bugün
M
morpenguen11 yıl önce
burnum çok büyük
Atta karin, yigit de burun. Guzel bir atasozu, belki moral olur.
M
morpenguen11 yıl önce
zayıflamak isteyen yazarlara öneriler
tanımdan önce şunu belirtmek isterim ki sözlüğün mehmet öz'ü ben değilim. zaten o dallamaya da inanmayalım arkadaşlar. ben amerikan mangosu, bilmem nerenin üzümüyle değil; her an her marketten bulabileceğimiz malzemelerle nasıl sağlıklı zayıfladığımı… devamını gör
M
morpenguen12 yıl önce
kadınlar askere gitse olabilecekler
-dolap kapaklarında derya büyükuncu nun karın kaslarını sergilediği posterlerinin asılı olması -çarşı iznini kuaförde geçirmek -regl günlerinde "koğuş kalk" diyen komutana bakıp içli içli ağlamak
M
morpenguen12 yıl önce
kadınlar askere gitse olabilecekler
-dolap kapaklarında derya büyükuncu nun karın kaslarını sergilediği posterlerinin asılı olması -çarşı iznini kuaförde geçirmek -regl günlerinde "koğuş kalk" diyen komutana bakıp içli içli ağlamak
M
morpenguen12 yıl önce
can aksoy
evde beslediği kedi yatağa işedi diye iç organlarını çıkartıp hayvanın bir buçuk saat boyunca can çekişe çekişe ölmesini videoya çekip sosyal medyada paylaşan orospu çocuğudur. Resimler +18. (img:#582724) (img:#582725) bu da tipi; (img:#582726) … devamını gör
M
morpenguen12 yıl önce
köpek
hayatım boyunca içlerinde bulunduğum,hemen her cinsini bildiğim,3 tanesini beslediğim,sizi koşulsuz bir şekilde koruyan ve her zaman sizin için ölebileceğini bildiğiniz tek canlı türü.yeri müsait olanlara mutlaka kangal cinsi olanını beslemelerini ön… devamını gör
M
morpenguen12 yıl önce
kedi
Leonardo da Vinci'ye göre tabiatın şaheseri olan [bkz]hayvan[/bkz].
M
morpenguen12 yıl önce
sigara içen kız
sigara içen erkekten pek bi farkı olmayan eşref-i mahlukattır.
M
morpenguen12 yıl önce
yazarların burnunda tüten yiyecekler
(bkz:ciğer)
M
morpenguen12 yıl önce
remington
saç bakımı, kişisel bakım ürünlerinde son teknolojiye sahip bir marka. özellikle saç düzleştiricileri çok kısa sürede etkili bir sonuç almanızı sağlamaktadır.
M
morpenguen12 yıl önce
yılbaşı kutlamanın gereksiz olması
gereksiz olabilir fakat eğlenceli bir gün olduğu da kesindir. hem işten bir gün kaytarmış oluyoruz daha ne?
M
morpenguen12 yıl önce
kedi
Leonardo da Vinci'ye göre tabiatın şaheseri olan [bkz]hayvan[/bkz].
M
morpenguen12 yıl önce
emniyet kemeri
turkiyede fazla kullanılmayan dalga motoru..turkluk hormonu bize bisi olmas enzimlerini salgılayarak kullanımı engeller..
M
morpenguen12 yıl önce
emniyet kemeri
turkiyede fazla kullanılmayan dalga motoru..turkluk hormonu bize bisi olmas enzimlerini salgılayarak kullanımı engeller..
M
morpenguen12 yıl önce
emniyet kemeri
M
morpenguen12 yıl önce
emniyet kemeri
M
morpenguen12 yıl önce
wilma elles
`öyle bir geçer zaman ki` dizisinin carolin'i. köln doğumludur. şöyle bilgileri de vardır: [http://tr.wikipedia.org/wiki/Wilma_Elles ]
M
morpenguen12 yıl önce
köpeğini sokağa terkeden insan
vicdan ve sevgi yoksunu kimselerdir. küççükken sevimli deyip alırlar sonra büyüyünce atıverirler sokağa. madem bakamıyacaksın alma kardeşim. onu sevecek ve ölene kadar terketmeyecek bir sahibi olacaktı belki almasan. sokak köpekleri bir şekilde yaşam… devamını gör
M
morpenguen12 yıl önce
lens
temizlemesi bi derttir ama kullandıkça el pratikleşir,süper rahat bişeydir,ayrıca renkli seçenekleriyle kozmetik amaçlıda kullanılablir,iyi bişiydir yani ~swh~
M
morpenguen12 yıl önce
lens
temizlemesi bi derttir ama kullandıkça el pratikleşir,süper rahat bişeydir,ayrıca renkli seçenekleriyle kozmetik amaçlıda kullanılablir,iyi bişiydir yani ~swh~
M
morpenguen12 yıl önce
lens
M
morpenguen12 yıl önce
mor lens
takan birini hiç görmedim nasıl duruyor merak ettim doğrusu.
M
morpenguen13 yıl önce
esra elönü
Kafa üstü düştüm. Arka üstü gerçek. Feride üç yaşındayken annesine şunları sordu. Annesi cevap verdi. Feride amma çok soru soruyordu. Feride savaş meydanında karga dövüştüren kız Bu ne? Bomba Bu ne ? Toprak Bu ne? Yaş kurutma makinesi. Bu … devamını gör
M
morpenguen13 yıl önce
harika bir eşe sahip olmak
insanın onunla birlikte sonsuza kadar yaşamak isteyeceği bir durumdur. büyülüdür. edit: o eksileyen orospu çocuğu götüne girsin o eksi oy. amk evladı siktir git başka yerde trollük yap.
© copyright 2005 - 2026