bugün
- ateistlerin nursuz olması23
- 2026 yılında hala sigara içen kişi9
- sabah nasıl uyanıyorsunuz14
- nervio bugün ne giydi acabası12
- tanrı yok13
- ota boka devşirme diyen hırto27
- şaka maka ups boobbs'un da yaşlanmış olması12
- bana kimse eksi oy atamaz9
- sözlüğün tanrıçası olmak12
- gocu nickli lavuğun neden kaşınması13
- özgür özel vs kemal kılıçdaroğlu4
- çırılçıplak sözlüğe entry girmek7
- sözlük kızlarının ateşli olduğu gerçeği13
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu18
- sözlüğün en götü güzel kızı8
- sürekli yeme isteği8
- sözlüğün fingirdekleri10
- yurtdışında hintli misin diye sorulması12
- seçimde kime oy vereceğiz8
- true nickli namussuz yazar15
- canımın waffle çekmesi5
- atatürk ün ateist olması8
- hoşlanılan kızın onlyfans hesabı olması5
- mason greenwood57
- birini hep düşünüyorsan o da seni düşünüyor mudur3
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- başkasının ısırdığı yemeği yer misiniz8
- arkadaşlar bu çanta nasıl5
- atatürkçü sanatçı azlığı2
- uysaljakoben20
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar14
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları11
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı37
- köylü olan ailemden utanıyorum12
- sözlüğün yılanı8
- geceye bir şarkı bırak23
- fetö nün siyasi ayağı19
- bir insana akpliliği üzerinden saldırmak31
- velvet'in silver'a benzemesi15
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız40
- bir sarma yapmışım9
- iyi geceler sayın yuzırlar3
- antropomorfizm3
- the merich5
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı12
- etin üzerine tereyağı dökmek7
- sözlüğün 500 cc memelisi6
- türk halkının kerem kınık'a özür borçlu olması13
- sevgilinin sümüğünü yer misin5
- kürtlerin tekelinde olan meslekler13
entry'ler (6)
https://www.youtube.com/watch?v=fr1y5F-hIO0&feature=player_embedded
canım. gözlerim dolu dolu oldu bak yine. annanne lafını duymam yeterli gözlerimin dolması için. en sevdiğin şarkıyı dinledim yine bak. üzgünüm son kez pamuk yanaklarından öpemedeğim için. sen de olsan son kez bir şey deme hakkın olsaydı bana "cenazeme gelme, dersine çalışcaksın sen kaymakam olacaksın vali olacaksın derdin." eminim bundan. ama çok kandırdım seni annanne. çalışmadım sandığın kadar iyi bir öğrenci de değilim. ufaklığın karaböcük dediğin torunun hala annane öldü mü diye soruyor biliyo musun? ölmedi diyoruz hala kunkullu tavuğa benekliye yem veriyor diyoruz. vişne topluyor diyoruz.
mavi gri eşarbını bir daha arkadan bağlayamayacak mısın. bir daha katmer pişirmeyecek misin?
senin çok özledim. senin o çakır gözlerini çok özledim. kızın hala ona verdiğin hediyelere bakıyor sarılıyor ağlıyor biliyor musun? içtiğin son yudum suyun şişesini saklamış. öpüp öpüp ağlıyor. ağlamasın diye ufaklığı gönderiyorum yanına. anca o yanına gidince susuyor ancak.
ağlamasın o. o da senin gibi. içine attığı dertlerle kanser olmasın.
senin gibi ölmesin diye.
özledim seni annanne.
şehirdeki mağrurluğunu özledim.
evindeki ellerinle yaptığın kuskusunu özledim.
dedemle kavgalarını özledim.
ufakken yaramazlık yapığmızda annemden kaçıp koltuğunun altına saklanmayı özledim.
bembeyaz ellerini özledim.
özledim seni.
canım. gözlerim dolu dolu oldu bak yine. annanne lafını duymam yeterli gözlerimin dolması için. en sevdiğin şarkıyı dinledim yine bak. üzgünüm son kez pamuk yanaklarından öpemedeğim için. sen de olsan son kez bir şey deme hakkın olsaydı bana "cenazeme gelme, dersine çalışcaksın sen kaymakam olacaksın vali olacaksın derdin." eminim bundan. ama çok kandırdım seni annanne. çalışmadım sandığın kadar iyi bir öğrenci de değilim. ufaklığın karaböcük dediğin torunun hala annane öldü mü diye soruyor biliyo musun? ölmedi diyoruz hala kunkullu tavuğa benekliye yem veriyor diyoruz. vişne topluyor diyoruz.
mavi gri eşarbını bir daha arkadan bağlayamayacak mısın. bir daha katmer pişirmeyecek misin?
senin çok özledim. senin o çakır gözlerini çok özledim. kızın hala ona verdiğin hediyelere bakıyor sarılıyor ağlıyor biliyor musun? içtiğin son yudum suyun şişesini saklamış. öpüp öpüp ağlıyor. ağlamasın diye ufaklığı gönderiyorum yanına. anca o yanına gidince susuyor ancak.
ağlamasın o. o da senin gibi. içine attığı dertlerle kanser olmasın.
senin gibi ölmesin diye.
özledim seni annanne.
şehirdeki mağrurluğunu özledim.
evindeki ellerinle yaptığın kuskusunu özledim.
dedemle kavgalarını özledim.
ufakken yaramazlık yapığmızda annemden kaçıp koltuğunun altına saklanmayı özledim.
bembeyaz ellerini özledim.
özledim seni.
garipseme
üzülme sen tekrar
bir şair arkadaşa benzettin beni
saçlarım daha ak ondan belki
sesim daha kalın, kederli
ben o değilim
ötekileştim.
bak saat 5
ışıltısı vuruyor mor kaldırımlara hüznün
ya benimle geçeceksin oradan
ya da yalnız yürürsün
sen görürsün!
zor..
bir kez tadını aldın ya özgürlüğün
ne kapalı sandıklarıma sığdırırım hayaletini
ne beni hayalet sananlara anlatabilirim derdimi
istememek elde değil seni.
üzülme sen tekrar
bir şair arkadaşa benzettin beni
saçlarım daha ak ondan belki
sesim daha kalın, kederli
ben o değilim
ötekileştim.
bak saat 5
ışıltısı vuruyor mor kaldırımlara hüznün
ya benimle geçeceksin oradan
ya da yalnız yürürsün
sen görürsün!
zor..
bir kez tadını aldın ya özgürlüğün
ne kapalı sandıklarıma sığdırırım hayaletini
ne beni hayalet sananlara anlatabilirim derdimi
istememek elde değil seni.
önemli olmamak.
salt özgürlüğün, birileri için değil de birilerinin içinde olduğunu anlatmayı başaran duyduğum en anlamlı sözlerden birinin sahibi. dostluğun huzur veren ve kendini iyi hissettiren muhabbete dayalı bir aksiyon olma gerçekliğini kavrayabilmiş tanıdığım az sayıda insandan biridir okyanusdeniz . neden kendimizi bir başkasının kalıbına sığdırmaya çalışırız sorusunu aklıma asla getirmedin sen. özgünlüğün kadar varsın çünkü.
konuşulabilecek bir insana ihtiyacım vardı. saçma sapan hayatıma yıllardır tanıdığım bir insanmışsın gibi renk kattın.
hoşgeldin *
bu arada kahve falını harbiden salladım *
salt özgürlüğün, birileri için değil de birilerinin içinde olduğunu anlatmayı başaran duyduğum en anlamlı sözlerden birinin sahibi. dostluğun huzur veren ve kendini iyi hissettiren muhabbete dayalı bir aksiyon olma gerçekliğini kavrayabilmiş tanıdığım az sayıda insandan biridir okyanusdeniz . neden kendimizi bir başkasının kalıbına sığdırmaya çalışırız sorusunu aklıma asla getirmedin sen. özgünlüğün kadar varsın çünkü.
konuşulabilecek bir insana ihtiyacım vardı. saçma sapan hayatıma yıllardır tanıdığım bir insanmışsın gibi renk kattın.
hoşgeldin *
bu arada kahve falını harbiden salladım *
merabaa ben buraların en karizmatik yazarı *
yol arkadaşımdır.
yol arkadaşımdır.
fakir ideolojilere, farklı bakış açılarını kaldıramayan dar beyinlere, örümcek kafalılara, demokrasi yoksunu eziklere, kemalizmi kapitalizm uğruna harcayan çakalcıklara, kendini sosyalist sanan emperyalist özentilere gelir gelmez voleyi çakmış gol atmış ayar vermiş sevgili sekizinci nesil yazar.
hoşgelmiş sefalar getirmiş.
hoşgelmiş sefalar getirmiş.
beni merak eden yazar.
(bkz: saygılar sevgiler)
(bkz: saygılar sevgiler)