bugün
- sırrı süreyya önder28
- gerçeği aramak9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi14
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- iyi geceler12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız20
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye22
- mokv nerede13
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- 3 mayıs türkçüler günü15
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi11
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri30
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- anın görüntüsü13
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir13
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- garanti bankası12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- cin görünce yapılması gerekenler23
- ekrem imamoğlu10
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- müge anlı mı esra erol mu9
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak15
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması13
- ölüm10
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü13
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- 1 mayıs işçi bayramı13

entry'ler (6)
çok doğru devlet kürtlere bakmıyor, devlet kürtlerin her türlü ihtiyaçlarını kürt olmayan halka karşılatıyor.
haketseydin verirdi, sakın sende sorun olmasın.
Sırf Atatürk'ü kötülemek için açılmış, saçma sapan bir senaryo olduğundan hiç şüphem olmayan konudur.. Ancak senaryo da çok saçmalanmış mesela adam molada namaza gidip otobüs kalkış saatini geciktirmiş, ateistin biri de sinirlenmiş olsaydı inanabilirdim belki, ama yok ateistlerin bile diğer insanların inancına olan saygısı yobazlardan daha fazla gerçeği var.... Mustafa Kemal'in askerleriyiz diye bağırmış mış alemsin valla
Herkesin sevdiği insan olmak istiyorsanız herkese, herşeye he deyin, bir düşünceniz olmasın, herkese sen haklısın diyin. Sahteliğinizin ve kişiliksizliğinizin ortaya çıkmaması için de sen haklısın dediğiniz kişilerle aynı anda, aynı ortamda bulunmayın.. Bide dedikodunun dibine vurduktan sonra tam konu kapanmak üzereyken neyse ya boşver ben hoşlanmıyorum başkası hakkında konuşmaktan demeyi unutmayın.
Sevgilisinin kıyafetine müdahale eden birinden daha adam olduğu kesindir..
insanları sınıflandırmak bu kadar kolay olsa keşke; mesela networkdan giyinen herkes görgülü, eğitimli, saygılıdır diyebilsek... Kıyafetlerinin uyumuna, temizliğine ve kendine yakıştırmanla ilgilenmeyip sadece nerede aldığınla ilgilenenlerin varoşluğu kadar vahim değildir yani waikikiden giyenlerin durumu, sadece kıyafete verecek fazla parası yoktur ya da kıyafete gerçekten fazla para vermekten hoşlanmıyordur... kurumsal bir firmada oldukça bakımlı bayanlarla çalışan biri olarak söyleyebilirim ki giyimi en çok beğenilenlerden biriyim, hoşuma giden kısmı onca iltifatı ucuza aldığım ama kendime yakıştırdığım doğru seçimlerimden dolayı alıyor olmam.... Asla elbiseye 50 tl'den, eteğe 30 tl'den, bluza 25 tl'den fazla para vermem, böyle görgüsüz insanlar beni kıyafetimin etiketiyle değerlendirecek diye de 30 tl'lik kıyafete 150 tl veremem, he bide şu var tabii para kolay kazanılıyosa harcaması da kolay olur... Ayrıca etiketle insan sınıflandıran insanlarda benden uzak, psikoloğa yakın olsun..