bugün
- buddy dude23
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek10
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- kızları etkileme taktikleri4
- ona bir şey söyle14
- deliliğin tedavisi6
- sevgili olmayalım ama arkadaş kalalım saçmalığı3
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı4
- gocu29
- deyyus u ekber5
- karşı cinste hayran olunan özellik10
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- milli maçı izlemeyen erkek22
- ezan sesinin gittikçe rahatsız etmesi4
- rad suresi 2 ayet2
- avustralya10
- nijerya2
- türkiye13
- sueda uluca5
- 2026 dünya kupası4
- güzel kızların isimleri3
- sözlüğün amacı3
- sevgilisine ayı diyen kız6
- selenoid valfin ne olduğunu bilen kız3
- futbol4
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- nestory irankunda4
- japonya3
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı5
- hollanda3
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- bardağı taşıran son damla7
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- normal sözlük3
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- arda güler7
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- hilal yelekçi3
- elmas bey birader bay bey biraderdir4
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- kadınlar neyden hoşlanır10
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- almanya 7 curaçao 13
- curaçao4
- vincenzo montella9
- evlenmemeyi başarı olarak görmek3
- fildişi sahili2
- git commit mesajlarında duygu durumu2

yazarlığı sorgulayan sözlük sakinidir.
ne kolay amına koyayım dimi yazar olmak. yaz sözlüğe iki sikindirik zımbırtı he he baba ben yazar oldum.
yarrak oldun amına koyayım.
neyse konu bu da değil aslında, bakıyorum ki sözlükte en küçük yaşta, en ge… devamını gör

son yıllarda black metal camiasına adım atan gruplar içinde en yaratıcı olanlarından birisi. son derece yaratıcı gitar riffleri, black metale olan bağlılıkları, harika vokalleri ile orjinaliği had safhada koruyan; ismi `abbath` ile birlikte anılan ve… devamını gör

Ermenistanın en radikal partisi Taşnak Sütyunun uluslararası işlerden sorumlu genel sekreteri Giro Manoyan'ın dile getirdiği konu.
Taşnak Sütyunun parti politikasında bayrak yakma olmadığını kendilerinin önkoşulsuz diplomatik ilişkiye sıcak baktı… devamını gör

ccc ronaldo ccc hazretlerinin galatasaray'a döşeyeceği borudan sonraki halidir. tam olarak şudur:
(img:#409663)
not: he yavrum bana giren borular yetmedi zaaa xd.

öyle gözüküyor ki dünyada kanatları bu futbolcu kadar etkili kullanan birisi yok. hem çok hızlı hem de o hızıyla top hakimiyetini kaybetmiyor ve rakiplerini deliye döndürüyor. bir de artık uzmanlaştığı bi hareketi vardır ki hemen hemen her defans yer… devamını gör

asla bir `marksist leninist budist parti` olamayacak liboşların partisidir. pisler ~ıyy~
düdük: başlık başa kalmış lan.

rock, punk, metal, hatta zaman zaman black metal olan bir grup. vokalistleri sesinin bir kismini kaydetmis, `city of evil` albumlerinde scream vokal kullanmiyor.

1917'de rusya'da sosyalist devrimi yapan bolsevik parti'nin önderi, tam adı "vladimir ilic lenin" olan 1924'te ölen sahsiyet

1992 yılında yazılan dövüş oyunu 1980-1985'te dünyaya gelen erkeklerin atari salonlarında yatıp kalkmalarına sebebiyet vermiş. Bu oyunu iyi oynayan gençler akranları arasında yüksek saygı ve itibar görmeyi başarmıştır.
aryuken, yep yep, aduket, takt… devamını gör

eski ssk genel müdürü olan chp istanbul milletvekili. hacettepe üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmıştır.
son olarak ahmet necdet sezer'e karşı oluşturulan "teröristleri affediyor" karamalarına karşı meclise soru önergesi vermiş ve olay… devamını gör

eski ssk genel müdürü olan chp istanbul milletvekili. hacettepe üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmıştır.
son olarak ahmet necdet sezer'e karşı oluşturulan "teröristleri affediyor" karamalarına karşı meclise soru önergesi vermiş ve olay… devamını gör

`mayhem`in kurucularından biridir kendisi.diğer kurucu olan `dead` intihar ederek yaşamına son vermişti.`euronymous` ise `varg vikernes` tarafından 93 yılında öldürüldü.olayın bir `nefsi müdafa` olduğu söylenmişti...

`mayhem`in kurucularından biridir kendisi.diğer kurucu olan `dead` intihar ederek yaşamına son vermişti.`euronymous` ise `varg vikernes` tarafından 93 yılında öldürüldü.olayın bir `nefsi müdafa` olduğu söylenmişti...

emperyalizmin yenilebileceğini göstermesi açısından sadece türkler için değil bütün [bkz]mazlum milletler[/bkz] için çok ama çok büyük insan...
[bkz]ne mutlu türküm diyene[/bkz] sözünü daha anlamlı hale getirmiş büyük türk. iyi ki türk.

asıl midye dolmada çok varmış. olmasa şaşılırdı zaten. güzel bir şey ya illaki bir sıkıntısı olmalı.

ajax takımının genç amc sidir.
duran topları kullanmakta usta bir topcudur,bilimum korner,frikik organizasyonunu basarıyla gerceklestirir.ilerleyen yıllarda baska bir avrupa devine transfer olması işten degildir.menajerlik oyunlarının vazgecilmez ge… devamını gör

yeni bir yazar.
inşallah kız değildir.
rasim masim...akıl kârı değil.
(img:#362992)
edit : eski takma adı `rsmsqt` olan yazar.