bugün
- flört edinmek7
- biraderleri üst üste koymak7
- eşe mi pahalı hediye alınır metrese mi sorunsalı4
- şirinevler7
- ayakların geriye gitmesi4
- kızartma yağından sabun yapmak8
- eşek sucuğu14
- aşık yorguni9
- sedat pekmez bey reyizin dönmüş olması6
- yabani olmakla cool olmayı karıştıran tip4
- 30 lu yaşlar2
- kimseyi memnun edememek13
- tartıştığı sürücüye iftira atan kadın2
- maldivler3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle9
- saxo bank'tan altın yükseliş yorumu5
- yabancı yatırımcı neden türkiyeye yatırım yapsın8
- 54 ilde tetikçi övücü paylaşımlara operasyon2
- kargo beklemek3
- insanın bu hayattaki amacı17
- var bunda bir karın ağrısı3
- devlet bahçeli6
- ingiltere hırvatistan maçı saat 23 te trt 1 de2
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması12
- işi gücü borsa siyaset olan insan2
- ilk buluşmada öpen kız4
- gül kokusu3
- doktor yalakası tipler2
- fenerbahçe'nin kemalistlerin takımı olması5
- hatay arap şehridir5
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma2
- cips yerine erik yemek2
- aint your mama3
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi10
- a milli takıma 15 milyon euro prim verilmesi10
- 17 haziran 2026 arjantin cezayir maçı3
- fotoğraf çekerek para kazanmak2
- sude sendromu7
- asuncion2
- 10 lu yaşların çabuk geçmesi7
- 20 li yaşların çabuk geçmesi12
- akademisyen egosu6
- günün şiiri7
- abd iran barışı olmasa kıyamet kopardı2
- güne bir şarkı bırak10
- ulu kelimesinin kökeni2
- intihar etmek7
- messi'nin arjantin cezayir maçında 3 gol atması2
- erkek ısrarı5
- kadın sanılıp dm atılan yazarlar veritabanı2
entry'ler (23)
2000 tl lik maaşımı düşünüp "şimdi birşey kırarım" korkusuyla ortamdan kaçtığım tur. fakirlik böyle birşey.
cihan ünal'ın oynadığı "şeytan" isimli film. küçük kızın içine şeytan girer, karnına yazılar yazar. ayyy nerde benim travma ilaçlarım.
yıllar yıllaar önce keşfedilen bir hastalıktır.
"kadın erkeğin ilgisinden çok ilgisizliğine karşı duyarlıdır"
jules janin
"kadın erkeğin ilgisinden çok ilgisizliğine karşı duyarlıdır"
jules janin
bazen söz geçirilemez ayaklardır. temsili olarak iki adet faraş fotosu koymak isterdim fakat üşendim.
kimsenin sırtına 'o oradan hiç ayrılmayacakmışcasına' dayanmamak.
karmaşık bir soru. sabahın bu saatinde beyin felci geçirdim resmen. bozar, bozmaz, bozar, bozmaz, bozmaz, bozmaz bozar....
sanırım bir grup yaşar nuri öztürk'den diğer grup ise nihat hatipoğlu'ndan etkilenmiş.
sanırım bir grup yaşar nuri öztürk'den diğer grup ise nihat hatipoğlu'ndan etkilenmiş.
belki haklı belki haksız bir isyan cümlesi gibi. aklıma gelmişken rüzgar erkoçlar'ın instagramda paylaştığı kıllı tüylü bacakları görüp "oohh, saldım çayıra mevlam kayıra" diye iç geçirmeyen bir bayan yoktur herhalde. şimdi o görüntüyü bayan haliyle vermiş olsaydı ıyyyğğ tüüü kakaa olurdu. kıl rahatlıktır efendim. rahatlık bayanlara yakışmaz.
bugün kapımıza gelen davulcudur. evdekiler o kadar yoğundu ki en son 6 yaşında ve hiçbir şeyden haberi olmayan kuzenimin "ne? davul mu? görüşürüz iyi akşamlar" diye geveleyip kapıyı kapatmasına denk geldim. kapı dürbününden baktığımda anladım durumu. şimdi malum, eline davulu alan kapıyı çalıp para istiyor. geçen ramazanda 3 farklı davulcuya bahşiş verdiğimi çakınca bu sene aydım. iki gün önce perdeyi aralayıp 'kimmiş bizim gerçek davulcu? şöylee bir süzeyim' dedim. rüzgar gibi geçti desem yeridir. meğer adamlar motorsiklet ile turluyorlarmış. önde biri motoru kullanıyor arkadaki eline almış davulu "gümbede güm güm". mazotları bitti zaar aceleleri ondan.
hali hazırda kaşınıyorken topuğumu ısırmış sivrisinek kişisi demek isterim.
ingilizcesi "i wish i were a fish in the rakı bottle" olan söz öbeği.
talihsiz bir soru. cevap olarak "ben de otobüsle geldim zaten" i aldın mı iş tatlıya bağlanır, her şey unutulur.
her gece "yehhaa oozaan" diye bağıran adamın aslında üst katta oturan komşu oğlu ozan'ın evi terkeden babası olmadığı. adam bağırdıkça yorganın altına gizlendiğim günler geliyor da aklıma...bir sor soruştur "neden bağırıyor bu adam?" diye. her seferinde 'beni de kaçıracak' hissi. meğer bozacı diye bir gerçek varmış.
(bkz: vefa boza)
(bkz: vefa boza)
konuştuğu dinleniyorsa varsın "s" harfini de söyleyemesin.
yaz sezonunun açıldığı şu günlerde herkesin derdi.
ismi koyulurken gazne şehri'nden esinlenen bu şehrin henüz nereye konumlanacağına karar verilememiştir.
1960'lı yıllarda ailemin sık sık ziyaret ettiği, beyoğlu'nda bulunan popüler fotoğraf stüdyosu. yıllar önce vardı, her şey gibi belki o da değişmiştir.
kağıt kıvırma sanatıdır. çeşitli aletlerle kağıt şekillendirilerek şahane tablolar ortaya çıkar. gördüğüm kadarıyla oldukça zahmetli bir iş.