bugün
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- dünyanın 10 da birinin solak olması4
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri6
- ben geldim laleler3
- gece iki de tam ekmek tavuk döner ve bira yemek3
- öfkeli genç adamlar kuşağı3
- oğlum o senin yengen yengen2
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi6
- dinozor döner2
- para5
- dünyanın tersine dönmesi5
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- hangi manifest kızısın4
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- yorgun mermi19
- 9 ağustos uluslararası dünya yerli halklar günü2
- tavuk sevmemek5
- altın şafak hermetik cemiyeti2
- cansever4
- gocu5
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- gıyasettin nerede sorusu3
- superman ile venom birleşse3
- birader yazar beyler bay bey biraderdirler3
- 9 ağustos 20262
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- dolar3
- gece gece arayan dolandırıcı3
- fairuz3
- etek giyen erkek10
- galatasaray10
- sözlüğün içinden geçmek2
- bikbik hanfendi3
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı6
- sürekli dizi6
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- güzel kadın3
- yeni zelanda ya gitmek5
- 20192
- karadağ2
- beyoğlunun arka sokaklarında arka sokaklar izlemek2
- muşlettin amca4
- gece kedilerin suyunu içen 5 metre yılan görmek2
- laptop4
- durmaması gereken yerde duran insan2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- birol güven2
- bir bayanı kötü adamların elinden kurtarmak3
- dünya3
- milli piyade tüfeği2

tanımdan önce şunu belirtmek isterim ki sözlüğün mehmet öz'ü ben değilim. zaten o dallamaya da inanmayalım arkadaşlar. ben amerikan mangosu, bilmem nerenin üzümüyle değil; her an her marketten bulabileceğimiz malzemelerle nasıl sağlıklı zayıfladığımı… devamını gör

-dolap kapaklarında derya büyükuncu nun karın kaslarını sergilediği posterlerinin asılı olması
-çarşı iznini kuaförde geçirmek
-regl günlerinde "koğuş kalk" diyen komutana bakıp içli içli ağlamak

-dolap kapaklarında derya büyükuncu nun karın kaslarını sergilediği posterlerinin asılı olması
-çarşı iznini kuaförde geçirmek
-regl günlerinde "koğuş kalk" diyen komutana bakıp içli içli ağlamak

evde beslediği kedi yatağa işedi diye iç organlarını çıkartıp hayvanın bir buçuk saat boyunca can çekişe çekişe ölmesini videoya çekip sosyal medyada paylaşan orospu çocuğudur.
Resimler +18.
(img:#582724)
(img:#582725)
bu da tipi;
(img:#582726)
… devamını gör

hayatım boyunca içlerinde bulunduğum,hemen her cinsini bildiğim,3 tanesini beslediğim,sizi koşulsuz bir şekilde koruyan ve her zaman sizin için ölebileceğini bildiğiniz tek canlı türü.yeri müsait olanlara mutlaka kangal cinsi olanını beslemelerini ön… devamını gör

saç bakımı, kişisel bakım ürünlerinde son teknolojiye sahip bir marka. özellikle saç düzleştiricileri çok kısa sürede etkili bir sonuç almanızı sağlamaktadır.

gereksiz olabilir fakat eğlenceli bir gün olduğu da kesindir. hem işten bir gün kaytarmış oluyoruz daha ne?

turkiyede fazla kullanılmayan dalga motoru..turkluk hormonu bize bisi olmas enzimlerini salgılayarak kullanımı engeller..

turkiyede fazla kullanılmayan dalga motoru..turkluk hormonu bize bisi olmas enzimlerini salgılayarak kullanımı engeller..

`öyle bir geçer zaman ki` dizisinin carolin'i. köln doğumludur.
şöyle bilgileri de vardır:
[http://tr.wikipedia.org/wiki/Wilma_Elles ]

vicdan ve sevgi yoksunu kimselerdir. küççükken sevimli deyip alırlar sonra büyüyünce atıverirler sokağa. madem bakamıyacaksın alma kardeşim. onu sevecek ve ölene kadar terketmeyecek bir sahibi olacaktı belki almasan. sokak köpekleri bir şekilde yaşam… devamını gör

temizlemesi bi derttir ama kullandıkça el pratikleşir,süper rahat bişeydir,ayrıca renkli seçenekleriyle kozmetik amaçlıda kullanılablir,iyi bişiydir yani ~swh~

temizlemesi bi derttir ama kullandıkça el pratikleşir,süper rahat bişeydir,ayrıca renkli seçenekleriyle kozmetik amaçlıda kullanılablir,iyi bişiydir yani ~swh~

Kafa üstü düştüm. Arka üstü gerçek.
Feride üç yaşındayken annesine şunları sordu.
Annesi cevap verdi.
Feride amma çok soru soruyordu.
Feride savaş meydanında karga dövüştüren kız
Bu ne?
Bomba
Bu ne ?
Toprak
Bu ne?
Yaş kurutma makinesi.
Bu … devamını gör