocalarin bulundugu; Okudugum yillarda(1991-1995) Türkiyenin en iyi Hukuk Fakültesi olarak kabul edilen ama özde Kazanmasi zor Bitirmesi Kolay olan; Fakültenin Cevresindeki Fotokopicilerin sayesinde Zengin oldugu Hukuk Fakültesi.

adalet ve hukuk devleti

Türkiyede AKP Iktidari döneminde ortadan kaldirilmis, adlari var olan ama kendileri olmayan kavramlar manzumesi.

almanya ya damat gitmek

Almanyaya varincaya kadar " Damat " denilen ve oraya varinca adi "Ithal Damat" olarak degistirilen kisilerin isledikleri fiil..

almanya ya sonradan giden türk

insanlarin ve ülkenin soguklugundan dolayi icinde hep Türkiye özlemiyle yasayan, ama paranin tadini aldiktan sonra oraya cakilip kalan, 1 ay Türkiyede tatil yapmak icin 11 ay sürünen ve Türkiyeye tatile geldiginde pismanligini caktirmamaya calisan Meczûb. P. S . : Akıl adamı terk ederse, Deli; adam aklı terk ederse; meczûb derler.

tek kelimeyle tayyip erdoğan

Serefini her defasinda iddia konusu yapan ve her defasindada iddiayi kaybeden adam.

ahtapot ile karşılaşıldığında yapılacaklar

Pegasus Havayollarinin Yönetim kurulu baskani Ali Sabancinin Bogazina dolandiktan sonra benim gibi biriyle ne isin var kardesim diyerek yüzmeye devam edin..
© copyright 2005 - 2026