entry'ler (32)

bakterili ete rağmen burger king e giden kişi

Ev yemekleri varken neden giderler hiç anlamam. Ulan koskoca Osmanlı mutfağı bizde biz gidiyoruz elin gavurunun bakterili etine talip oluyoruz. Tatlının kralı baklava bizde biz gidiyoruz yok efendim sufleymiş yok efendim tramisuymuş; bunları tercih ediyoruz. Kahvenin hası Türk kahvesi bizde; biz gidiyoruz starbucks lara.

Hepte gençler böyle yerlerde. (15 yaşında olmama rağmen böyle yazıyorum. Kendimi 60 yaşında hissettim bir an.)

Ne diyeyim. Aptalca...

biscolata stix

(bkz: Çıbık)

akıllı kadın

Öyle bir kadın yoktur. Kesin kadın kılığına girmiş erkektir.
(bkz: Bülent Ersoy)

burger king

Big King extra tercihimdir. Hem hesaplı hemde apartman gibi maşallah.

sınavda kağıt değiştiren öğrenci

Çalışan insanların hakkının yenildiği, tembeller için eğlenceli, çalışkanlar içinse üzücü bir durumdur. Öbür dünyada hesap verme durumları olacaktır o şahısların tahminimce.

bağlantı sıfırlandı

Google Chrome'da da bu sorun vardır. Yeniden yüklemedikçe düzeltmenin yolu yoktur. Ha bilen varsa de haydi buyursun. Sadece başlık kısmında meydana gelen bir hatadır bende.

çocuklarıyla pokemon izleyen baba

Alnından öpülesi baba çeşididir. Günümüzde sayıları artmakta gibi geldi bana. Yani artık dayak atanlar, içki almaya yollayanlar yok. Günümüz babaları şahane. Ah... Keşke bizde öyle baba görseydik...

sekizinci nesil geldi alem delikanlı gördü

Bizlerden mi söz ediliyor ne...

tüm nesillere kafa tutan sekizinci nesil

Ben 8. nesilim ama öyle bir girişimi denemedim, denemem.

uludağ sözlük ün inci sözlükten farkının kalmaması

Benim de sapına, hatta köküne kadar katıldığım önerme. Böyle giderse sözlük birçok yazarını kaybedip kapanabilir. Bence de fazla bir zaman kalmadı bu duruma.

sınıfça el ele verip öğretmeni ruh hastası yapmak

Diğer bir tabir ile makara yapmak. Şahsımın kimya dersinde başlattığı organizasyondur. Eğlencelidir. Hoca da pasif olduğundan bir şey dememektedir. Ne yapayım kimyadan bir şey anlamayınca yapma gereği hissediyorum. Arkadaşlarımda zaten sıkıntıdan patlıyor...

ana haber bültenlerinde film müziği kullanılması

Fox Tv'de "Bir Başkadır Benim Memleketim" şarkısı ile kapanmaktadır bülten... Bence tüm TV programları bu müzikle kapatmalı bülteni... Öyle terminatör, karayip korsanları vs. müzikleri ile değil...

pazara miniyle giden kiz

An itibarı ile acıdığım kızdır. Aptaldır.

(ALINTIDIR):erkekler hamamına giren kızla aynı muameleyi görür kanımca.(bizbilmiyorennn)

Yazar arkadaşa katılıyorum.
Hele Üsküdar'daki cuma pazarı ise sağ çıkma ihtimali olmayan kızdır...

öğrenci evinde olamayacak şeyler

Temizlik desek "cuk" diye oturur bence.

mastürbasyon yapmayı hobi edinen insan

Hangi eliyle yapıyorsa o eli diğer elinden katlarca kuvvetli olan insan. Lisede 50 kişilik bir sınıfta öğrenciyim, bu tarz kişiliklerden bolca var. Hoca mini etek giymeye görsün sağ kısım komple ayaklanır. (Ayaklanır derken her manadan söz ediyorum).

necmettin erbakan ın vefat etmesi

Allah rahmet eylesin.

hastası olunan sözler

Kısaca kamyon arkası yazılarıdır. Mesela "Yolların ustasıyım, Ebru Polat'ın Hastasıyım" olabilir. Tek kelime ile şahane sözlerdir. Ancak ne yazık ki tehlike altındadır bu sözler...

bıyıklı kızların daha sexy olduğu gerçeği

Aklıma Kanal D de yayınlanan "Çok Güzel Hareketler Bunlar" da ki havuçlu kadın geldi.

2012 taş devri

Madem öleceğiz kurtulalım az günahla göç edelim öbür dünyaya. Bu arada kıyameti hangi gezegende görürüz çok merak ettim. Kısaca çok salakça bir olay. imkansız bence

sultan sülüman ın inanılmaz mantık hatası

gül gibi hatunları kenara atıp nerede tipsiz, nerede cins biri varsa onun arkasında yer alması.
© copyright 2005 - 2026