N
nikimyokki7 yıl önce
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
N
nikimyokki7 yıl önce
sözlük yazarlarının telefon ana ekranları
(img:#937969) Hadi baylar bayanlar, başlıktan belli herşey.
N
nikimyokki7 yıl önce
sözlüğün en güzel kızı
(bkz: çirkin kız yoktur özelden atılmamış fotoğraf vardır)
N
nikimyokki7 yıl önce
tipinizi tarif edin
(img:#1761331) Ortadaki ben.
N
nikimyokki7 yıl önce
aleyna tilki nin burnu
Güzelliğine güzellik katar. Ama göbek deliği kadar bilinmez.
N
nikimyokki7 yıl önce
farah zeynep abdullah sorularınız yanıtlıyor
(bkz: Ekşi sözlük)ün çıkardığı silkim sonik bir olay. Afadersiniz. Sanki nihat hatipoğluyla iftara doğru programı yapıyorlar. Yoo. Koskanmadım. Bizim sözlüğe niye ünlü isimler akın etmiyor Diye sormayacağım Ey sevgili (bkz: zall)
N
nikimyokki7 yıl önce
tipinizi tarif edin
(img:#1761331) Ortadaki ben.
N
nikimyokki7 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
N
nikimyokki7 yıl önce
pozitif fotoğraflar
(img:#1595993) beni aşırı mutlu eden fotoğraflardan bir tanesi.
N
nikimyokki7 yıl önce
graffiti
sokak sanatı da denebilir ,fakat ülkemizde yapanlar yakalandığında çevre kirliliğinden "kamu malına zarar" dan 100 ytl para cezası ödemektedir(ben ödedim ordan biliyorum)
N
nikimyokki7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
N
nikimyokki7 yıl önce
bir fotoğrafa neden 33 eksi gelir
34 oldu. Bir soru. Edit: evet.
N
nikimyokki7 yıl önce
yazarların saat fotoğrafları
uludağ sözlük yazarlarının saatlerinin fotoğraflarıdır. (img:#1063522) Edit ; kuş sıçmış olabilir önemli olan saattir efenim.
N
nikimyokki7 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
N
nikimyokki7 yıl önce
sözlük kızlarının saçları
Sozluk kizlarinin saci ve sac rengiyle ilgili Daha kac baslik acilacak bilmiyorum ama karamel-kumraldir efendim. (bkz: yeter artık öğrenin şunu)
N
nikimyokki7 yıl önce
sözlük kızlarının elleri
(img:#817625) abazalıktan bu hale gelen ellerdir.
N
nikimyokki7 yıl önce
kova burcu erkeğinin aniden terketme huyu
Sadece benim muzdarip olmadığım konuymuş. Kaynak : kızlar soruyor. Edit görseller: (img:#1751733) (img:#1751735) (img:#1751737)
N
nikimyokki7 yıl önce
Sadece benim muzdarip olmadığım konuymuş. Kaynak : kızlar soruyor. Edit görseller: (img:#1751733) (img:#1751735) (img:#1751737)
N
nikimyokki7 yıl önce
N
nikimyokki7 yıl önce
N
nikimyokki8 yıl önce
cem korkmaz
babası antepli olmasına rağmen bursalıyım diyen bir youtuber. (bkz:youtuber)
N
nikimyokki8 yıl önce
solomon şeyma subaşını silkmiştir diyenler
+ 1 kullanıyorum. Sen o kadar partiye git. Şımar. Saçı başı dağıt. Badgörllük yolunda ilerle.. acun seni solomon un dj kafesinde korumaya aldığını sansın. Sense dünyaca ünlü yetenekli ve yakışıklı bir dj den etkilenme!! Olacak şey değil. (img:#1536… devamını gör
N
nikimyokki8 yıl önce
+ 1 kullanıyorum. Sen o kadar partiye git. Şımar. Saçı başı dağıt. Badgörllük yolunda ilerle.. acun seni solomon un dj kafesinde korumaya aldığını sansın. Sense dünyaca ünlü yetenekli ve yakışıklı bir dj den etkilenme!! Olacak şey değil. (img:#1536… devamını gör
N
nikimyokki8 yıl önce
© copyright 2005 - 2026