bugün
- imamoğlu'nun x hesabının erişime engellenmesi36
- hoşlanılan bir bayana nasıl mesaj atılmalı15
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri21
- 7 mayıs 2025 büyük beyazıt mitingi31
- profil fotoğrafı neden olmuyor yahu8
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı14
- octavio ponce de leon8
- halkın döviz alması yasaklansın11
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları19
- mehmet şimşek için 3 kelime yakıştır8
- kemalist düşmanları18
- anın görüntüsü8
- fotokopici bi erkek13
- beybi leydi8
- beni özledin mi canım sözlük11
- en kötü şarkılar12
- sözlüğün en eli güzel kızı15
- camide bira içen chp li8
- türkiye'nin ab sürecinin süresiz dondurulması12
- devlet bahçeli bir tutarlılık örneğidir9
- düşün ki o bunu okuyor13
- erdoğanın 300 milyar dolar serveti olması13
- akp düşerse filistin düşer kudüs düşer10
- shakespeare nin aslında şeyh pir olması9
- tecrübeli yetkili geldi tecrübeli yetkili geldi9
- 7 mayıs 2025 aym başıboş sokak köpekleri kararı28
- dedikodu yapan erkek15
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası95
- göğsü yeni tomurcuklanmış kızları ben ne yapacağım9
- selam arkadaşlar neler yapıyorsunuz9
- neden para basıp dış borcumuzu ödemiyoruz9
- chp otobüsünde çocuk taciz eden chp li yönetici8
- 15 temmuz da hz muhammed istanbul daydı20
- kemalist çocuğu9
- ehliyetsiz otobüs kullanan chp milletvekili9
- kendini tek cümlede anlatmak8
- ekrem imamoğluna atılacak yeni iftira15
- 5 milyonluk israili yenemeyen araplar16
- 6 mayıs 2025 inter barcelona maçı17
- ramadan fahriden11
- pakistan hindistan savaşı13
- 7 mayıs 2025 ali koç trtspor canlı yayını12
- israil devletinin yaptığı büyük şerefsizlik8
- batının türkiye hayranlığı14
- yetkili geldi yetkili geldi8
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar10
- psikiyatri servisinde tanışılan kız15
- sırrı süreyya önder8
- chplilerin zihninin yıkanmış olması13
- akp denince akla gelen şeyler8

entry'ler (124)
Rüyamda dilek öcalani gordum kalkış o kalkış günlerdir uykusuzum.
HDP milletvekili.
Sulalece (iç güzellikleri) dışına vurmuş bunların bisey olmuş bunlara evlerden ırak cocukluga inmek lazım
Acaba genlerinde bi sıkıntı mi var yoksa dedeleri yanlış ata mi oynadı nedir .
Sulalece (iç güzellikleri) dışına vurmuş bunların bisey olmuş bunlara evlerden ırak cocukluga inmek lazım
Acaba genlerinde bi sıkıntı mi var yoksa dedeleri yanlış ata mi oynadı nedir .
Ülkenin siyasi figürlerinin bir bir öteki dünya ya gitmesiyle gerçekleşen durum.
Bir döneme damgasını vuran Ecevit, Erbakan ve simdi demirel türk siyasi tarihinde görevlerini tamamladıktan, ve dünya göçünü de yaptıktan sonra artik hiçbirşey eskisi gibi olmiycak bu kesin.
Bir döneme damgasını vuran Ecevit, Erbakan ve simdi demirel türk siyasi tarihinde görevlerini tamamladıktan, ve dünya göçünü de yaptıktan sonra artik hiçbirşey eskisi gibi olmiycak bu kesin.
Saygıdeğer milletvekillerimiz dır. Ayda 14 500 kazanıyorlar parmaklarıyla.
Kendi mitinginde bomba patlatip oy toplayan bi parti için olağandır, kandirilan kurt halkı sorgulamaz boyle şeyleri.
Aslında bu tip anti propaganda HDP nin çokça isine geliyor ve gelmeye de devam edecek, reklamın iyisi kötüsü olmuyor maalesef, terör den beslenen bir siyasi parti şuan mecliste ne kadar demokrat olduk biz , bu kadar anlamak cok zor kendimizden baska herkesi kucakliyoruz .
Kimi kiminle toplasan cikarsan hiçbirşey değişmiyor.
Değişen tek şey binlerce kişinin katilleri hayasızca ortalıkta gezinip, piskinlik yapıyor, bunu ne akil ne de mantık algilayamiyor.
Değişen tek şey binlerce kişinin katilleri hayasızca ortalıkta gezinip, piskinlik yapıyor, bunu ne akil ne de mantık algilayamiyor.
Kendine iyi bak.
Mantigimi kaybettim hukumsuzdur.
En son ilkokul birinci sınıfta duyduğum tekerleme. Guncelleyen arkadaşların yüreğine sağlık sözlüğün eksikliğini hissettiği durumlar bunlar.
Trolluk zor zanaat dediğim başlık.
Hic bitmeyen bir basma durumudur.
Zira basmak için arasira gidip yeniden gelmek gerekir .
Zira basmak için arasira gidip yeniden gelmek gerekir .
içinde bulunduğum ruh hali.
Değil başlık açmaya üye girişi yapmaya bile useniyorum.
Değil başlık açmaya üye girişi yapmaya bile useniyorum.
Anadolunun kemaliymis, ulan insanların gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar bu siyaset nasıl pis birşey mis arkadaş.
Biliyoruz biz senin kimlerden gaz alıp kimlerin adamı olduğunu merak etme kemalim, anadolunun adamı olacak su siyasi camiada son adam sensin.
Sen ve senin zümren, darbenin ,vesayetin, statükonun, istanbul sermayesinin, dogan medyasının adamlarisiniz.
iste bu halk a bi turlu yutturamadiginiz gerçekler bunlar, ister mazotu bedava ver ister asgari ücreti 10 bin lira yap, sizin kimleri zengin edip ülkenin parasını kimlere peşkeş cekeceginiz şimdiden belli.
Yarin iktidara gelseniz ilk projeleriniz de belli kuran kurslarını kapat başörtüsünü yasakla imamhatipleri kapat iste bu kadar vizyonu dar ve kompleksli bir siyasi oluşumun içinden çıkan adam anadolunun adamı olamaz.
Biliyoruz biz senin kimlerden gaz alıp kimlerin adamı olduğunu merak etme kemalim, anadolunun adamı olacak su siyasi camiada son adam sensin.
Sen ve senin zümren, darbenin ,vesayetin, statükonun, istanbul sermayesinin, dogan medyasının adamlarisiniz.
iste bu halk a bi turlu yutturamadiginiz gerçekler bunlar, ister mazotu bedava ver ister asgari ücreti 10 bin lira yap, sizin kimleri zengin edip ülkenin parasını kimlere peşkeş cekeceginiz şimdiden belli.
Yarin iktidara gelseniz ilk projeleriniz de belli kuran kurslarını kapat başörtüsünü yasakla imamhatipleri kapat iste bu kadar vizyonu dar ve kompleksli bir siyasi oluşumun içinden çıkan adam anadolunun adamı olamaz.
Espri var diye koşup geldiğim başlıktır.
Uğur dündar fenomeninin araştırmacı gazetecilik başarılarından dır.
Hey gidi uğur şimdi nerde kimleri yakaliyor kimbilir.
Hey gidi uğur şimdi nerde kimleri yakaliyor kimbilir.
Özel mesajla benden özür dileyen yazardır.
Yanlış anladığını beyan edip özür dileme erdemin de bulunmuştur.
Saygılar sevgili yazar.
Yanlış anladığını beyan edip özür dileme erdemin de bulunmuştur.
Saygılar sevgili yazar.
Kraldan çok kralcı tayfanın yalakaligi abartmasidir, ben oy verirken kimsenin dinine bakmiyorum vizyona bakıyorum arkadaş.
Her başlığa yazı yazma icgudusuyle hareket edip bilmediği konular hakkında yorum yapıp ahkam kesen tehditleriyle güldüren yazarimsidir.
Herkese saygim varda bilmediği konularda yorum yapıp ahkam kesenlere asla zerre kadar saygım yok.
Zaten konya başlığına yazdigi entrysinde de seviyesini ve bilgi birikimini ortaya dökmüştür kendisi.
Fazla söze gerek yok ...
Herkese saygim varda bilmediği konularda yorum yapıp ahkam kesenlere asla zerre kadar saygım yok.
Zaten konya başlığına yazdigi entrysinde de seviyesini ve bilgi birikimini ortaya dökmüştür kendisi.
Fazla söze gerek yok ...
Keramati kendinden menkul bazı tiplerin hala sindiremedigi seçmen , klavyeden gövde gösterisi yapıp ahkam keserek kültür ironisi yaparak seviye konusunda level atlayan saplantı budalalarinin fanatizimlerini ortaya döktükleri avunduklari asagiladiklari çoğunluk.
Ovundukleri kapasiteleriyle klavyeleri arasındaki basitlik herşeyi zamanla ortaya koyacaktır.
Ovundukleri kapasiteleriyle klavyeleri arasındaki basitlik herşeyi zamanla ortaya koyacaktır.