bugün
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri25
- yazarların buluşmak istediği yazar11
- dilbigisisi en iyi olan yazar18
- gecenin şarkısı6
- gece açlığı5
- chatgpt ile dertleşmek6
- tutunamayanlar8
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz35
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri35
- arkadaşlar hesabımı gizliyorum7
- dahi anlamındaki de yi ayrı yazmayan sevgili14
- bende eksik olan ne diye düşünmek3
- eski sevgiliyle bakkalda karşılaşmak9
- beyin sinir ve omurilik cerrahisi uzmanı3
- boyumun 2 cm kısalması28
- kızlar bakar mısınız13
- arda güler2
- flörtöz erkek iticiliği3
- tanrılar3
- chatgptyle dertleşmenin artık cidden yapılması2
- orta doğu da 4 tane ulus devlet var9
- sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel11
- sözlük yazarlarını analiz eden yazar5
- ölmek istemek ama ölememek3
- islamda namaz yoktur13
- istanbul da 2 ilçede denize girme yasağı3
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması15
- israil'e saldıran her ulus helaka uğrayacak6
- uludağ sözlük en popüler yazarını seçiyor9
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı19
- chp'nin türkiye'ye yaptıkları5
- gammazlar bakar mısınız3
- sözlük yazarlarının mastürbasyon teknikleri6
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri3
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı21
- nervio19
- bol tereyağlı iskender2
- 12 eylül 2026 suudi arabistanın vurulması8
- true'ye seksi gelmeyen kızlar3
- nişantaşı nda 36 lı tuvalet kağıdıyla yürümek8
- her ilde üniversite kurulması6
- tai lung15
- drama bağımlısı olmak3
- düş sokağı sakinleri3
- işıklar içinde yatsın3
- gammaz olmanın avantajları2
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım12
- hakaret etmek7
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması2
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
entry'ler (38)
durun gerçekmiş gibi panik yapmayın, ben pek zannetmiyorum böyle bir şey olacağını fakat gelecek partisi bir sonraki seçimde barajı geçebilecek durumda değil, popülerliği de giderek azalıyor yani güvenilir parti imajı çizmiyor.
yeniler hatırlamaz, eskiden iş armaak için sabahın köründe kahvaltıdan önce 4-5 farklı gazete alınır ve ilan sayfalarına bakılırdı ama o zamanlar bolca iş vardı, şimdi ilan internette bolca var ama iş yok, enteresan bir devirdeyiz.
erkek gücü ile kızları döverek altın madalya alma keyfi resmen, neden erkek gücü var demiyorum veya eleştirmiyorum, genetik bir şeydir herkesin başına gelebilir doğaldır ama zayıf rakiplerinin karşısına çıkmasını doğru bulmuyorum.
bir erkek gözünden çoğu kadın güzeldir zaten kesinlikle, bana da yine bir erkek gözünden kadınlar çok çekici ve estetik geliyor, erkekler ise genelde kendilerine bakmaz, kadınlar ise tırnak uçlarına kadar dikkat eder elbette güzel olacaklar.
yine zam mı geldi diye bakma gereği duyduğum başlıktır.
Diş ağrısı mı çekiyorsunuz? Benim de ağrıyordu geçen hafta hemen telaş yapmayın. Beylikdüzü'ndeki Nova Diş Kliniği'ne uğradım, hiç korktuğum gibi olmadı ve sorunum halloldu. Doktorlar o kadar tatlı ve yardımsever ki, diş ağrınız bir anda tarihe karışacak. Hem gülüşünüzü hem de moralinizi tazelersiniz. Randevu alın, ağrılarınızı geride bırakın, sağlıklı ve mutlu bir gülüşle yolunuza devam edin.
köpeklerin doğal ortamları insanların yanlarıdır, kendi başlarına yiyecek bulamazlar, avlanamazlar ve tamamen evcilleşmişlerdir. sokaklar köpeklerin doğal ortamları değildir.
doğru, belgesel tadında metinler olsa okurduk ne güzel gayet iyi olurdu.
bari 1 tane altın alsaydık da bu kadar ezilmeseydik, Türk futbolunu bitirdikleri gibi sporu da bitirdiler resmen.
ben kendim eski nesil olduğum için yeni nesil kızlar amca diyor, o yüzden yeni nesil kızları pek bilme şansım olamaz.
aslen osmanlı hanedanından çok daha fazla türk oğlu türktür, siyasi çıkar için cengizhan damadı ünvanı almak için çabalamıştır. girdiği hiçbir savaşı kaybetmemiş, ölümünden sonra ise kendisinin çeyreği kadar yetenekli bir varis bırakamadığı için koca ülke tamamen dağılmıştır.
en önemli kural karşınızdaki kişiyi övmektir. yapmakta olduğu bir işi, bir hobisini överek nasıl başardığını sormak saatlerce o konu hakkında böbürlenmesini sağlayabilir. test edilip onaylanmıştır.
rus uçağını önce düşürmekle övünüp sonra biz yapmadık darbeciler yapmış dendiğini düşünürsek gemi batırma da pişmanlık ile sonuçlanacaktır. boyumuzdan büyük işlere kalkışmamalıyız.
namazdan hemen önce Kuran'ı baştan sona anlayarak türkçe okumanızı tavsiye edebilirim bunu gerçekleştirmiş biri olarak. sonuçlarına inanamayacaksınız.
Kişisel gelişim denilen bıdıbıdıyı sevmesem de bu adamın kitapları bağımlılık yapıyor. Samimiyet mi yoksa felsefi derinlik mi emin değilim bu durumu yaratan.
bu çok normal değil mi? makyajın amacı da bu zaten bir tuhaflık yok ki.
ben tam tersini yaparım mesela, inanmadığım varlıkların yerine gözümle gördüğüm arkadaşlarımdan ve dostlarımdan yardım isteyebilirim mesela bunda anormal ne var anlayamadım.
klişeyi tekrarlayalım o zaman. evilikte son sözü hep erkek söyler ama genelde o söz " peki karıcım " olur.
hep 3-4 ittifak olsun istemişimdir, 2 ittifak arasında kalmaktansa en azından 3. bir ittifak gayet faydalı olur. Bu iki partinin yanında yrp-btp-tdp-tip gibi partiler eklenirse ittifak olarak baraj rahatlıkla geçilebilir ama tek parti olarak baraj epey zor gibi.
nedeni bilinmeyen şekilde anlamları gayet iyi olsa bile kamil, şaban, kezban gibi isimler ile anlamsız şekilde dalga geçilir ama bu soyadı üzerinde daha baskındır. yeni nesil artık anlamına bakmadan dalga geçilebilecek isimleri eliyor artık.