bugün
- bir sözlük yazarını kıskanmak7
- migros'a sorulacak tek soru22
- 2026 ekonomik krizi11
- arkadaşlar veto ne demek7
- masonik gizemler5
- ellerim bos gonlum hos16
- velvet39
- tostumu yaptım11
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği8
- g i l d e d l i l y14
- kürt meslekleri6
- türklerin türk olamama sorunu6
- sıçarken entry giren yazarlar2
- tıktok nasıl etkin kullanılır2
- devşirme meslekleri3
- mezeler eşliğinde rakı içip söyleşmek8
- dolubatarya2
- köylüleri neden öldürmeliyiz5
- iktidar değişince yandaşlar nereye kaçar sorunsalı3
- arkadaşlar çok hastayım ya7
- ismail kartal18
- bir kızın hard sevip sevmediğini nerden anlarsınız5
- now tv neden gelmedi6
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi6
- ota boka faşist diyen kürtçü3
- hindistanlı işçiler3
- sözlük ne zaman bu kadar sıkıcı hale geldi6
- çomar arabaları3
- allah'ı inkar eden ateisti bi tabuta hapsetmek2
- kliniğe gittim klinikten geldim6
- gocu abi buraya yumruk havaya4
- burcu özberk4
- ümmetçi genişliği2
- victor osimhen15
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması6
- bu saatte evde oturmak yerine işte olan insan4
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması11
- güçler ayrılığı3
- the mossad is watching you3
- tesla model 33
- osuruktan şiirler58
- tulumba tatlısı8
- fenerbahçe biraz sert biraz katı13
- doğu demirkol vasatlığı2
- yalınayak başı kabak3
- sadece sözlük kızları tarafından açık oylanmak4
- parayı bulmuş köy çomarı2
- kadınlardaki aşırı özgüvenin nedeni6
- sivil toplum örgütlerinde profesyonel liderlik2
- livakovic'in barcelona transferi5

history channel klasiğidir. yer yer çok güzel noktalara değinilse de, yeri geliyor ki -arkasından konuşmak gibi olmasın- 2 üst kattaki ahmet amcayı aratmıyor.
neymiş efendim memleketteymiş "bööööle bi'şey" görmüş. başına ağrı girmiş. bayılmış.
efe… devamını gör

history channel klasiğidir. yer yer çok güzel noktalara değinilse de, yeri geliyor ki -arkasından konuşmak gibi olmasın- 2 üst kattaki ahmet amcayı aratmıyor.
neymiş efendim memleketteymiş "bööööle bi'şey" görmüş. başına ağrı girmiş. bayılmış.
efe… devamını gör

cnbcde yayinlanan rome dizisinde cumhuriyetine, ailesine sadık sözünün eri bir roma askerini canlandırmaktadır... julyus sezar ın yazdığı eselerin birinde adı geçmektedir. galyayı fethetmek için kurduğu 11. lejyonun centurion rütbesinde bir askerdir.… devamını gör

cnbcde yayinlanan rome dizisinde cumhuriyetine, ailesine sadık sözünün eri bir roma askerini canlandırmaktadır... julyus sezar ın yazdığı eselerin birinde adı geçmektedir. galyayı fethetmek için kurduğu 11. lejyonun centurion rütbesinde bir askerdir.… devamını gör

hırçın, idealist ve espritüel doktor. hastaları ve iş arkadaşlarını çok iyi teşhis eder. `karakter tahlili`nde bir numaradır. dizinin 2. sezonunda eski bir hastasının kocası tarafından vurulmuştur.

Dexter Morgan, Miami Polis Teşkilatı'nda adli tıp görevlisi. Uzmanlık alanı etrafa saçılmış kanı analiz etmek. Ancak bu kendi halinde adli tıp uzmanının, çevresindekilerce hiç bilinmeyecek, karanlık bir hayatı daha var: Aslında kana susamış bir katil… devamını gör

Dexter Morgan, Miami Polis Teşkilatı'nda adli tıp görevlisi. Uzmanlık alanı etrafa saçılmış kanı analiz etmek. Ancak bu kendi halinde adli tıp uzmanının, çevresindekilerce hiç bilinmeyecek, karanlık bir hayatı daha var: Aslında kana susamış bir katil… devamını gör

`breaking bad` dizisinde `bryan cranston`'ın oynadığı baş karakter. bu adamı ilk bölümlerde bi boka benzetemiyorsunuz. sonra ilerleyen bölümlerde anlıyorsunuz ki aslında siz dizinden, sinemadan bi bok anlamıyormuşsunuz. adam harikulade bir oyuncuymuş… devamını gör

`breaking bad` dizisinde `bryan cranston`'ın oynadığı baş karakter. bu adamı ilk bölümlerde bi boka benzetemiyorsunuz. sonra ilerleyen bölümlerde anlıyorsunuz ki aslında siz dizinden, sinemadan bi bok anlamıyormuşsunuz. adam harikulade bir oyuncuymuş… devamını gör

Kral ı arkadan bıçaklayan, kardeşiyle cinsel münasebete giren hıyar. Ulan dizi de bir de kadir inanır olacak ki, basacak tokadı, basacak tokadı.
Lannister köpek!

`the sopranos` dizisinin ana karakteri, panik atak ve şizofreni~bunlar benim bildiklerim~ rahatsızlıklarını geçirmiş mafya babası.

`the sopranos` dizisinin ana karakteri, panik atak ve şizofreni~bunlar benim bildiklerim~ rahatsızlıklarını geçirmiş mafya babası.

reyhanlı saldırısının emrini verdiği başbakanımız tarafından ifade edilen suriyeli kişidir. bu başlığı açmaktaki amacım tanım yapmak değildir. amacım şudur; madem reyhanlı saldırısının emrini bu şerefsiz verdi, o zaman bu şerefsizi yakalayıp türkiye'… devamını gör