bugün
- memduh bashgan13
- simko39
- yılmaz güney'in sömürgecilerin kucağına oturması7
- nihoşun ölümü16
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi21
- rambo ariel ortega6
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması10
- gheorghe hagi3
- terliksi vedat3
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık18
- tuncay ortega serhat serhat ceyhun ümit2
- insanın inanmak istediğine inanması2
- herkes denize pikniğe giderken sizin çalışmanız6
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek12
- kıbrısı ingilize veren padişah6
- emret komutanım tahir yüzbaşı3
- fakirlerin çocuklarına koyduğu sikimsonik isimler3
- sahilde çok fazla şişman genç kadın olması3
- ben gürcü yüm eşim arap karşıma türklükle gelmeyin2
- özgür özel'in tutuklanması9
- ülkücü bir babanın oğluna vereceği isim8
- alex de souza2
- emret komutanım3
- yeni parti5
- sturm graz2
- benim çocuğum yapmaz annesi5
- velvet16
- zorunlu eğitim6
- akp vs pkk6
- roberto carlos ile tüpçü fikret'in otopark kavgası2
- kolonoskopi4
- yerli ve milli muhalefet2
- cafu lucio carlos silva ronaldinho ronaldo rivaldo2
- uysaljakoben biraderin yok olması2
- midilli adası7
- erdal beşikçioğlu18
- bayan yazarların nick altı3
- meal kuran değildir26
- arka kapının gıcırdaması5
- ülseratif kolit2
- ciguli kral2
- bir kadının hoşlandığını belli etmesinin yolları6
- selahattin demirtaş2
- sözlük yazarı dövmek6
- hewal ebo19
- lore peyniri4
- çin hindistan savaşı2
- yazarların sgk borcu4
- dm açsana diyen erkek5
entry'ler (23)
2000 tl lik maaşımı düşünüp "şimdi birşey kırarım" korkusuyla ortamdan kaçtığım tur. fakirlik böyle birşey.
cihan ünal'ın oynadığı "şeytan" isimli film. küçük kızın içine şeytan girer, karnına yazılar yazar. ayyy nerde benim travma ilaçlarım.
yıllar yıllaar önce keşfedilen bir hastalıktır.
"kadın erkeğin ilgisinden çok ilgisizliğine karşı duyarlıdır"
jules janin
"kadın erkeğin ilgisinden çok ilgisizliğine karşı duyarlıdır"
jules janin
bazen söz geçirilemez ayaklardır. temsili olarak iki adet faraş fotosu koymak isterdim fakat üşendim.
kimsenin sırtına 'o oradan hiç ayrılmayacakmışcasına' dayanmamak.
karmaşık bir soru. sabahın bu saatinde beyin felci geçirdim resmen. bozar, bozmaz, bozar, bozmaz, bozmaz, bozmaz bozar....
sanırım bir grup yaşar nuri öztürk'den diğer grup ise nihat hatipoğlu'ndan etkilenmiş.
sanırım bir grup yaşar nuri öztürk'den diğer grup ise nihat hatipoğlu'ndan etkilenmiş.
belki haklı belki haksız bir isyan cümlesi gibi. aklıma gelmişken rüzgar erkoçlar'ın instagramda paylaştığı kıllı tüylü bacakları görüp "oohh, saldım çayıra mevlam kayıra" diye iç geçirmeyen bir bayan yoktur herhalde. şimdi o görüntüyü bayan haliyle vermiş olsaydı ıyyyğğ tüüü kakaa olurdu. kıl rahatlıktır efendim. rahatlık bayanlara yakışmaz.
bugün kapımıza gelen davulcudur. evdekiler o kadar yoğundu ki en son 6 yaşında ve hiçbir şeyden haberi olmayan kuzenimin "ne? davul mu? görüşürüz iyi akşamlar" diye geveleyip kapıyı kapatmasına denk geldim. kapı dürbününden baktığımda anladım durumu. şimdi malum, eline davulu alan kapıyı çalıp para istiyor. geçen ramazanda 3 farklı davulcuya bahşiş verdiğimi çakınca bu sene aydım. iki gün önce perdeyi aralayıp 'kimmiş bizim gerçek davulcu? şöylee bir süzeyim' dedim. rüzgar gibi geçti desem yeridir. meğer adamlar motorsiklet ile turluyorlarmış. önde biri motoru kullanıyor arkadaki eline almış davulu "gümbede güm güm". mazotları bitti zaar aceleleri ondan.
hali hazırda kaşınıyorken topuğumu ısırmış sivrisinek kişisi demek isterim.
ingilizcesi "i wish i were a fish in the rakı bottle" olan söz öbeği.
talihsiz bir soru. cevap olarak "ben de otobüsle geldim zaten" i aldın mı iş tatlıya bağlanır, her şey unutulur.
her gece "yehhaa oozaan" diye bağıran adamın aslında üst katta oturan komşu oğlu ozan'ın evi terkeden babası olmadığı. adam bağırdıkça yorganın altına gizlendiğim günler geliyor da aklıma...bir sor soruştur "neden bağırıyor bu adam?" diye. her seferinde 'beni de kaçıracak' hissi. meğer bozacı diye bir gerçek varmış.
(bkz: vefa boza)
(bkz: vefa boza)
konuştuğu dinleniyorsa varsın "s" harfini de söyleyemesin.
yaz sezonunun açıldığı şu günlerde herkesin derdi.
ismi koyulurken gazne şehri'nden esinlenen bu şehrin henüz nereye konumlanacağına karar verilememiştir.
1960'lı yıllarda ailemin sık sık ziyaret ettiği, beyoğlu'nda bulunan popüler fotoğraf stüdyosu. yıllar önce vardı, her şey gibi belki o da değişmiştir.
kağıt kıvırma sanatıdır. çeşitli aletlerle kağıt şekillendirilerek şahane tablolar ortaya çıkar. gördüğüm kadarıyla oldukça zahmetli bir iş.