entry'ler (6)

devletin kürtlere bakmadığı gerçeği

çok doğru devlet kürtlere bakmıyor, devlet kürtlerin her türlü ihtiyaçlarını kürt olmayan halka karşılatıyor.

tanrı varsa bana sevdiğimi versin

haketseydin verirdi, sakın sende sorun olmasın.

otobüste namaz kılan dedeye vuran kemalist

Sırf Atatürk'ü kötülemek için açılmış, saçma sapan bir senaryo olduğundan hiç şüphem olmayan konudur.. Ancak senaryo da çok saçmalanmış mesela adam molada namaza gidip otobüs kalkış saatini geciktirmiş, ateistin biri de sinirlenmiş olsaydı inanabilirdim belki, ama yok ateistlerin bile diğer insanların inancına olan saygısı yobazlardan daha fazla gerçeği var.... Mustafa Kemal'in askerleriyiz diye bağırmış mış alemsin valla

herkesin sevdiği insan olmak

Herkesin sevdiği insan olmak istiyorsanız herkese, herşeye he deyin, bir düşünceniz olmasın, herkese sen haklısın diyin. Sahteliğinizin ve kişiliksizliğinizin ortaya çıkmaması için de sen haklısın dediğiniz kişilerle aynı anda, aynı ortamda bulunmayın.. Bide dedikodunun dibine vurduktan sonra tam konu kapanmak üzereyken neyse ya boşver ben hoşlanmıyorum başkası hakkında konuşmaktan demeyi unutmayın.

sevgilisine mini giydiren erkek adam mıdır

Sevgilisinin kıyafetine müdahale eden birinden daha adam olduğu kesindir..

lc waikiki den giyinen varoş tayfa

insanları sınıflandırmak bu kadar kolay olsa keşke; mesela networkdan giyinen herkes görgülü, eğitimli, saygılıdır diyebilsek... Kıyafetlerinin uyumuna, temizliğine ve kendine yakıştırmanla ilgilenmeyip sadece nerede aldığınla ilgilenenlerin varoşluğu kadar vahim değildir yani waikikiden giyenlerin durumu, sadece kıyafete verecek fazla parası yoktur ya da kıyafete gerçekten fazla para vermekten hoşlanmıyordur... kurumsal bir firmada oldukça bakımlı bayanlarla çalışan biri olarak söyleyebilirim ki giyimi en çok beğenilenlerden biriyim, hoşuma giden kısmı onca iltifatı ucuza aldığım ama kendime yakıştırdığım doğru seçimlerimden dolayı alıyor olmam.... Asla elbiseye 50 tl'den, eteğe 30 tl'den, bluza 25 tl'den fazla para vermem, böyle görgüsüz insanlar beni kıyafetimin etiketiyle değerlendirecek diye de 30 tl'lik kıyafete 150 tl veremem, he bide şu var tabii para kolay kazanılıyosa harcaması da kolay olur... Ayrıca etiketle insan sınıflandıran insanlarda benden uzak, psikoloğa yakın olsun..