bugün
O
oduncugomlek13 yıl önce
kedi
Leonardo da Vinci'ye göre tabiatın şaheseri olan [bkz]hayvan[/bkz].
O
oduncugomlek13 yıl önce
anancı tayfa
kendilerine birşey dendiğinde cevap veremeyip anan diyerek sıyrılan yaş ortalaması 14 olan topluluğa verilen isim. "Annen yanımda" "hıı o senin anandır (bu dişi ergenlerden)" tarzı cevapları sıkça kullanılan cevaplardandır. Bu tayfayı çıkartan capsde… devamını gör
O
oduncugomlek13 yıl önce
heidinin al yanagi
hoş gelmişsin muhtar, dedirten bir yazar havası yaşatıyor kendisi. öyledir belki de. göreceğiz efenim zamanla. takipteyiz. ~ehehe~
O
oduncugomlek13 yıl önce
yakışıklı erkek
estetik olarak göze hoş gelen, kendine has bir havaya sahip karizmatik erkekdir yamulmuyorsam. herkese göre değişir tabi.
O
oduncugomlek13 yıl önce
justin timberlake
`like i love you` şarkısının klibindeki dansıyla beni koparmış insan.
O
oduncugomlek13 yıl önce
çikolata
çok sevenlerin çukulata şeklinde telaffuz ettiği, kimisini yokluğuyla krizlere sokan yiyecek.
O
oduncugomlek13 yıl önce
buram buram seks kokan güzel kadın
simittir o.
O
oduncugomlek13 yıl önce
kedi sahibi uludağ sözlük yazarları
dünyanın en güzel hayvanına sahip olan yazarlardır. birbirleriyle tanışıp kaynaşmaları; yarın öbür gün dünür olmaları caizdir. edit: benim kızım 19.07.2011 doğumlu. ben 4,5 aylık demişim; ama eşşek kadar olmuş. hayırlı kısmetler arıyoruz artık. edi… devamını gör
O
oduncugomlek13 yıl önce
dünyanın en güzel hayvanına sahip olan yazarlardır. birbirleriyle tanışıp kaynaşmaları; yarın öbür gün dünür olmaları caizdir. edit: benim kızım 19.07.2011 doğumlu. ben 4,5 aylık demişim; ama eşşek kadar olmuş. hayırlı kısmetler arıyoruz artık. edi… devamını gör
O
oduncugomlek14 yıl önce
türkçe olimpiyatları
ülkemizde bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen ve gün itibariyle finallari yapılan olimpiyat.[link]www.turkceolimpiyadi.org/[/link]
O
oduncugomlek14 yıl önce
O
oduncugomlek14 yıl önce
cuma namazından sonra camiden çıkan seksi erkek
namaz kılması seksiliğinden birşey kaybettirmeyen erkektir. ~yirim~
O
oduncugomlek14 yıl önce
kedi
O
oduncugomlek14 yıl önce
kedi
O
oduncugomlek14 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
O
oduncugomlek14 yıl önce
ttnet teki bu hıza alış türkiye
ttnet'in ceza ile yaptığı yeni reklamın sloganı. not: ttnet'teki bu hıza zaten alışığız, neden reklam yapma gereği duydunuzki diye sormadan edemiyoruz. not2: santrale uzakmışız 1mb verebiliyorlarmış. not3: ceza bu kadar kötü bir reklamda oynamamal… devamını gör
O
oduncugomlek14 yıl önce
şu an olunmak istenen yer
O
oduncugomlek14 yıl önce
dilenciye para vermemek için söylenen laflar
allah versin şukularını, allah versin....
O
oduncugomlek14 yıl önce
samanyolu nda bugün ne giysem programı yapılması
samanyolunda bugün ne giysem programı yapılsa olabileceklerdir. mesela çarşafınızın kumaşı çok parlıyor bu erkeklerin dikkatini çekebilir siyahın tonu yeterli değil bizimle cennete gelemezsin vs vs.
O
oduncugomlek14 yıl önce
almanya yenilince biz de yenmiş sayıldık
Tarih derslerinde aklımıza kazınan bir durum olan 1. dünya savaşında almanya yenilince bizde yenilmiş sayıldık şeklinde anlatıla gelen tarihi olayın tersi durumudur, almanyanın 2. dünya savaşında yenileceği kesinleşince türkiye müttefik devletlerin y… devamını gör
O
oduncugomlek14 yıl önce
huzuru tanımlayan manzaralar
sevgilinin yanında uyuması. geç karşısına seyret işte huzur.
O
oduncugomlek14 yıl önce
bakireliği önemsemeyen kızı sikmek
bakireliği önemsemiyorum diyen kızların fark etmeyeceği bir aktivite. biraz troll başlığı gibi oldu ama anlatmak istenilen başka bir cümle ile anlatılamazdı beyler/bayanlar.. sözlükteki tüm iffetli arkadaşlardan özür dilerim. iffetsiz olanlar top… devamını gör
© copyright 2005 - 2026