bugün
M
mkezer565 yıl önce
beşiktaş
kuruluş tarihi 1903 olan takım.
M
mkezer567 yıl önce
akpnin bütün sandıkların sayılması için başvurması
M
mkezer568 yıl önce
özlem kumrular
Aşkın Beş Hali / İstanbul'dan Rodos'a , Bayan Hayatbirrrüyadır'ın Yeldeğirmenleri , Hola , Kaçılın Türkler Geliyor , Kadınlara Coğrafya Dersleri gibi bir çok romanın altına imza atmış , bir çok kişiliği ve özelliği tek vücutta birleştirmiş akademis… devamını gör
M
mkezer568 yıl önce
beşiktaş ın 2017 şl gol yeme tahminleri
başlık "beşiktaş'ın 2017 şampiyonlar ligi gol yeme tahminleri" olacaktı ama maalesef karakter sınırına takıldı. herneyse. biliyorsunuz daha geçen sene 6 yediler, ben bu yıl çıtayı bir üst seviyeye çıkartacaklarını ve 7 gol yiyeceklerini tahmin ediy… devamını gör
M
mkezer568 yıl önce
beşiktaş ın 2017 şl gol yeme tahminleri
başlık "beşiktaş'ın 2017 şampiyonlar ligi gol yeme tahminleri" olacaktı ama maalesef karakter sınırına takıldı. herneyse. biliyorsunuz daha geçen sene 6 yediler, ben bu yıl çıtayı bir üst seviyeye çıkartacaklarını ve 7 gol yiyeceklerini tahmin ediy… devamını gör
M
mkezer569 yıl önce
mehmet topal
`galatasaray`' ın `çanakkale dardanelspor`' dan transfer ettiği genç yetenek. geçen sezon bulunduğu ligin en iyi oyuncusu olarak gösteriliyordu. galatasaray' a 1 milyon euro gibi bir maliyetle gelen futbolcuyla 5 yıllık anlaşma yapıldı. ön libero mev… devamını gör
M
mkezer569 yıl önce
kedili fotoğraf paylaşan erkek
al sana paylaşım. (img:#1152059) popişini yala.
M
mkezer569 yıl önce
kedili fotoğraf paylaşan erkek
al sana paylaşım. (img:#1152059) popişini yala.
M
mkezer569 yıl önce
ekşi sözlük te rıza kayaalp hakkında yazılanlar
rezilliktir. ben hayatımda böyle iğrenç bir kitle görmedim. çoğunun k*rt veya e*meni oldukları belli zavallılar. iyi yuvalandılar orda. atatürkçü veya sağ görüşlü herkes kendi evladını destekler.
M
mkezer569 yıl önce
dünyanın en tatlı hayvanları
kişiden kişiye değişir ancak bana göre penguenlerdir. böyle tatlı tatlı yürümeleri yeter. ~swh~
M
mkezer569 yıl önce
sözlük yazarlarının cep telefonu duvar kağıtları
sözlük yazarlarının cep telefonu wallpaperlarıdır. (img:#894672)
M
mkezer569 yıl önce
artı veterinerlik
ameliyat olmuş köpeği gezdirmekten dönüşte tekmeleyen bir kişinin işlettiği veteriner kliniği. veteriner bile böyle davranıyorsa pes yani. sana emanet edilen canlara bu şekilde davrandığın için seni allah a havale ediyorum. ( bkz:http://www.hurriyet.… devamını gör
M
mkezer5610 yıl önce
emine erdoğan ın 147 000 liralık alışverişi
görgüsüzlüğünün bedeli 147 bin lira tutmuş bu defa sayın first leydimizin.
M
mkezer5610 yıl önce
avrupa nın istediği terör yasası değişsin ne demek
erdoğan'ın her kafasına yatmayana terörist deme lüksünün ortadan kalkmasıdır. mesela cumhurbaşkanına "hırsız" dedin teröristsin, başbakana "katil" dedin, teröristsin, hatta bunlar sosyal medyada bile işlerine gelmeyen yorum gördüler mi terörist yafta… devamını gör
M
mkezer5610 yıl önce
fatih terim in tercümanı fırçalaması
adamı türkçe'yi tercüme et diyor yok böyle bir şey. http://odatv.com/vid_video.php?id=8E530
M
mkezer5610 yıl önce
34 rnl 31
kadıköy de moda da maskot olan sokak köpeği vurup kaçarak ölümüne neden olan araç plakası.
M
mkezer5610 yıl önce
size demirtaş ı yedirtmeyeceğiz
Cumhuriyet gazetesi yazarı Aydın engin'in bugün paylaştığı yazı. dilinden barışı düşürmeyen sayın demirtaş a dair bir yazı olmuş aynı zamanda, okumanızı tavsiye ederim. --`spoiler`-- Selahattin Demirtaş bir sembol. Yazının başlığı “Demirtaşgiller… devamını gör
M
mkezer5611 yıl önce
giuliano terraneo
Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü olduğu iddia edilen kişi. italyan olması kafada soru işaretleri bırakmıyor değil.
M
mkezer5611 yıl önce
barajı aşamazsak yeni krize hazır olun
galiba son anketlerde baraj altı geldiler. çiçek çocuk talidi yapan parti asıl yüzünü daha seçim olmadan göstermeye başladı.
M
mkezer5611 yıl önce
galiba son anketlerde baraj altı geldiler. çiçek çocuk talidi yapan parti asıl yüzünü daha seçim olmadan göstermeye başladı.
M
mkezer5611 yıl önce
M
mkezer5611 yıl önce
charlie hebdo
fransa da yayınlanan dünyanın en meşhur ve en fazla satılan haftalık mizah dergisi. sol tandanslı bir yayındır ve başından beri muhalif çizgisini kaybetmemiştir. 68 kuşağı mensuplarınca sıkı sekilde takip edilmiştir. 80 li yıllrda `gırgır` charlie he… devamını gör
M
mkezer5611 yıl önce
vodafone arena
M
mkezer5611 yıl önce
vodafone arena
© copyright 2005 - 2026