bugün

entry'ler (231)

türk milliyetçilerinin bu ülkede yeri yok

Halk cok dindar.
Yarısı hilafetçi, ümmetçi, monarşist, osmanlıcı.
ulusal kimlik, , ulusal çıkarlar gibi bir davası yok. O yüzden de milliyetçilik türkiyede pek taban bulmuyor..

şaka maka hala rte yi savunan insanlar olması

Türkiye 85 sünni bir ülke. Halkın %65 i çok dindar. Rte imam. 10 milyonu geçik insan sosyal yardım alıyor . Ceketini koysa % 40 alır.

biz 100 yıllık cumhuriyeti değiştireceğiz

Çözüm sürecinde akp hdpye iki bakanlık verdiği zaman gıkını bile çıkarmamıs hilafetçilerin, sanki cumhuriyeti çok önemsiyormus gibi, cuhapeye bok atmak için bahane .

görsel

https://www.hurriyet.com....i-iste-gerekcesi-30140567

fetocuların seçim sonucunu aç kurt gibi beklemesi

Bazı görüşlere göre hükümetle arayı düzelttiler. Ve gitmesini istemiyorlar.
Bazı görüşlere göre de araları hala bozuk. Ne olursa olsun kazanan kimse ona yanlamayı planlıyorlardır.

hoşlandığı kızın peşinden koşmayan erkek

Kıvanç tatlıtuğ, burak özçivit gibi istisnaları ayrı tutmak lazım, doğada eşleri dişi seçer. Durum böyle olduğu için erkek kadın için tam bir ego tatmin aracı, erkekle ilişki de tam bir ego tatmin seansıdır.
Zampara, çapkın, piç adamlar hayatın bu boktan gerçeklerini kabullenmiş, oyunu kuralına göre oynayan adamlardır. Bu adamlar cahil cesareti ile direk yürüyen, narsist, ısrarcı ve yüzsüz ve ortamda popülerdir. Çünkü kadınların istediği adam tam olarak bu.

yeme içme fotoğrafı paylaşanları kıskanan ezik tip

Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar atasözünün ne kadar gercek oldugunu uygulamalı gösteren tip.

ekonomi iyi diyenlere

"Ülkenin % 10 luk cream de la cream tabakası ve onlara özenen çoluk çocuk ölçü değil lan" tepkisi verilir.

45 bin atama açıklaması

Atanmasına atanır da, 11.500-12 bin lira maaş alan insanlar 7-8 bin kira verip nasıl yaşarlar merak konusudur.

akp seçimi kaybederse gitmiyorum der mi

Gitmiyorum derse uluslararası ortamdan dışlanır diyenler haklı değil.
Sadece göçmenler ve geri kabul anlaşması sebebiyle bile avrupa birliği iktidardardan gitmesini istemez
Türkiyedeki yatırımları arap kültürünü yaygınlaşması, halkın seküler hayattan uzaklaşması sebebiyle arap birliği , pakistan afganistan ktidardan gitmesini istemez.
Türkiyedeki yatırımları ve batıyla kavgaları sebebiyle rusya ve çin iktidardan gitmesini istemez. Muhtemelen türkiyeye para yağdırıyorlardır.

uludağ sözlük büyük 2023 seçim anketi

Cemal enginyurt. Bizim i sanımız fazla kibar, nazik adama oy vermez.

renault megane 4 sedan

bir kere bindim. En fulüydu. Egeadan güzel. (Egeaya da bindim.fena değil)

islamda kadına verilen değer

islam hukukuna göre kadın erkeğe denk sayılmaz.kadın tansu çiller gibi başbakan olamaz. Meral akşener gibi bakan da olamaz. imam da olamaz,
Erkek gayri müslimle evlKadınaharam.dıra haramdır.
Erkek babasın mirasından tam pay alır. Kadın yarısını alır. Mahkemede sahitlik konusu da biraz öyledir. nisa suresi 34. Sureye göre esinizi dövebilorsiniz.

34﴿ Allah’ın, (iki cinse) birbirinden farklı özellik ve lütuflar bahşetmesi ve mallarından harcama yapmaları sebebiyle erkekler kadınların yöneticisi ve koruyucusudurlar. Sâliha kadınlar Allah’a itaatkârdır; Allah’ın korumasına uygun olarak, kimsenin görmediği durumlarda da kendilerini korurlar. (Evlilik hukukuna) baş kaldırmasından endişe ettiğiniz kadınlara öğüt verin, onları yataklarda yalnız bırakın ve onları dövün. Eğer size itaat ederlerse artık onların aleyhine başka bir yol aramayın; çünkü Allah yücedir, büyüktür.

islamda kadına verilen değer

islamda kadın tansu çiller gibi başbakan olamaz. Meral akşener gibi bakan da olamaz. imam da olamaz,
Erkek gayri müslimle evlenebiliR. Kadına haram.
Erkek babasın mirasından tam pay alır. Kadın yarısını alır. Mahkemede sahitlik konusu da biraz öyledir.

müslüman olan hiçbir ülkenin gelişmemiş olması

Gelişmiş olmayi parayı bastırıp gavur icadi ferrari kullanmak , gavur icadı iphone kullanmak zanneden,
birey hak ve hürriyetleri, hak hukuk kavramlarını sikine takmayan bireyleri cok oldugu icindir.
(bkz: insani gelişmişlik endeksi)

kadınlar ne ister

Neazik dötlerinin konforu ve egolarının tatminini isterler.

akp seçimi kaybederse gitmiyorum der mi

2015 haziranda % 40 aldılar hükümet kurulamadı. Ana muhalefet liderine hükümet kurma yetkisi verilmedi. 2015 kasımda seçimi yenildiler.

2018 de istabul belediye reisi seçimini kaybettiler. Imamoğlunu görevden alıp kayyum atadılar ve seçimi yenilediler.

Secimi kaybetme durumunda kayyum atayıp seçimi yenileme gibi seçenekler muhtemelen masadadır.

katar kuveyt birleşik arap emirlikleri suudi arabistan gibi ülkeler aşiret devletidir . Ülke ve vatandaşları o aşiretin malıdır. Çoğunda parlemento bile yok. Aşiret reisi sikinin keyfine göre yönetir oraları. Kimse idareye gıkını çıkaramaz adamın götünü keserler.

"Medeniyyet" kavramını tek dişi kalmış canavar olarak tanımlayan insanlardan bahsediyoruz. Biz artık olduk, daha fazla gelişmemize gerek yok" kafasını yaşadıkları için gelişme ihtimalleri yoktur.

Din adamları halka sürekli "zulme ugrasanız da isyan etmeyin bu dünya imtihan yeri ve geçici , hayatınızdaki kalitesizliklere şükredin" , dediği için, sıcak iklimde yaşayan mü'min kardeşlerimiz de zihinsel ve fiziksel olarak pek calısmayı sevmediği için yasam kalitesi gibi bir kaygıları yoktur.

ekonomi iyi diyenlere

Biriyle tartışıyorduk. "Diyelim ki baban müteahhit. 500 bin dolar borcu var. 3 yıl sonra borcu 100 bin dolara düserse mi başarılıdır, 1.5 milyon dolara çıkarsa mı başarılıdır" dedim. Yüzüme aval aval baktı ve Cevap vernedi.

vallahi mister trump dostu özledik

Evet lan vardı böyle bir şey.
Ahmet kaya wollahi bir doastı özledik diye apoya yağ ceken iğrenç şarkılar söylüyordu. Cumhurbaskanı kültür sanat büyük ödülü almıştı
Dünyanın haline bakıyorum, putin ,joe biden, rusya ukrain davaşı falan, rezillik amına koyyim. mister trump görevde olsa belki kuzeyimizdeki o korkunc savas olmayabilirdi. Vallahi mister trumpu özledik diyorum. Hiçbir şey yapmasa iki komiklik yapıp bizi güldürüyordu tipini sevdiğim.

görsel