bugün
- ali koç11
- iyi geceler14
- ramadan fahriden8
- sırrı süreyya önder43
- osmanlı yı yeniden kuracağız12
- kader doğuştan yazılı bir şey midir8
- 3 mayıs türkçüler günü17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri13
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı28
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti9
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması13
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- anın görüntüsü14
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- garanti bankası13
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması14
- gerçeği aramak9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi14
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- mokv nerede8
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz13
- cin görünce yapılması gerekenler11
- ekrem imamoğlu8
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- müge anlı mı esra erol mu9
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- ölüm10

entry'ler (1)
Ben 87 dogumlu biriyim bilgi universitesinde beraber hazirlik 3.kur okudugumuz genc bir cocuk vardi adini hatirlamiyacagim simdi ama medineden arabistandan gelmisti istanbula turkcesi iyiydi ilk defa oyle bir ortamda ders gordugunu soylemisti bana cok ciddi takilirdi okulda nadir guler gulerkende sadece hafiften siritirdi herne ise bilgide okuyanlar az cok bilgideki potansiyel kiz ortamini bilir en sikko adam bile burda koluna her turlu kizi rahatlikla takabilir bu gencte anlamlandiramadigim guzel ama tuhaf birsey vardi hergun derslere gelip not tutardi cok nadir kisilerle muhattap olurdu ve bunlar sadece erkeklerdi arkadaslarla aramizda onun gey oldugu kanisina vardik cunku hicbir disi varlik ile muhattap olmuyor en onemli ders notlarini bile kendi uzun sure okulda derse girip tutuyordu arkadasimin dedigine gore okuldan buna teklif eden sadece hazirlik e binasindan 12 kiz vardı ve bunlar okulun en guzel kizlariydi fakat kimse ona bu teklifi soyleyemiyordu sadece icten ice guzel bir hayranliklari vardi 3.kurda yanyana otururdum onunla herhangi bir sosyal medya araci kullanmazdi cunku butun kizlar kontagi benimle kurup onun instagram vs. Hesaplarini isterdi benden bir ara ona acmasi icin yalvardim ama acmadi instagramdaki itiraf sayfasinda buna atilan itiraflar artik cok fazlaydi hani o kadar yakisikli biride degildi tamam simdi yalan yok belki biraz yakisikliydi ama daha iyileride vardi ve iyileri bile bu denli aranmazken bu genc neden en cok istenen ve aranandi diye merak ettim hep birgun tenefuste bunu sigara icerken yakaladim ve yanina gidip ayak ustu konusmaya basladim hemen sabirsizca konuya giris yaptim ilk basta bana bir kac saniye ters ters bakti ve sonra gulmeye basladi "bunu ilk soran sen degilsin abi" dedi biraz rahatlamistim bize uzayli gibi geldiginden onunla konusunca bile heyecanlaniyorduk soruma cevap vermedi acayip uyuz olmustum ya beyler bu bir hastalik falanmi ne lan bu boyle hani cocukta geylik ibareside yok aq ikilemde kaldik