bugün
- yazarların on üzerinden komiklikleri39
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim7
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı5
- bireysel silahlanmanın önü açılırsa alınacak silah6
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar4
- iremga11
- en sevilen meyveler6
- togg'a lpg taktırmak11
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler5
- barış manço nun ölüm sebebi2
- beyazsemsiyeliyabanci48
- venezuela geçici devlet başkanı rodriguez'in türki2
- sibel can diyeti6
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak5
- sözlükte erkekleri istemiyoruz17
- eve usta gelince yaşanan tedirginlik2
- dizi izleyerek ingilizce öğrendim diyen tip2
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı2
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi11
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır10
- yagmurcu3
- insanları mutlu etmek2
- zaman baba7
- beyazpenisliyabancı3
- ona bir şey söyle15
- kezo saçından meslek tahmini yapmak2
- bebeksi bir hatunla sevgili olmak9
- aziz yıldırım13
- türkçe'nin edebi bir dil olmadığı gerçeği7
- aberdeen2
- güne kahve ve donut ile başlamak2
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- sydney sweeney'in memeleri7
- ilk aşkınız5
- instagram'a sürekli hikaye atan kadın5
- schopenhauer'un kadın nefreti3
- türk mü türkiyeli mi sorunsalı4
- yorgun mermi22
- gereksiz vergiler2
- florya ormanı2
- ısparta9
- cinayet saati neredeydin3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- fetöcü olduğunu beklemediğiniz kişiler4
- ermeni kini2
- günün sözü2
- soğuk suyla duş alan insan3
- gammazlama yapmamak12
- kaşlarını alan erkek3
- 21 gün diyetteyim2
entry'ler (22)
Emperyalizme karşı duran liderler diye türk islam sentezci kafatasçıların isimleri yazılmış. Bu şahsiyetler kominizm gelmesin diye emperyalistlerin en sadık uşakları olmuşlardır.Öyleki kendinden olmayanları kendi gibi düşünmeyenleri düşman ilan etmiş ve USA efendilerinin sadık bir hizmetçisi olmuş zevatlardır.
Erbakan emperyalizme ne vakit karşı durmuştur biri bana haber versin. Hiç haberim olmadıda
arkadan vermeyen varmı diye yolculara soru soran uyanık şoföre.daha uyanık bir yolcunun verdiği muhteşem cevap;binerken eline vermiştim. bu arada paranın üstünü alamadım.
chp nin şu ileri bir geri politikaları olmazsa saflar netleşecek. kim ak kim kara çıkacak ortaya. chp bazen akıl tutulması yaratan çıkışları oluyor. bu da bir örnek sayılabilir.
Hafif çakır olduktan sonra sevişmesi çok hoş olan, fakat ısrar edip sonuna kadar çekince votkayı sızıp kalan.. Al başına bela olan . dışarıdaysan eve götürürken arabaya, evdeysen halıya kusması an meselesi olan bir acı durum.
bir rus kadın ile onun çocuğunun yan yana çekilmiş resmini; o "rus" bu "çocuğu" diye parmakla işaret edip göstermektir.
deniz gezmiş ve yoldaşları bir ajan olarak değil sınıfsız sömürüsüz bir toplum düzeni oluşsun diye baş koyduğu yolda yiğitçe bir devrimci olarak asıldı. Siz gibi işkembeden konuşan yavşaklar götünüzün çapıyla sıçtığınız bokun çapı arasında orantı kuracak iddialar atın ortaya.
Ezilen halklar için ne vakit bir yiğit çıksa meydana; siz beyin hücreleri su toplamış embesillerin aklına ilk gelen ya ajandır ya bölücüdür ya dinsizdir. Sıcak odalarda bir elinizle bir yerlerinizi kaşırken diğer elinizle kaşınan yerlerinizi kaşıyacaklara davetye çıkaracak konular açmayın.
başlığı açan sevgili arkadaşım. adım iki ismin birlikte dayanışmasıyla ortaya çıkmış olduğunu fark etmişinizdir Mert'in manasını bilmeyeniniz yoktur. Che konusunda yarum yapma ihtiyacı dahi duymuyorum. Büyük yürek zaten herşeyi yüreğiyl anlatmıştır, Tüm dünya halklarına. Saygılar.
çok fakirdir. fakat her ev ve merdiven temizliğinde eteğin altına pijama geymektense kilodunu göstermeyi temizlikten öte gören bir kadındır.
taocu felsefe diye bişey olmazdı. buda yetmez dili olanın dişi de olsun isterdi.
bundan sonra hayatımda iki erkek vardır biri oğlum diğeri babamdır. amannn bundan sonra ne halin varsa gör herif. diyen kadın 30 undan gün almış, artık horman salgılarının dozu sıklığı ve seviyesi azalmaya başlayan kadındır.
dr. bey antibiyotik kullandım geçmedi.. ne iş yapıyorsun .... işi yapıyorum. ha tamam strestendir. boşuna ulrasyon tomografi Mr çektirmiyelim siktir git.. bir ay geçmezs tekrar gel..
emekli maaşı vermemek için emekli olan memurun derhal kalp krizinden hayatına son verile...padişah erdağon fetvası
oddü yede bundan böyle tinerci anarşist bölücü ateist olmayacak. dini bütün salya akıtan kaftasçı ocaklardan vakıflardan torpilli sınavsız elemanlar alınacaktır. ilanına yakında çıkılır..
..../../.... tarih ve bila sayılı dilekçe. Burdaki bila sanırım sayısı bulunmayan manasına gelmektedir.
bir an önce egenlik sürecinin hızlıca geçmesini cinselliğin bir an önce doğal olmasını her ergenin ve üzeri
yaş gurubundan bir bireyin bu işi günde bir kaç kez tekrarlamasını istiyorlarmış gibi slogan atıyorlar gibi geliyor....
yaş gurubundan bir bireyin bu işi günde bir kaç kez tekrarlamasını istiyorlarmış gibi slogan atıyorlar gibi geliyor....
böyle bir kuram böyle bir formül kaç denek üzerinde gerçekleşmiş sapma payını yüzde doğruluk oranı, ve sapıklık yapı gibi analitik verilere dayandırılmış bu veriler ışığında formulu kendi bünyeme uygulamaya çalışrıdım. şimdilik kayda değer bulmuyorum.
ateist olmak.. teist olmaktan bir biraz daha cesurca davranıştır
angut kuşunun, turna kuşunun sadakatinden şüphe duymamak gibidir.. aşkta sadakat