N
nuhkkor12 yıl önce
antik uzaylılar
history channel klasiğidir. yer yer çok güzel noktalara değinilse de, yeri geliyor ki -arkasından konuşmak gibi olmasın- 2 üst kattaki ahmet amcayı aratmıyor. neymiş efendim memleketteymiş "bööööle bi'şey" görmüş. başına ağrı girmiş. bayılmış. efe… devamını gör
N
nuhkkor12 yıl önce
antik uzaylılar
history channel klasiğidir. yer yer çok güzel noktalara değinilse de, yeri geliyor ki -arkasından konuşmak gibi olmasın- 2 üst kattaki ahmet amcayı aratmıyor. neymiş efendim memleketteymiş "bööööle bi'şey" görmüş. başına ağrı girmiş. bayılmış. efe… devamını gör
N
nuhkkor12 yıl önce
george costanza
(bkz:kisa boylu kel gobekli) ayrıca kıdemli `loser`
N
nuhkkor12 yıl önce
george costanza
(bkz:kisa boylu kel gobekli) ayrıca kıdemli `loser`
N
nuhkkor12 yıl önce
lucius vorenus
cnbcde yayinlanan rome dizisinde cumhuriyetine, ailesine sadık sözünün eri bir roma askerini canlandırmaktadır... julyus sezar ın yazdığı eselerin birinde adı geçmektedir. galyayı fethetmek için kurduğu 11. lejyonun centurion rütbesinde bir askerdir.… devamını gör
N
nuhkkor12 yıl önce
lucius vorenus
cnbcde yayinlanan rome dizisinde cumhuriyetine, ailesine sadık sözünün eri bir roma askerini canlandırmaktadır... julyus sezar ın yazdığı eselerin birinde adı geçmektedir. galyayı fethetmek için kurduğu 11. lejyonun centurion rütbesinde bir askerdir.… devamını gör
N
nuhkkor12 yıl önce
lucius vorenus
N
nuhkkor12 yıl önce
lucius vorenus
N
nuhkkor12 yıl önce
gregory house
hırçın, idealist ve espritüel doktor. hastaları ve iş arkadaşlarını çok iyi teşhis eder. `karakter tahlili`nde bir numaradır. dizinin 2. sezonunda eski bir hastasının kocası tarafından vurulmuştur.
N
nuhkkor12 yıl önce
dexter morgan
Dexter Morgan, Miami Polis Teşkilatı'nda adli tıp görevlisi. Uzmanlık alanı etrafa saçılmış kanı analiz etmek. Ancak bu kendi halinde adli tıp uzmanının, çevresindekilerce hiç bilinmeyecek, karanlık bir hayatı daha var: Aslında kana susamış bir katil… devamını gör
N
nuhkkor12 yıl önce
dexter morgan
Dexter Morgan, Miami Polis Teşkilatı'nda adli tıp görevlisi. Uzmanlık alanı etrafa saçılmış kanı analiz etmek. Ancak bu kendi halinde adli tıp uzmanının, çevresindekilerce hiç bilinmeyecek, karanlık bir hayatı daha var: Aslında kana susamış bir katil… devamını gör
N
nuhkkor12 yıl önce
walter white
`breaking bad` dizisinde `bryan cranston`'ın oynadığı baş karakter. bu adamı ilk bölümlerde bi boka benzetemiyorsunuz. sonra ilerleyen bölümlerde anlıyorsunuz ki aslında siz dizinden, sinemadan bi bok anlamıyormuşsunuz. adam harikulade bir oyuncuymuş… devamını gör
N
nuhkkor12 yıl önce
walter white
`breaking bad` dizisinde `bryan cranston`'ın oynadığı baş karakter. bu adamı ilk bölümlerde bi boka benzetemiyorsunuz. sonra ilerleyen bölümlerde anlıyorsunuz ki aslında siz dizinden, sinemadan bi bok anlamıyormuşsunuz. adam harikulade bir oyuncuymuş… devamını gör
N
nuhkkor12 yıl önce
walter white
N
nuhkkor12 yıl önce
jaime lannister
Kral ı arkadan bıçaklayan, kardeşiyle cinsel münasebete giren hıyar. Ulan dizi de bir de kadir inanır olacak ki, basacak tokadı, basacak tokadı. Lannister köpek!
N
nuhkkor12 yıl önce
tony soprano
`the sopranos` dizisinin ana karakteri, panik atak ve şizofreni~bunlar benim bildiklerim~ rahatsızlıklarını geçirmiş mafya babası.
N
nuhkkor12 yıl önce
tony soprano
`the sopranos` dizisinin ana karakteri, panik atak ve şizofreni~bunlar benim bildiklerim~ rahatsızlıklarını geçirmiş mafya babası.
N
nuhkkor12 yıl önce
tony soprano
N
nuhkkor12 yıl önce
tony soprano
N
nuhkkor12 yıl önce
tony soprano
N
nuhkkor12 yıl önce
murat boz un artık yakışıklı olmadığı gerçeği
murat boz göz kırpsa üstüne atlayacak yazar düşüncesi.
N
nuhkkor12 yıl önce
fatih altaylı
tekrar kursunlara hedef olması muhtemel gazeteci.
N
nuhkkor12 yıl önce
ebu firas
reyhanlı saldırısının emrini verdiği başbakanımız tarafından ifade edilen suriyeli kişidir. bu başlığı açmaktaki amacım tanım yapmak değildir. amacım şudur; madem reyhanlı saldırısının emrini bu şerefsiz verdi, o zaman bu şerefsizi yakalayıp türkiye'… devamını gör
N
nuhkkor12 yıl önce
ikinci abdülhamid
kimine göre kızıl sultan, kimine göre ulu hakan.
© copyright 2005 - 2026