bugün
- ekşi sözlük referans10
- online 40 yazar ne yapıyor5
- tuvalete sıçımhane diyen kezo5
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- bir insanın muadilini bulmak5
- dönen tekme atabilen sözlük yazarları3
- gey erkeklerin buluşma noktası3
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- zall'ın çok meşgul biri olması6
- din ve ahlak3
- wc'ye telefonsuz girmek7
- dudağında bir boyası eksik yuzır4
- yanlışlıkla gey olmak9
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde9
- kulağın pıtı gibi olması3
- halk başkanlık sistemini istiyor9
- merfulu9
- dün fetö götü yalayanlar bugün apo götü yalıyor7
- sözlük kızlarının acayip tatlı olması3
- sıcak hava vs soğuk hava2
- rodrigo mora6
- günlük tutan erkek19
- sen neye inanıyorsun2
- evde köpek beslemek2
- mamut avlayıp ev geçindiren efsanevi nesil11
- ev almak isteyenlere tavsiye4
- arda güler5
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz17
- her yerde sümkürebilen insan6
- sözlükteki herkesin çok zeki olması3
- adnan menderes2
- halkını düşünmeyen lider4
- seçimi yine akepe kazanacak3
- sigaranın yanına çay kahve dışında alternatifler10
- gocu8
- başakşehir çam ve sakura devlet hastanesi3
- bana gel film izleriz diyen erkek16
- anafartalar cephesi2
- gratisin içini merak etmek8
- yazarların para ödediği yapay zekalar2
- merhabalarr5
- çomar haber ajansı3
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi19
- kavalali mehmet ali pasa5
- diriliş ertuğrul ve kuruluş osman izleyip coşmak3
- 12 inci nesil olmanın çok ayıp olması3
- mekke anlaşması14
- yeşil kuşak projesi3
- sigara yasağı3
- ay diyen erkek3

history channel klasiğidir. yer yer çok güzel noktalara değinilse de, yeri geliyor ki -arkasından konuşmak gibi olmasın- 2 üst kattaki ahmet amcayı aratmıyor.
neymiş efendim memleketteymiş "bööööle bi'şey" görmüş. başına ağrı girmiş. bayılmış.
efe… devamını gör

history channel klasiğidir. yer yer çok güzel noktalara değinilse de, yeri geliyor ki -arkasından konuşmak gibi olmasın- 2 üst kattaki ahmet amcayı aratmıyor.
neymiş efendim memleketteymiş "bööööle bi'şey" görmüş. başına ağrı girmiş. bayılmış.
efe… devamını gör

cnbcde yayinlanan rome dizisinde cumhuriyetine, ailesine sadık sözünün eri bir roma askerini canlandırmaktadır... julyus sezar ın yazdığı eselerin birinde adı geçmektedir. galyayı fethetmek için kurduğu 11. lejyonun centurion rütbesinde bir askerdir.… devamını gör

cnbcde yayinlanan rome dizisinde cumhuriyetine, ailesine sadık sözünün eri bir roma askerini canlandırmaktadır... julyus sezar ın yazdığı eselerin birinde adı geçmektedir. galyayı fethetmek için kurduğu 11. lejyonun centurion rütbesinde bir askerdir.… devamını gör

hırçın, idealist ve espritüel doktor. hastaları ve iş arkadaşlarını çok iyi teşhis eder. `karakter tahlili`nde bir numaradır. dizinin 2. sezonunda eski bir hastasının kocası tarafından vurulmuştur.

Dexter Morgan, Miami Polis Teşkilatı'nda adli tıp görevlisi. Uzmanlık alanı etrafa saçılmış kanı analiz etmek. Ancak bu kendi halinde adli tıp uzmanının, çevresindekilerce hiç bilinmeyecek, karanlık bir hayatı daha var: Aslında kana susamış bir katil… devamını gör

Dexter Morgan, Miami Polis Teşkilatı'nda adli tıp görevlisi. Uzmanlık alanı etrafa saçılmış kanı analiz etmek. Ancak bu kendi halinde adli tıp uzmanının, çevresindekilerce hiç bilinmeyecek, karanlık bir hayatı daha var: Aslında kana susamış bir katil… devamını gör

`breaking bad` dizisinde `bryan cranston`'ın oynadığı baş karakter. bu adamı ilk bölümlerde bi boka benzetemiyorsunuz. sonra ilerleyen bölümlerde anlıyorsunuz ki aslında siz dizinden, sinemadan bi bok anlamıyormuşsunuz. adam harikulade bir oyuncuymuş… devamını gör

`breaking bad` dizisinde `bryan cranston`'ın oynadığı baş karakter. bu adamı ilk bölümlerde bi boka benzetemiyorsunuz. sonra ilerleyen bölümlerde anlıyorsunuz ki aslında siz dizinden, sinemadan bi bok anlamıyormuşsunuz. adam harikulade bir oyuncuymuş… devamını gör

Kral ı arkadan bıçaklayan, kardeşiyle cinsel münasebete giren hıyar. Ulan dizi de bir de kadir inanır olacak ki, basacak tokadı, basacak tokadı.
Lannister köpek!

`the sopranos` dizisinin ana karakteri, panik atak ve şizofreni~bunlar benim bildiklerim~ rahatsızlıklarını geçirmiş mafya babası.

`the sopranos` dizisinin ana karakteri, panik atak ve şizofreni~bunlar benim bildiklerim~ rahatsızlıklarını geçirmiş mafya babası.

reyhanlı saldırısının emrini verdiği başbakanımız tarafından ifade edilen suriyeli kişidir. bu başlığı açmaktaki amacım tanım yapmak değildir. amacım şudur; madem reyhanlı saldırısının emrini bu şerefsiz verdi, o zaman bu şerefsizi yakalayıp türkiye'… devamını gör