bugün
N
need a smile6 yıl önce
kimya mühendisi
bir `biyolog`un kimya bilgisinden daha fazlasina sahip olmayan fakat uretim yapan her firmada bulunmasi zorunlu olan muhendis cesidi.
N
need a smile6 yıl önce
twice
türkçe manası `iki kere` olan `ingilizce` kelime.
N
need a smile6 yıl önce
jung jaehyun
Jung Jaehyun NCT grubunun bir üyesidir. Vokali ve visüali çok iyi. Grubu pek bilmiyorum, açıkçası sadece Jaehyun’u biliyorum. O da güzel gamzelere sahip olması yüzünden. (img:#2024006) (img:#2024007) Edit: hangi kıskanç eksiledi?
N
need a smile6 yıl önce
jung jaehyun
Jung Jaehyun NCT grubunun bir üyesidir. Vokali ve visüali çok iyi. Grubu pek bilmiyorum, açıkçası sadece Jaehyun’u biliyorum. O da güzel gamzelere sahip olması yüzünden. (img:#2024006) (img:#2024007) Edit: hangi kıskanç eksiledi?
N
need a smile6 yıl önce
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
N
need a smile6 yıl önce
twice
N
need a smile8 yıl önce
sözlük yazarlarının kilit ekranı ss leri
(img:#846705)
N
need a smile9 yıl önce
7 ocak 2017 izmir kar yağışı
Ya tutarsa.
N
need a smile9 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
N
need a smile9 yıl önce
00 00
yeni günün ilk anı, hiçlik, boşluk, yepyeni bembeyaz bir sayfa, taptaze bir günün rakamsal değeri.
N
need a smile9 yıl önce
intikam ateşi
Teve2'de oynayan garip bir dizi.
N
need a smile9 yıl önce
vatsal sheth
1980 yılında Hindistan’da doğan yakışıklı aktör Vatsal Sheth 36 yaşındadır. 2014 yılında Ek Haseena Thi(intikam ateşi) isimli dizide başrol oynamış ve en başarılı performansını sergileyince bir anda dünya yıldızına dönüşmüştür. Şuanda ise Rishton K… devamını gör
N
need a smile9 yıl önce
vatsal sheth
1980 yılında Hindistan’da doğan yakışıklı aktör Vatsal Sheth 36 yaşındadır. 2014 yılında Ek Haseena Thi(intikam ateşi) isimli dizide başrol oynamış ve en başarılı performansını sergileyince bir anda dünya yıldızına dönüşmüştür. Şuanda ise Rishton K… devamını gör
N
need a smile9 yıl önce
twice
N
need a smile9 yıl önce
twice
N
need a smile9 yıl önce
hazal subaşı
2015 miss turkey finalistlerinden biri. 20 yaşında.
N
need a smile9 yıl önce
hazal subaşı
N
need a smile9 yıl önce
hazal subaşı
N
need a smile9 yıl önce
2016 kpss tarihinin değişmesi
Kukla gibi olduk. Yine neler olacak acaba? (img:#1164590)
N
need a smile9 yıl önce
günün fotoğrafı
http://galeri.haberturk.com/galeri/index/400320/1/18#galeri
N
need a smile9 yıl önce
sözlük kızlarının hayalindeki gelinlik
Tam hayalimdeki gelinlik. Ama takılar nereye takılacak bunu düşünmeye başladım şimdi.
N
need a smile9 yıl önce
japonya
yamulmuyorsam 1. dünya savaşında bize karşı savaşmış olan memleket. topla tüfekle değil tabii. ilanen.
N
need a smile9 yıl önce
hanımeller in kokusu
insani yedikçe yemeye sevk eden kokudur. Hangi madde o güzel kokuyu veriyor merak konusu. (img:#1150103)
N
need a smile9 yıl önce
sözlük kızlarının ayakları
Merak edilen ayaklardır. En güzellerinden bir çiftinin altında köle de olunabilir tabi.
© copyright 2005 - 2026