bugün
M
mefkure meftun5 yıl önce
ema
mtv'nin müzik ödülleri için yaptığı klişeleşmiş kısaltım. oylamalar için; www.mtvema.com. bir güzel şey de ilk defa türk grupların bu oylamalarda yer almasıdır.
M
mefkure meftun5 yıl önce
ahenk
(bkz:Uyum)
M
mefkure meftun5 yıl önce
siyah
karanlığın rengi.
M
mefkure meftun6 yıl önce
dancer in the dark
konusu itibariyle sanırsın ki show tv türk filmi kuşağından bu film. ama `lars von trier` öyle bir anlatım yakalamış ki filmde sarsıyor resmen. komalara girmiştim de filmde con ef kenedi caddesinden karanfil sokağa nasıl yürüyeceğimi şaşırmıştım. `b… devamını gör
M
mefkure meftun6 yıl önce
mavi
erkek milletine bebekliğinden itibaren giydirilen ve sevdirilen renk.
M
mefkure meftun6 yıl önce
303
web tarayıcınızda göremeyeceğiniz, "yönlendirme hatası" yüzünden oluşan bir hata kodudur.
M
mefkure meftun6 yıl önce
little joe
mafya babası` big joe`'nun evlatlığı sağ kolu ve gelecekteki varisidir. dolar yeşili gözleri ve kokain beyazı bir cildi vardır.` big joe` için girdiği bir kavgadan dolayı ağzının sağ kenarında bir santimetrelik bir yırtık bulunur. bu yara ona hem te… devamını gör
M
mefkure meftun6 yıl önce
tinuviel luthien
Olley! Sonunda enn sevdiğim karakter `luthien tinuviel` i nick olarak almış bulunmaktayım. Önceden `louisa clark` ve `reyy` nicklerinde yazmış ve bazı nöronlari yanmışlar "nick değiştirmiş, sebebi neyse .s.s" diye sıçmadan önce kendi nickaltımı açıyo… devamını gör
M
mefkure meftun6 yıl önce
portrait de la jeune fille en feu
Türkçesiyle "alev almış bir kızın portresi" cinemaximum'da hâlâ gösterimde olan fransız yapım dram/romantik katerogisinde bulunan film. Film müziği yok denebilecek kadar azdı. Bunun yokluğu hissedilse de aslına bakılırsa oluşturulmak istenen bakışma… devamını gör
M
mefkure meftun6 yıl önce
plan coeur
2018 fransız yapımı çıtır, komedi, 20-30 dakikalık bölümleriyle keyifli, şu an 2 sezonuna kadar olan dizi. Küçük spoiler; Başrol oyuncumuz Elsa'nın eski sevgilisini unutamaması üzerine En yakın arkadaşları ona jigolo tutmakta ve jigolonun elsa'ya a… devamını gör
M
mefkure meftun6 yıl önce
sözlük kızlarının elleri
(img:#817625) abazalıktan bu hale gelen ellerdir.
M
mefkure meftun6 yıl önce
cam
evlere takılan,soğuktan,rüzgardan koruyan hede. ing.`kamera`
M
mefkure meftun6 yıl önce
systemsprenger
(img:#1910511) Bugün sinemada izlediğim 2 saat 6 dakikalık, 2019 Alman yapımı film. Benni sinir hastası 10 yaşında bir çocuk. Onun hikayesini keyifle izliyorsunuz, bazen heyecanla. Kötü bir film değil ama ne kattı? Bilmem. Keyifliydi. Travmat… devamını gör
M
mefkure meftun6 yıl önce
mor
duygu rengidir,mistik bir yücelik getirir,kisiye güç verir,kisinin yeteneklerini pozitif olarak etkiler ayrıca konsantrasyonu arttırır.
M
mefkure meftun6 yıl önce
i love you
seni seviyorum un ingilizcesi.
M
mefkure meftun6 yıl önce
struggle the life and lost art of szukalski
20. yüzyılın michelangelo'su denilen Stanislav Szukalski'nin hayatının ve sanat eserlerinin incelendiği kendi kişisel dökümanlarıyla da desteklenen netflix işi. biriniz izleyin de güzelse bende izliyim.
M
mefkure meftun6 yıl önce
sözlük yazarlarının elleri
Popo capsleri daha makbuldur efendim!! Boyle dolgun dolgun ohh miss!!
M
mefkure meftun6 yıl önce
gölge
saydam olmayan bir maddenin ışığın geçemediği tarafında olusan karartısı.
M
mefkure meftun6 yıl önce
aşık veysel şatıroğlu
[bkz]şarkışla[/bkz]'nın sivrialan köyünde doğmuş olan aşık insan.
M
mefkure meftun6 yıl önce
kumaş
Pamuk, yün, ipek vb. nden makinede dokunmuş her türlü dokuma.
M
mefkure meftun6 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
M
mefkure meftun6 yıl önce
the away days
istanbul'dan bir indie grubu. http://www.facebook.com/theawaydays ~ukte lock~
M
mefkure meftun6 yıl önce
fuck it ı love you
(img:#1891638) https://youtu.be/LrSX_OcpeJg
M
mefkure meftun6 yıl önce
closer
laçkalaşmış ilişkiler üzerine günümüze laf sokan izlenilmesi gereken şahane bir film.
© copyright 2005 - 2026