bugün

entry'ler (4146)

aşık olmadan sevişmek

işte sikişmek eyleminin tam karşılığı . (bkz: budur mala vurup çıkmak)

klozetin alaturkadan daha iyi olması

Konforsuzluğu bir tarafa, Taharet musluğu yok amk alaturkasında

cem adler in bulent ersoy u aldatmasi

Tam o günlerde Kahveye girdim bir gun..orada amaçsızca oturan ve boş konuşan dayılardan biri TV de bunun haberini izlemiş "cem nettin cem" demişti.

ataerkil yapının çocukerkil yapıya dönüşmesi

Aptal ve cahil annelerin bok yemesidir.
(bkz: Kezban)

seçilen değil seçen olmak istiyorum ne yapmalıyım

Kerhaneye git . Orası Bu dünyada erkeklerin eşini seçebildiği tek kutsal mabettir.

vermicem vermicem benim değil mi vermicem

Çok güzel, çok seksi bir hanım kızımızdI.

türkiye nin en kötü şarkıları

Mahsun kırmızıgül kızlar kızlar geleğam mi yanağınızdan öpeğam mi.

Tarkan kıl oldum abi.

Küçük ceylan şantaj montaj.

hüda par ın türklük yorumu

Akp listelerinden seçime gidip 4 vekil çıkarmış partinin Türklük yorumu en fazla ne olabilir ki tepkisi verilen yorum.

türkiyenin en çirkin şehirleri

En çirkini tartışmasız istanbuldur. Tam bir plansız beton deryası.

1958 moratoryumu

Tarihimizdeki ikinci moratoryumdur. Büyük rezilliktir . ilki için (bkz: 1875 moratoryumu)

beklenen büyük istanbul depremi

Türkiyenin üçüncü kez iflas etme sebebi olur .
(bkz: 1875 moratoryumu)
(bkz: 1958 moratoryumu)

evli erkeğin gözünün dışarıya kayma sebebi

Kadınlarımız narsist oldukları kadar biraz erotik olmayı da öğrenmeliler. Ama öğrenemezler. hem çoğunun anası köylü Kezbanlar olduğundan gelişme cağındaki rol modelleri kötü, Hem de aşırı ilgiden narsist oldukları için kendilerini gelistirme potansiyelleri yok.. ölsem leşime bile kuyruğa girer bu zavallılar kafasındalar.

evli erkeğin gözünün dışarıya kayma sebebi

Çok basit . Doğada eşleri maalesef dişi seçer. (bkz: Briffault kanunu). Erkek ise boş bulduğuna razı olur. Çoğu da hiçbir çekiciliği, erotizmi olmayan ama peşindeki sürüden dolayı tam bir narsist olmuş hem çirkin hem sıkıcı kadınlarla evlenirler. ileriki yıllarda erotik bir kadın buna yürüdüğünde erkek "ulan bu kadınsa evdeki ne amk" der. O saatten sonra kimse tutamaz o adamı .

işten gelip hanımın sıcacık göğsünde uyumak

Kadınların en ezik bulduğu ve sevmedigi çocuksu erkek eğilimi. Sen erkeksin ulan kendine gel. Ölüp geberene kadar hep güçlü olmak zorundasın.

Gerektiğinde dönüp götünü vur kafayı yastığa uyu. O gelip sırnaşsın.

ermenistan ın kendi kendini kısıtlaması

Rusya, iran, ab ve pkk taraftari kürtler, türkiyenin azerbaycanla kara bağlantısı olmasını istemiyorlar...bunun bin tane sebebi var . Bu yüzden de ermenilerle aramızın düzelmemesi için her numarayı yaparlar.
Azerbaycan ve Rusya ile kara ticareti gurcistan üzerinden döndüğü için ermenilerle aramizin düzelmesi ve sınırın açılmasını onlar da hiç istemezler.
Ermenistanda da Rusya , ab ve pkk sempatizanı ciddi bir kitle olduğu görülüyor. Karabağ savasında ruslar satti bunları. Belki birazi akillanmışlardır. Ama sanmıyorum.

para için birlikte olan kadın

Kaç paraysa veirr,
Amını götünü , ağzını yüzünü sikip atabilir, falakaya yatırabilir , ağzına işeyip, sıçabilir rahatlayabilirsiniz. Bu orospulardan her mahallede 3 tane olsa türk halkı bu kadar depresif olmazdı.

tuvaletin ağzına bi sıçtım bi sıçtım

Sıçma fantazisi olan komik insan repliği.....

hatundan istemek

Ver lan bana orospu karı denerek istenir.