N
nightwing12 yıl önce
physas
yazarlığı sorgulayan sözlük sakinidir. ne kolay amına koyayım dimi yazar olmak. yaz sözlüğe iki sikindirik zımbırtı he he baba ben yazar oldum. yarrak oldun amına koyayım. neyse konu bu da değil aslında, bakıyorum ki sözlükte en küçük yaşta, en ge… devamını gör
N
nightwing12 yıl önce
taake
son yıllarda black metal camiasına adım atan gruplar içinde en yaratıcı olanlarından birisi. son derece yaratıcı gitar riffleri, black metale olan bağlılıkları, harika vokalleri ile orjinaliği had safhada koruyan; ismi `abbath` ile birlikte anılan ve… devamını gör
N
nightwing13 yıl önce
arjen robben in galatasaray a transferi
yeni bir direkçimiz olacak demektir.
N
nightwing13 yıl önce
ermenistan ın 19 ili geri istemesi
Ermenistan’ın en radikal partisi Taşnak Sütyun’un uluslararası işlerden sorumlu genel sekreteri Giro Manoyan'ın dile getirdiği konu. Taşnak Sütyun’un parti politikasında bayrak yakma olmadığını kendilerinin önkoşulsuz diplomatik ilişkiye sıcak baktı… devamını gör
N
nightwing13 yıl önce
cristiano ronaldo nun galatasaray maçındaki hali
ccc ronaldo ccc hazretlerinin galatasaray'a döşeyeceği borudan sonraki halidir. tam olarak şudur: (img:#409663) not: he yavrum bana giren borular yetmedi zaaa xd.
N
nightwing13 yıl önce
cristiano ronaldo dos santos aveiro
öyle gözüküyor ki dünyada kanatları bu futbolcu kadar etkili kullanan birisi yok. hem çok hızlı hem de o hızıyla top hakimiyetini kaybetmiyor ve rakiplerini deliye döndürüyor. bir de artık uzmanlaştığı bi hareketi vardır ki hemen hemen her defans yer… devamını gör
N
nightwing13 yıl önce
erkekleri çekici yapan detaylar
-(bkz: erkekte uzun saç) -bas gitar -yanakta gamze ~swh~
N
nightwing13 yıl önce
666 entry giren yazar
sikerler: (img:#396320)
N
nightwing13 yıl önce
kürdistan devletinin sınırları
N
nightwing13 yıl önce
nasyonal sosyalist türk işçi partisi
asla bir `marksist leninist budist parti` olamayacak liboşların partisidir. pisler ~ıyy~ düdük: başlık başa kalmış lan.
N
nightwing13 yıl önce
avenged sevenfold
rock, punk, metal, hatta zaman zaman black metal olan bir grup. vokalistleri sesinin bir kismini kaydetmis, `city of evil` albumlerinde scream vokal kullanmiyor.
N
nightwing13 yıl önce
nasyonal sosyalist yazar
(bkz:ulusalcı)
N
nightwing13 yıl önce
vladimir ilyiç lenin
1917'de rusya'da sosyalist devrimi yapan bolsevik parti'nin önderi, tam adı "vladimir ilic lenin" olan 1924'te ölen sahsiyet
N
nightwing13 yıl önce
street fighter 2
1992 yılında yazılan dövüş oyunu 1980-1985'te dünyaya gelen erkeklerin atari salonlarında yatıp kalkmalarına sebebiyet vermiş. Bu oyunu iyi oynayan gençler akranları arasında yüksek saygı ve itibar görmeyi başarmıştır. aryuken, yep yep, aduket, takt… devamını gör
N
nightwing13 yıl önce
kemal kılıçdaroğlu
eski ssk genel müdürü olan chp istanbul milletvekili. hacettepe üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmıştır. son olarak ahmet necdet sezer'e karşı oluşturulan "teröristleri affediyor" karamalarına karşı meclise soru önergesi vermiş ve olay… devamını gör
N
nightwing13 yıl önce
kemal kılıçdaroğlu
eski ssk genel müdürü olan chp istanbul milletvekili. hacettepe üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmıştır. son olarak ahmet necdet sezer'e karşı oluşturulan "teröristleri affediyor" karamalarına karşı meclise soru önergesi vermiş ve olay… devamını gör
N
nightwing13 yıl önce
didier drogba
chelsea da oynayan futbolcu.
N
nightwing13 yıl önce
euronymous
`mayhem`in kurucularından biridir kendisi.diğer kurucu olan `dead` intihar ederek yaşamına son vermişti.`euronymous` ise `varg vikernes` tarafından 93 yılında öldürüldü.olayın bir `nefsi müdafa` olduğu söylenmişti...
N
nightwing13 yıl önce
euronymous
`mayhem`in kurucularından biridir kendisi.diğer kurucu olan `dead` intihar ederek yaşamına son vermişti.`euronymous` ise `varg vikernes` tarafından 93 yılında öldürüldü.olayın bir `nefsi müdafa` olduğu söylenmişti...
N
nightwing13 yıl önce
mustafa kemal atatürk
emperyalizmin yenilebileceğini göstermesi açısından sadece türkler için değil bütün [bkz]mazlum milletler[/bkz] için çok ama çok büyük insan... [bkz]ne mutlu türküm diyene[/bkz] sözünü daha anlamlı hale getirmiş büyük türk. iyi ki türk.
N
nightwing13 yıl önce
balıkta metal olması
asıl midye dolmada çok varmış. olmasa şaşılırdı zaten. güzel bir şey ya illaki bir sıkıntısı olmalı.
N
nightwing13 yıl önce
wesley sneijder
ajax takımının genç amc sidir. duran topları kullanmakta usta bir topcudur,bilimum korner,frikik organizasyonunu basarıyla gerceklestirir.ilerleyen yıllarda baska bir avrupa devine transfer olması işten degildir.menajerlik oyunlarının vazgecilmez ge… devamını gör
N
nightwing13 yıl önce
rasim abla
yeni bir yazar. inşallah kız değildir. rasim masim...akıl kârı değil. (img:#362992) edit : eski takma adı `rsmsqt` olan yazar.
N
nightwing13 yıl önce
rasim abla
yeni bir yazar. inşallah kız değildir. rasim masim...akıl kârı değil. (img:#362992) edit : eski takma adı `rsmsqt` olan yazar.
© copyright 2005 - 2026