bugün
M
mulazimefendi6 yıl önce
fatihte 4 kardeşin toplu intihar etmesi
Maddi sıkıntılardan intihar eden 4 kardeş! Birisi müzik öğretmeni Birisi kurye Kalan ikisi ise iş bulamadığından dolayı işsiz. Bu kardeşler elektrik faturalarını bile ödeyemediği için, bakkala olan borçlarını bile ödeyemediği için beraberce … devamını gör
M
mulazimefendi8 yıl önce
tony s chocolonely
(img:#1599446) neredeyse hiç köle ve çocuk işçi kullanılmadan toplanan kakaolardan çikolata üreten hollanda menşeili bir marka. kurucuları aslında trollük yapan gazetecilerdir; marketten aldıkları ürünlerin arkasındaki içindekiler kısmını ve çeşitl… devamını gör
M
mulazimefendi8 yıl önce
tarayıcı kalem
okuduğun kitaptan notlar almak istiyorsun fakat yazmaktan da usandın mı... işte tam sana göre bir ürün. tarayıcı kaleeeeemm. pdf, txt formatlarında bilgisayarına veya ios, androide aktarabiliyorsun. tek yapman gereken not almak istediğin üzerinden ge… devamını gör
M
mulazimefendi8 yıl önce
plastiğe karşı hareketim
(img:#1595555) kendimce başlattığım bir harekettir. günlük çöpe attığım plastikleri mümkün olduğunca atmayarak biriktireceğim. bir ay sonra veya altı ay sonra bir farkındalık yaratmak için topladığım çöplerden bir sanat eseri yapmayı düşünüyorum. y… devamını gör
M
mulazimefendi8 yıl önce
adidas ayakkabılı mumya
adidas moda olur diye bu mumyanın ayakkabısının aynısını üretip satacak ve yakın bir zaman içinde bu ayakkabıdan almış biri zaman makinesini icat edip geçmişe gidecek. o zaman içinden çıkmayı başaramayacak ve maalesef orada ölecek. sonuçta yüzyıllar … devamını gör
M
mulazimefendi8 yıl önce
adidas ayakkabılı mumya
adidas moda olur diye bu mumyanın ayakkabısının aynısını üretip satacak ve yakın bir zaman içinde bu ayakkabıdan almış biri zaman makinesini icat edip geçmişe gidecek. o zaman içinden çıkmayı başaramayacak ve maalesef orada ölecek. sonuçta yüzyıllar … devamını gör
M
mulazimefendi8 yıl önce
gecenin sözü
gözünden yaş akmayan insanın merhameti yoktur. ağlamak öyle insancadır ki yeri geldiğinde hiç gizlememek gerekir.
M
mulazimefendi8 yıl önce
tekrar deneyiniz dondurma çubuğu
böyle bi dondurma çubuğu yokmuş yine de yolladım. (img:#1525069)
© copyright 2005 - 2026