bugün

entry'ler (4)

lg müşteri hizmetleri

Kardeşim pardon oglum simdi söyle bir gerçek var. Para kazanmaktan sıkıldım evdeyim kanallarım silinde bak yemin ediyorum can sıkıntısı . ben bu allahsızlarla konusmak zorunda degilim ki müptezel ipnenin teki telefonu acar bana salak salak konusuyor adama servis yonlendir diyorum servis ücret alir diyo adama diyorum ki yonderdir servisi emre bey aynı seyleri bana tekrarlıyor neyse bu insanlar ülkemizde cok zaten bunu gibiler yüzünden avrupaya adım atamadım bu yüzsüz köpeklere prim vermeyin

lg müşteri hizmetleri

Merhaba öncelikle lg den 98ub980v cihazını aldım. Daha sonra kanallarla ilgili bir problem yaşadım. Müşteri temsilcisini aradım telefonu emre(pezevenk) bey açtı. Ben böyle bir hizmet anlayışı görmedim. Müşteri temsilcisi gerek konusma tarzı gerekse uslubuyla beni çok şaşırttı. Bir daha lg den hiç bir ürün almam. Ürünü alana kadar başınızın tacı aldıktan sonra siktiri cekiyolar. Söyliyceklerim bu kadar

evleneceğim kızın babasında bile kızlıkzarı olmalı

babasını mı sikiceksin kardeşim. töbe töbe

samsung vs iphone

Bence iphone neden derseniz stabil çalışıyor. Telefonda donma yaşamassınız. Samsungda kullandım android güzel fakat bir zaman sonra donmalar oluşuyor ama iphone de böyle bişey göremessiniz. Teşekkürler
© copyright 2005 - 2026