bugün
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları11
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek10
- 30 ağustos zafer bayramı14
- kadınlardaki sahiplenilme isteği8
- tai lung44
- 0 0 713
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı27
- sözlüğün en bohem yazarı5
- abd greko roma ve juda sentezini temel alır2
- annenin hayatındaki kadını onaylamaması5
- kadir mısıroğlu'nun dedelerini denize döktük2
- baldız baldan tatlıdır3
- doğulu ve güneydoğulu türkler3
- rafael leao33
- türklerin türkiye de asimile olması3
- 1 eylül 2026 türkiye azerbaycan voleybol maçı2
- tarihsizlik3
- sarapci koala'nın akp'li olması4
- cem yılmaz7
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- uzun bacaklı ince belli iri göğüslü dar kalçalı4
- aleksey batrakov11
- zaman insanı olgunlaştırır mı4
- mustafa kemal atatürk6
- rafael leao victor osimhen leroy sane9
- galatasaray korkusu2
- tom holland5
- murat ağırel3
- muhabbeti sarmayan kız3
- menzil cemaati ne üretiyor9
- fenerbahçe24
- salo or 120 days of sodom filmini izlemek2
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- ne kadar şanslı birisin2
- övülmekten hoşlanmayan insan2
- futbol10
- sarapci koala73
- junko furuta2
- tarkan'ın saçlarını kestirmesi2
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı2
- 30 ağustos 20262
- yeğen2
- süper lig6
- ingilizler5
- s'i l v'e r m'i s t5
- arkadaşlar hesabı silicem14
- sözlük yazarlarının nahları9
- günün sözü23
- ben geldim naneler8

history channel klasiğidir. yer yer çok güzel noktalara değinilse de, yeri geliyor ki -arkasından konuşmak gibi olmasın- 2 üst kattaki ahmet amcayı aratmıyor.
neymiş efendim memleketteymiş "bööööle bi'şey" görmüş. başına ağrı girmiş. bayılmış.
efe… devamını gör

history channel klasiğidir. yer yer çok güzel noktalara değinilse de, yeri geliyor ki -arkasından konuşmak gibi olmasın- 2 üst kattaki ahmet amcayı aratmıyor.
neymiş efendim memleketteymiş "bööööle bi'şey" görmüş. başına ağrı girmiş. bayılmış.
efe… devamını gör

cnbcde yayinlanan rome dizisinde cumhuriyetine, ailesine sadık sözünün eri bir roma askerini canlandırmaktadır... julyus sezar ın yazdığı eselerin birinde adı geçmektedir. galyayı fethetmek için kurduğu 11. lejyonun centurion rütbesinde bir askerdir.… devamını gör

cnbcde yayinlanan rome dizisinde cumhuriyetine, ailesine sadık sözünün eri bir roma askerini canlandırmaktadır... julyus sezar ın yazdığı eselerin birinde adı geçmektedir. galyayı fethetmek için kurduğu 11. lejyonun centurion rütbesinde bir askerdir.… devamını gör

hırçın, idealist ve espritüel doktor. hastaları ve iş arkadaşlarını çok iyi teşhis eder. `karakter tahlili`nde bir numaradır. dizinin 2. sezonunda eski bir hastasının kocası tarafından vurulmuştur.

Dexter Morgan, Miami Polis Teşkilatı'nda adli tıp görevlisi. Uzmanlık alanı etrafa saçılmış kanı analiz etmek. Ancak bu kendi halinde adli tıp uzmanının, çevresindekilerce hiç bilinmeyecek, karanlık bir hayatı daha var: Aslında kana susamış bir katil… devamını gör

Dexter Morgan, Miami Polis Teşkilatı'nda adli tıp görevlisi. Uzmanlık alanı etrafa saçılmış kanı analiz etmek. Ancak bu kendi halinde adli tıp uzmanının, çevresindekilerce hiç bilinmeyecek, karanlık bir hayatı daha var: Aslında kana susamış bir katil… devamını gör

`breaking bad` dizisinde `bryan cranston`'ın oynadığı baş karakter. bu adamı ilk bölümlerde bi boka benzetemiyorsunuz. sonra ilerleyen bölümlerde anlıyorsunuz ki aslında siz dizinden, sinemadan bi bok anlamıyormuşsunuz. adam harikulade bir oyuncuymuş… devamını gör

`breaking bad` dizisinde `bryan cranston`'ın oynadığı baş karakter. bu adamı ilk bölümlerde bi boka benzetemiyorsunuz. sonra ilerleyen bölümlerde anlıyorsunuz ki aslında siz dizinden, sinemadan bi bok anlamıyormuşsunuz. adam harikulade bir oyuncuymuş… devamını gör

Kral ı arkadan bıçaklayan, kardeşiyle cinsel münasebete giren hıyar. Ulan dizi de bir de kadir inanır olacak ki, basacak tokadı, basacak tokadı.
Lannister köpek!

`the sopranos` dizisinin ana karakteri, panik atak ve şizofreni~bunlar benim bildiklerim~ rahatsızlıklarını geçirmiş mafya babası.

`the sopranos` dizisinin ana karakteri, panik atak ve şizofreni~bunlar benim bildiklerim~ rahatsızlıklarını geçirmiş mafya babası.

reyhanlı saldırısının emrini verdiği başbakanımız tarafından ifade edilen suriyeli kişidir. bu başlığı açmaktaki amacım tanım yapmak değildir. amacım şudur; madem reyhanlı saldırısının emrini bu şerefsiz verdi, o zaman bu şerefsizi yakalayıp türkiye'… devamını gör