bugün

entry'ler (12)

içi ve dışı farklı olan insan

eskiden içi ve dışı farklı olan insan profilini ayıplamak için parmakla gösterirken, malesef günümüzde artık içi ve dışı bir olan insan görünce şaşkınlıktan parmakla gösterir haldeyiz.

gece denize girmek

dikkat edin çok açılmayın ha gençler Allah korusun.

zengin olmak

yaş ilerledikçe insanların zengin olmak derken kastettiği şeyin, zenginlerin parasına kıyasla ne kadar az bir miktar olduğunu farkediyor insan. bu muhabbeti yapan herkes, 15-20 milyon lira say eline, tamam der, bu kadar zenginlik bana yeter. güzel bir şey, üzücü bir şey. çok para değil çünkü aslında, coğrafya kader olmasa.

sandor clegane

abisi olacak itin başlığına entry girmişken buraya da uğrayayım dedim. dizideki karakter gelişimi en güzel ve izlemesi en keyifli karakterlerden biriydi. iti kopuğu içimizi soğuta soğuta doğradığı pek çok sahnesi vardır. hayvanoğluhayvan yapısına rağmen, iç dünyasını bize yansıtabilmiş ve empatimizi kazanmıştır.

gregor clegane

ilk bölümden son bölüme kadar kendinden nefret ettirmeyi başarmıştır helal olsun. ah oberyn çok çene yapmayacaktın.

everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak

Bir arkadaş yapay zekaya çizdirsek mi demiş. Buyrun çizdirdim. içine çocukluğumuzu da koy dedim. Güzel de olmuş sanki he?

görsel

ona bir şey söyle

iyi ki ayrılmışız. Şu hayat kargaşasında seninle hiç uğraşamazmışım.

neden iyi kızlarla tanışamıyoruz

iyi kızlar doğaları gereği ortalıkta boş boş erkek aramazlar çünkü.

winrar vs zip vs 7z

7z iyidir ama niştir, herkes bilmez. rar ise yıllar boyu ortamı domine etmişti fakat günümüzde "bilgisayara bir şeyler indirmek" eylemi artık yok olmakla yüzyüze olduğu için, genel geçer olan zip önplana çıkmıştır yine.

yazarların sözlükle ilgili kehanetleri

Ben üstteki arkadaşın bahsettiğine (2026 yılı uludağ sözlüğün yılı olacak) inanıyorum. Yıllar sonra, hiç bir şey yokken, tamamen alakasız bir yerden çağrıştırdı ve aklıma düştü arattım buldum, geldim üye oldum.

merfulu gitmesin kampanyası

Ben daha yeni geldim, gitmeyeydiniz. Azcık tanışaydık.

uludağ sözlük

Buranın varlığını uzuun zamandır unutmuştum. Tamamen tesadüfler eseri tekrar yolu buldum. Ekşisözlüğün kalitesinin artık iyice düşmüş olmasından zaten çok uzun zamandır bıkmış haldeydim. Üstüne bugün buraya denk geldiğim anda bir başlıkta "meriç" kelimesiyle karşılaşınca büyük nostalji etkisi yaşadım. Entrylerde de üslubunu bozmadan güzel güzel fikrini belirten bir sürü arkadaş gördüm. Kısmen de olsa bizim eski zamanlardaki komün kültürü devam ediyor olsa, çok mutlu olurum gerçekten. illa ki burada da vardır bol bol ıvır zıvır kullanıcı, ama ekşisözlük'ün boş ve her boku bildiğini zanneden toksik kullanıcılarıyla dolu keşmekeş ortamından kat be kat iyi olduğu direkt belli. Selamlar olsun herkese. Umarım hayat meşgalesinden vakit bulur, takılırız bol bol.
© copyright 2005 - 2026