bugün

entry'ler (1)

öğretmene aşık olmak

8. sınıfta sınav senesi en olmayacak olaylardan biridir. Ki 4 yıldır derslerine giriyorsa. Bekar ve 41 yaşındaydı öyle sarışın filan da değildi.
ablama açtığımda konuyu hayranlıktır dedi. Ee dedim kendimce ben buz dağının zirvesinde hayaller kuruyorum onunla bu hayranlık olamazdı. Fırsat kollardım konuşmak için, nöbet günlerini beklerdim o ettiğimiz sıcak muhabbeti. içtenliği…
hatta ailevi problemlerimi açıyordum her hafta bir gün seçiyorduk o gün yarım saat konuşuyorduk. konuşmanın sonu yarı ıslak donla bitiyordu. hem yanlış hem de doğru geliyordu. G celeri kafayı yiyordum. ona her zaman iyi gelmeye çalışıyordum, dinlemeye, derdi var mı yok mu yoklamaya… kahve içmeye davet etmiştim kırmadı 2 saat oturduk beraber, çok da eğlendik. sene bitince gelen pişmanlık, keşke daha çok ilgilenseydim, hissi ve 9’da bakmışsın hiç aklına bile gelmiyor. Halen irtibattayız hocayla halen de çok severim ama o dönemki duygular gerçekten bambaşka. Büyük adımlar atmazsanız hayal kırıklığınız olmaz. Hatta çok bağlılık hissiyatı bile verebilir ama siz irtibatınız kesildiğinde bağımsızlığınızı elde etmişsinizdir bile.