bugün
O
olta9 yıl önce
aleyna geçiyor akımı
Hayatımda gördüğüm en saçma sosyal medya akımıdır ıyy çok itici.
O
olta9 yıl önce
siyasi görüşünüzü tek görselle açıklayın
(img:#1205793) Görselle açıklıyorum...
O
olta9 yıl önce
karım benden sıkılırsa başka erkek ile sevişebilir
Gönderin fuckbuddy bulsun sonra ona yakınlaşırsa alırsınız üçün birini..
O
olta9 yıl önce
sabahın köründe full makyaj otobüse binen kız
saçı da mutlaka fönlüdür.
O
olta9 yıl önce
karım benden sıkılırsa başka erkek ile sevişebilir
Gönderin fuckbuddy bulsun sonra ona yakınlaşırsa alırsınız üçün birini..
O
olta9 yıl önce
bir kadın için haftada bir duş almaya başlamak
Haftada bir duş alınıyorsa 31 e devam dedirten eylem.
O
olta9 yıl önce
bir kadın için haftada bir duş almaya başlamak
Haftada bir duş alınıyorsa 31 e devam dedirten eylem.
O
olta9 yıl önce
aşık olunan kızın adının tayyip olması
pederin intihar sebebidir. hele bir de evlenilir ise kendini raya atı verir pederler.
O
olta9 yıl önce
harbiye marşındaki günah
çomar yazarlar derneğine üye olan yazar başlığı. (bkz:çomar)
O
olta9 yıl önce
dudak büzerek poz veren kız çekiciliği
olmayan çekiciliktir. yoktur efendim böyle bir şey. hatta bırakın sempatikliği tam anlamıyla iticiliktir bu. vermeyin böyle saçma sapan pozlar. bir de bazıları var onlarınki `şişme kadın`ların ağzına benziyor.
O
olta9 yıl önce
karım benim malım değil istediğiyle sevişir
insan karar verirken geçmişi hangi kararı vereceği konusunda önemli bir konuma sahiptir. Elbette ki birikimin davranışlardaki etkisi kişiden kişiye değişir. Biraz mürekkep yalamış insanlar bir önerme ortaya atıldığında üzerinde kafa yorar ve örf-i ku… devamını gör
O
olta9 yıl önce
yalamaktan zevk alınan şeyler
yazarların yalarken kendinden geçtiği, çok zevk aldığı şeylerdir. ben magnum bademli yalamayı çok seviyorum. Uzun süre aradan kavuştum magnum bademliye. classic pek tatsız tutsuz kalıyo bademlinin yanında.
O
olta9 yıl önce
devlet bahçeliye tıkırdatmış sözlük yazarları
(img:#1203153)
O
olta9 yıl önce
eşim isterse eskortluk yapabilir
son derece modern bir erkek dusuncesi. esim boyle bir dusuncesi oldugunu acikladi, bende kabul ettim. sonucta bir insanin ihtiyaclari var ve hem bu ihtiyaclarini gidermek hem de para kazanmak istiyorsa gercekten hic sorun degil. o mutlu olursa ben d… devamını gör
O
olta9 yıl önce
eşim isterse eskortluk yapabilir
son derece modern bir erkek dusuncesi. esim boyle bir dusuncesi oldugunu acikladi, bende kabul ettim. sonucta bir insanin ihtiyaclari var ve hem bu ihtiyaclarini gidermek hem de para kazanmak istiyorsa gercekten hic sorun degil. o mutlu olursa ben d… devamını gör
O
olta9 yıl önce
horlayan oda arkadaşı sorunsalı
sözlükte her şeyin sorunsal olma sorunsalı.
O
olta9 yıl önce
80lerde babamın dövdüğü solcunun oğlunu şimdi ben
(bkz: ortamı inci sözlüğe çevirmek) Burası sözlük forum değil.
O
olta9 yıl önce
kadınlar neden üstsüz koşmuyor
Merak edilen hede. Erkekleri goruyoruz surekli ustsuz halde kosarken. Halbuki bizim kezibanlar (kezban degil keziban) nasil ortunecegini sasiriyor spor yaparken. Aman ha sakin kimse gormesin o ufak memelerinizi. Yatirip tecavuz falan ederler. Aq kez… devamını gör
O
olta9 yıl önce
solcuların siktir olup gittiği türkiye
geride kalan sığ beyinlere en fazla 3 senede sömürge olacak türkiye'dir. elbette istisna olanlar vardır lakin bu malların arasında yitip gidecektir. şimdi bir soru size, akepenin eğitime vurduğu en büyük darbe nedir? ben vereyim cevabı; mantık v… devamını gör
O
olta9 yıl önce
cinsel organını yanında taşıyan sapık insan
şurda biyerde olacaktı .
O
olta9 yıl önce
göğüs çatalına bakmayacak doygunluğa erişmek
günah diye bakmıyorum, doygunluğa gerek yok.
O
olta9 yıl önce
yerim seni diyen kıza yarramı ye diyen erkek
herhangi bir "cool" tarafı yok. çünkü "yarramı ye" diyen erkek, her zaman o aynı bedene sahip olacak erkektir. o an altın semeri takmış olması eşekliğini gidermiyor. denedim, farkı olmadı. üstüne uçurumdan atlamalı, paraşütlü, baş aşağı gelecek şekil… devamını gör
O
olta9 yıl önce
kızınıza tecavüz edilse 10 milyona affeder misiniz
10 milyonu alırım ama affetmem. 10 milyonu teslim edeceği yerde onu rehin alırım , türlü türlü işkencelerle öldürürüm.sikini kesip ağzına veririm sonra kafasını keser güzelce bir meydanda sergilerim. tabi açığa çıkmadan önce 10 milyon tl'yi mor çat… devamını gör
O
olta9 yıl önce
kemalistler aleviler ateistler lgbt ler pkk lılar
Bu ülkeye en çok zarar veren kişiler.
© copyright 2005 - 2026