bugün
- hangi üye hangisiydi hepsi karıştı6
- bana onu sormayin6
- sözlük kızı ile kavga etmek13
- özgür özel14
- yunus bülbül2
- silinen hesap 0145677
- hiçbir servet zamanı satın alamaz20
- arkadaşlar zall gitti3
- 12 ağustos 20263
- diamond bey dönsün kampanyası2
- gammazlık3
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı8
- gratisin içini merak etmek10
- aç karnına kahve içmek6
- vücut ölçüleri ile nick almak2
- martılara simit atmak2
- köfteci yusuf2
- kavganız bittiyse artık bilgi içeriği girelim3
- altındaki 45 tl zararımı kim ödeyecek sorunsalı8
- arabada sigara içilir mi6
- sözlükte küfür eden insanlar3
- kaçan kovalanır mı sizce4
- uludağ sözlük te kaç hesabınız var4
- özlü sözler2
- 11 ağustos 2026 sturm graz fenerbahçe maçı6
- hoşlanılan kızla soğuk hava deposunda buluşmak5
- eline krem süren erkek6
- yapay zekadan akıl almak6
- fake yazarların sanki biraz daha iyi yazması3
- polonya2
- iş yerinde dikkat edilmesi gereken tipler4
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması3
- çerçeve yasa24
- robot moderatör2
- admin kardeş2
- yani kısaca deriz ki5
- diamond bosphorus2
- renault 96
- sebahattin şirin16
- ciddi ilişki yaşayamamak5
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek10
- nick vermeden bir yazara seslen4
- kavga varken başlık açmak2
- atatürk ün gençliğe hitabesi3
- çarşaf peçe türbanın hıristiyan kıyafeti olması5
- dindar nesil5
- kas yapayım derken göz çıkarmak3
- toprağı bol olsun4
- ebbırı top gibi sektirme yarışması2
- range rover2

history channel klasiğidir. yer yer çok güzel noktalara değinilse de, yeri geliyor ki -arkasından konuşmak gibi olmasın- 2 üst kattaki ahmet amcayı aratmıyor.
neymiş efendim memleketteymiş "bööööle bi'şey" görmüş. başına ağrı girmiş. bayılmış.
efe… devamını gör

history channel klasiğidir. yer yer çok güzel noktalara değinilse de, yeri geliyor ki -arkasından konuşmak gibi olmasın- 2 üst kattaki ahmet amcayı aratmıyor.
neymiş efendim memleketteymiş "bööööle bi'şey" görmüş. başına ağrı girmiş. bayılmış.
efe… devamını gör

cnbcde yayinlanan rome dizisinde cumhuriyetine, ailesine sadık sözünün eri bir roma askerini canlandırmaktadır... julyus sezar ın yazdığı eselerin birinde adı geçmektedir. galyayı fethetmek için kurduğu 11. lejyonun centurion rütbesinde bir askerdir.… devamını gör

cnbcde yayinlanan rome dizisinde cumhuriyetine, ailesine sadık sözünün eri bir roma askerini canlandırmaktadır... julyus sezar ın yazdığı eselerin birinde adı geçmektedir. galyayı fethetmek için kurduğu 11. lejyonun centurion rütbesinde bir askerdir.… devamını gör

hırçın, idealist ve espritüel doktor. hastaları ve iş arkadaşlarını çok iyi teşhis eder. `karakter tahlili`nde bir numaradır. dizinin 2. sezonunda eski bir hastasının kocası tarafından vurulmuştur.

Dexter Morgan, Miami Polis Teşkilatı'nda adli tıp görevlisi. Uzmanlık alanı etrafa saçılmış kanı analiz etmek. Ancak bu kendi halinde adli tıp uzmanının, çevresindekilerce hiç bilinmeyecek, karanlık bir hayatı daha var: Aslında kana susamış bir katil… devamını gör

Dexter Morgan, Miami Polis Teşkilatı'nda adli tıp görevlisi. Uzmanlık alanı etrafa saçılmış kanı analiz etmek. Ancak bu kendi halinde adli tıp uzmanının, çevresindekilerce hiç bilinmeyecek, karanlık bir hayatı daha var: Aslında kana susamış bir katil… devamını gör

`breaking bad` dizisinde `bryan cranston`'ın oynadığı baş karakter. bu adamı ilk bölümlerde bi boka benzetemiyorsunuz. sonra ilerleyen bölümlerde anlıyorsunuz ki aslında siz dizinden, sinemadan bi bok anlamıyormuşsunuz. adam harikulade bir oyuncuymuş… devamını gör

`breaking bad` dizisinde `bryan cranston`'ın oynadığı baş karakter. bu adamı ilk bölümlerde bi boka benzetemiyorsunuz. sonra ilerleyen bölümlerde anlıyorsunuz ki aslında siz dizinden, sinemadan bi bok anlamıyormuşsunuz. adam harikulade bir oyuncuymuş… devamını gör

Kral ı arkadan bıçaklayan, kardeşiyle cinsel münasebete giren hıyar. Ulan dizi de bir de kadir inanır olacak ki, basacak tokadı, basacak tokadı.
Lannister köpek!

`the sopranos` dizisinin ana karakteri, panik atak ve şizofreni~bunlar benim bildiklerim~ rahatsızlıklarını geçirmiş mafya babası.

`the sopranos` dizisinin ana karakteri, panik atak ve şizofreni~bunlar benim bildiklerim~ rahatsızlıklarını geçirmiş mafya babası.

reyhanlı saldırısının emrini verdiği başbakanımız tarafından ifade edilen suriyeli kişidir. bu başlığı açmaktaki amacım tanım yapmak değildir. amacım şudur; madem reyhanlı saldırısının emrini bu şerefsiz verdi, o zaman bu şerefsizi yakalayıp türkiye'… devamını gör