bugün
- osuruktan şiirler88
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı26
- dolar isterse 100 olsun40
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması7
- diamond bosphorus8
- ısrarla ne iş yaptığını soran insanlar4
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- g i l d e d l i l y28
- nasıl birisiniz15
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- beybi leydi7
- kürtler8
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- simko320
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- fake sanılmaktan flört edememek3
- evde kalmış olan 24 yaşında kız5
- türk solcusu6
- turiste saygılı olmak2
- güzel kızların mutsuz olması5
- allah her şeyden çok tevhidi önemsiyor6
- algida2
- tai lung mu güzel g'i l d'e d l'i l y mi6
- osimhen lukaku vlahovic salah5
- miras davası5
- akp'nin 25 yılı2
- pazartesi işe gidecek olmak2
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- fyodor mihailovic dostoyevski2
- nah sana oy17
- sevgilisinden yeni ayrılanlara tavsiyeler4
- yazarlara gelen son mesaj6
- game of thrones taki kerhaneci16
- manyak olmaya karar verdim6
- boşanma davası ne kadar sürer4
- 195 boyunda 134 kilo minnoş kalpli erkek5
- i know what you did last summer2
- ankara6
- çekişmeli boşanma davası4
- yeni parti de bölünebilir10
- arkadaşlar ben mi selena gomez mi5
- kendi memleketinde yabancı hissetmek3
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- seküler erkeklerin biraz şey olması3
- zina davasına bakan mahkemelere isim önerileri3
- gürcistan göçmenleri13
- cumhuriyet halk partisi3
- recep tayyip erdoğan3

history channel klasiğidir. yer yer çok güzel noktalara değinilse de, yeri geliyor ki -arkasından konuşmak gibi olmasın- 2 üst kattaki ahmet amcayı aratmıyor.
neymiş efendim memleketteymiş "bööööle bi'şey" görmüş. başına ağrı girmiş. bayılmış.
efe… devamını gör

history channel klasiğidir. yer yer çok güzel noktalara değinilse de, yeri geliyor ki -arkasından konuşmak gibi olmasın- 2 üst kattaki ahmet amcayı aratmıyor.
neymiş efendim memleketteymiş "bööööle bi'şey" görmüş. başına ağrı girmiş. bayılmış.
efe… devamını gör

cnbcde yayinlanan rome dizisinde cumhuriyetine, ailesine sadık sözünün eri bir roma askerini canlandırmaktadır... julyus sezar ın yazdığı eselerin birinde adı geçmektedir. galyayı fethetmek için kurduğu 11. lejyonun centurion rütbesinde bir askerdir.… devamını gör

cnbcde yayinlanan rome dizisinde cumhuriyetine, ailesine sadık sözünün eri bir roma askerini canlandırmaktadır... julyus sezar ın yazdığı eselerin birinde adı geçmektedir. galyayı fethetmek için kurduğu 11. lejyonun centurion rütbesinde bir askerdir.… devamını gör

hırçın, idealist ve espritüel doktor. hastaları ve iş arkadaşlarını çok iyi teşhis eder. `karakter tahlili`nde bir numaradır. dizinin 2. sezonunda eski bir hastasının kocası tarafından vurulmuştur.

Dexter Morgan, Miami Polis Teşkilatı'nda adli tıp görevlisi. Uzmanlık alanı etrafa saçılmış kanı analiz etmek. Ancak bu kendi halinde adli tıp uzmanının, çevresindekilerce hiç bilinmeyecek, karanlık bir hayatı daha var: Aslında kana susamış bir katil… devamını gör

Dexter Morgan, Miami Polis Teşkilatı'nda adli tıp görevlisi. Uzmanlık alanı etrafa saçılmış kanı analiz etmek. Ancak bu kendi halinde adli tıp uzmanının, çevresindekilerce hiç bilinmeyecek, karanlık bir hayatı daha var: Aslında kana susamış bir katil… devamını gör

`breaking bad` dizisinde `bryan cranston`'ın oynadığı baş karakter. bu adamı ilk bölümlerde bi boka benzetemiyorsunuz. sonra ilerleyen bölümlerde anlıyorsunuz ki aslında siz dizinden, sinemadan bi bok anlamıyormuşsunuz. adam harikulade bir oyuncuymuş… devamını gör

`breaking bad` dizisinde `bryan cranston`'ın oynadığı baş karakter. bu adamı ilk bölümlerde bi boka benzetemiyorsunuz. sonra ilerleyen bölümlerde anlıyorsunuz ki aslında siz dizinden, sinemadan bi bok anlamıyormuşsunuz. adam harikulade bir oyuncuymuş… devamını gör

Kral ı arkadan bıçaklayan, kardeşiyle cinsel münasebete giren hıyar. Ulan dizi de bir de kadir inanır olacak ki, basacak tokadı, basacak tokadı.
Lannister köpek!

`the sopranos` dizisinin ana karakteri, panik atak ve şizofreni~bunlar benim bildiklerim~ rahatsızlıklarını geçirmiş mafya babası.

`the sopranos` dizisinin ana karakteri, panik atak ve şizofreni~bunlar benim bildiklerim~ rahatsızlıklarını geçirmiş mafya babası.

reyhanlı saldırısının emrini verdiği başbakanımız tarafından ifade edilen suriyeli kişidir. bu başlığı açmaktaki amacım tanım yapmak değildir. amacım şudur; madem reyhanlı saldırısının emrini bu şerefsiz verdi, o zaman bu şerefsizi yakalayıp türkiye'… devamını gör