bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız3
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- aquila bicipite8
- babaya masaj yaptırmak2
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kadınların zeka seviyesi3
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- minyon kadın siniri5
- geceye bir söz bırak3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- koca2
- kemal kılıçdaroğlu35
- eski dizileri izlemek3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- elit olmak için gerekenler13
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- kel erkek3
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- ona bir şey söyle16
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- ankarada masaj yaptırmak2
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bizim delilere bakayım4
- tek arkadaşının olmaması10
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
entry'ler (19)
sev ya da sevme. Barack Obama'nın ta kendisidir.
insanın aklına Bursaspor'u getirir.
the hobbit filminde gandalf'ın anlam veremediğim ayrıntılandırması.
Göt kılıdır. Varsa yoksa rte'yi savunur. derdi hayatını kaybeden işçiler değil, akpye muhalefet olan gezicilerdir.
Farkında olunmayan Cehalettir.
Keskin bir dimağdan çıktığı aşikardır. Aynı içerikteki slogan bugün Bolu'da atılmıştır. Devletin bulunduğu noktayı anlatır, üzer, çok üzer.
Bu tarz düşünen/davranan kişilerin, seçimlerde oy karşılığında kayda değer bir para aldıklarını bildiğimden, böyle davranmalarını da enteresan bulmuyorum. Zira apolitiktirler. Objektif düşünmek bir yana akp kelimesini besmelesiz ağızlarına almayan kıllardır. Bu tipolojiye hiç bir şey anlatılamaz ve bu tipolojiyle hiç bir şey tartışılamaz. Allahın belasıdırlar.
Celal kazdağlı tarafından girişilen çabadır. Geçen haftalarda chp tarafından verilen gensoru önergesinin reddedilmesi akabinde bu olayı chp'nin yapmış olabileceğini iddia etmiştir. Böyle bir zihniyete ne denebilir ki
Mesele CHP'nin önergesi olması değildir. MHP ya da herhangi bir başka parti tarafından verilen hiçbir önerge AKP tarafından zaten kabul edilmemektedir. Çaba, iktidarı zirveye ulaştırmaktır. Millete hizmet, devleti ilerletmek, etc. değil.
"Dünyada herkes ölüyor. E siz de öleceksiniz elbet" kafasında acınası bir konuşma.
rte: "Din işleriyle devlet işleri bir bütündür" dediler bize. "Laik olmak günah" dediler. Ben de böyle söyledim. Yanlış mı yaptım ?
Bilinçli olarak tv ya da pc açmak ve sanki bilinçsizceymiş süsü vererek başında saatlerce kalmak. Bu sayede geçirilen zamana "aaa nasıl geçti yaa hiç anlamadım" diye sitem etme hakkını kendinde bulmak.
Günümüz dünya sistemi dahilinde hegemonlarca tasvip edilecek bir davranış değildir. Fakat kazanmak için direnmek gerekir. Gel gelelim Türk beyninin yüzde 70'i bu erişkinlikte değildir. Zaten aksi olsaydı, bugün belki de yüzlerce aile ağlıyor olmazdı.
Dünya neo-liberal sisteminin yıkıcı emek sömürüsü hakkında bilgisi olmadığı için bunu uygulayıcıya yıkan zihindir. Mal değildir.
Örgütlenme meselesinde sıkıntı yaşayan halkımın elinden gelendir. Siyasal sosyalleşme sürecini tamamlayamamış kişiler tarafından tercih edilir. Masumanedir.
Koruma içgüdüsüyle hareket edendir. işçi hakları için bir yürüyüş görse: "Bunlar solcu ve terörist" anlamına gelen bir bakış atar.
Kavram kargaşası yaşandığı aşikar olan sıfat. Dışişleri Bakanlığına bağlı diplomatik personelin en alt seviyesindeki ataşe ile bu bakanlık dışındaki bakanlıklar tarafından, ayrıntılı uzmanlık gerektiren görevlerle geçici olarak gönderilen ataşeler birbirine karıştırılmaktadır. Ataşe kavram olarak yurtdışına gönderilen alt seviyedeki resmi devlet temsilcisidir.
Türkçe'de "Diplomasi Birliği" anlamına gelecek sözcükler bütünü. Ataşeden girin, kâtiplerin yanından geçin, büyükelçiden çıkın; gördüğünüz herkesi içine alan kavramdır. Dahil olunması oldukça zordur. Lisansın ardından yurtdışında master ve/veya doktora gibi büyük uğraşlar neticesinde belki bir Afrika ülkesinde bir corps diplomatique mensubu olarak göreve başlayabilirsiniz.
Tr'nin 'cinsel açlığın Afrika'sı' olduğu düşünülürse bu konuda saplanıp kalmadan çok daha yararlı şeyler konuşmak üzere konulmuş kural.