bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- gece yarısı çalan telefon7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- reha muhtar25
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- aquila bicipite8
- kadınların zeka seviyesi3
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- koca2
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- geceye bir söz bırak3
- minyon kadın siniri5
- eski dizileri izlemek3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kemal kılıçdaroğlu35
- kel erkek3
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- elit olmak için gerekenler13
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- ankarada masaj yaptırmak2
- ona bir şey söyle16
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gocu26
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bizim delilere bakayım4
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- tek arkadaşının olmaması10
entry'ler (60)
insanları en güzel kandırmanın yolu dindir. Muhammedde zamanında bunu kullanarak insanları peşinde sürüklemiştir. Adamın olayına baksanıza, benim evime ben yokken gelmeyin, hazırlanıp geldiniz çok durmayın, he çok durdunuz kalmayın. Kadınlarımla sakın ola konuşmayınız. Ben ölmüş arkadaşımın eşiyle evlenecek kadar seks manyağıyım orası ayrı.
insanları en kolay kandırabileceği başka şeyde seks. Diyor ki bu dünyada yapmayın ben öbür dünyada çadırlarda koltuklara sıra sıra uzanmış huriler ayarlıcam size. Sırf şu çadır muhabbetine bile islamdan soğuyor insan. Adamda haklı o dönemde çadır var napsın gökdelen yazsa herkes inanırdı sonuçta. Yani muhammed dönemini kullanarak hayatını rahat bir şekilde geçirmiştir.
insanları en kolay kandırabileceği başka şeyde seks. Diyor ki bu dünyada yapmayın ben öbür dünyada çadırlarda koltuklara sıra sıra uzanmış huriler ayarlıcam size. Sırf şu çadır muhabbetine bile islamdan soğuyor insan. Adamda haklı o dönemde çadır var napsın gökdelen yazsa herkes inanırdı sonuçta. Yani muhammed dönemini kullanarak hayatını rahat bir şekilde geçirmiştir.
Gece boyu sigarasızlıktan beyni yanmış kişilerin duyularının gelişmiş olması durumudur.
Bu ülkede bunu yapan adamın salak olması gerekir. Saçtan tahrik olan memlekette açık meme görseler olduğu yerde boşalırlar. insanların doyuma ulaştığı ülkeler de? Adam gibi adamdır.
Dini çok güzel açıklamıştır o tweet lerde kardeşim.
Gezi olayları sırasında penguen belgeseli yayınlayan medya, ne kadar özgür olabilir ki? diye düşündüren durumdur.
Olasılıksız kesinlikle. Adamdaki beyne bakıp utanıyor insan.
Bu tarz adamlar o zamanın zeki adamları. Muhammedden çok çok öncede güneş tutulmasının zamanını bilen zeki arkadaşımız esaretten kurulmuştur bu zekiliğiyle.
Olasılıklara göre inanan çıkarcı Müslümanlardan daha zeki oldukları kesindir.
Diğer dinleri yoğuruyordu. Matematiksel hesaplarına göz gezdiriyordu. Etrafına kankiler topluyordu. işi zor yani bayağı.
Her sabah yaşadığım üşümedir. 2 kahve içene kadar titremeyle devam eder.
Saçtan tahrik olan partiye mensup insanların, bu kadar gelişeceklerine inanılmayacağı durumdur.
Bir gün genç muhammed ağacın altında oturmuş ne hurmalar götürüyordu. o anda kafasına bir elma düştü ve dünyanın döndüğünü böylelikle anlamış oldu.
Kendi ülkesinde olanları normal karşılayıp Suriye'ye üzülmek. Siz komple delirmişsiniz.
Troll olayım derken vicdansızın biri olmak.
Hatun kişisinin göbekli olmayacağı gerçeğini görmüş ve vücutlu hatun olma yolunda adım atmıştır. Keşke bütün genç kızlarımız bunu yapsa.
O mu attı başkası mı attı bilinmez ama dinin tanımını çok güzel yapmıştır.
Evladını kaybeden annenin acısından kendini dağlayan polislerin kendilerine zarar vererek suçu aileye atmak istemesidir. O polislerin de aynı acıyı tatmaları durumunda aileyi anlayacakları olaylar bütünüdür. Evlat acısıyla dalga geçenlerin hepsinin evlat acısı çekmesi dileklerimle.
Kendi dinlerine saygı bekleyen çılgın müslümanların başka dinlere saygı duymadığı gerçeği.
Rabia diyip ağlayan, mısırdaki ölümlere üzülen insanlar, kendi ülkesinde öldürülen gencin üzerinden duygu sömürüsü yapıldığını sanması durumu.