bugün
- sözlükler arası savaş çıksa11
- evde yapılabilecek aktiviteler4
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- ütü13
- çay içen kız10
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek3
- taşaklardan birinin kayıp olması3
- erdal beşikçioğlu8
- eğleniyormuş gibi yapan kadın2
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- aklınıza gelen şarkı sözü4
- duyulan en ilginç isim5
- oralet içen erkek5
- kalem4
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- düşün ki o bunu okuyor5
- yerinde dur3
- çaya şeker atan erkek5
- yelpaze3
- smallville'deki konuk oyuncular3
- dolma kalem3
- selam sözlük2
- akraba evliliği2
- yıkık yazarlar4
- doa otomatı3
- uludağ sözlük çeteleri9
- latte içen erkek4
- anın fotoğrafı14
- patates kızartması4
- ona bir şey söyle13
- telefona cevap vermeyen kız3
- gece ormanda birisi tarafından takip edilmek3
- oturunca göbeği kat kat olan kız3
- köpektapar2
- en boktan on yıl7
- bik bik bik bik bik bik diye öten horoz2
- mehdi nereye inecek sorunsalı3
- en gey özelliğiniz3
- gocu bak bi5
- ayrılık8
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- siyah2
- galatasaray5
- iq düşüren şeyler3
- aylık 425 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- sözlü kızları cinsel ihtiyacını nasıl karşılıyor3
- galatasaray 3 rennes 32
- gocu ben gocu2
- manifest grubu2
- canım adanalım2
entry'ler (12)
Bir erkekte aranan en önemli şey kesinlikle ilgilir. Karakter diyorsunuz, zeka diyorsunuz iyi hoş da adam çok zeki ama sana köpek çekiyor. Napıcan? ya sevmiyor ama çok güzel denklem çözüyor be namussuz mu diycen? ilgidir o ilgi. ilgi olmazsa duramazsın.
Hayatı boyunca üzülme riski en aza inen, şanslı insan tipidir bana göre. Bir insanı hayatının merkezine koyduğunda üzülebilirsin, kırılabilirsin vs. ama hayvanlardan medet ummak bence her zaman daha risksizdir. Bu ne kadar tercih edilebilirdir, orası tartışılır.
Gerçekten bu ağrı kadar etkili başka bir ağrı daha var mı bilemiyorum. insanın iflahını kuruttuğu yetmiyor, cenin gibi bütün gün iki büklüm dolaştırıyor. Genelde bu rahatsızlık mide koruyucu ve benzeri haplarla yoluna sokulabiliyor. ilaç alındığında daha da artması durumunda mide koruyucu ikiye çıkarılabilir. Keşke doktorum bunu bana acile kaldırılmadan önce söyleseydi...
Cahile cahil demek ne zamandan beri yobazlık sayılıyor? Şimdi ben tonlarca kitap devirirken konferans konferans gezip her görüşe kulak kabartırken sen orada yav kardeşim bunlar hep amerikanın oyunu, kürtler şöyledir, onlar, bunlar diye bağırırsan tabii ki de sen çomar olacaksın ben mi olacağım? O gözlüklerinizi çıkarın ve düşünmeye çalışın vallahi çok kolay.
insanlar değişmeyi isteyebilir, çaba gösterebilir ama değişir mi bilinmez. Sanırım bazı şeyler pek irademize bağlı olmayıp kendiliğinden işliyor.
Kız veya erkek, bir insanı inançlarına dayanarak aşağılamak vasıfsızlıktır. Böyleleri genelde her şeyi ben bilirim, bi ben akıllı gerisi hep salak tiplerdir. Saygı göstermek/gösterebilmek önemli
En güzel, en güven verici ruh halidir. Evet zamanında o hataya düşülür, eski sevgili hunharca stalklanır, her bir yeni gelişmede yedi sülalesine sövülür. Ama zamanla o merak söner, artık sana huzur veren şeyleri keşfetmeye başlarsın. Acı da yaşanmalı elbet ama ...
Bir arkadaşım vardı, sevgilisi kapanınca kıza ısınamayıp ayrılmıştı.
bundan ilerisi yatakta osuran kız arkadaş. Bazı yakınlıklar uzakken daha güzel sanki, bilemiyorum.
Gamsızlığın tanecikli halidir. Nefret edilesi suratına kusulası insan. Ulan hiç mi borcun yok? Hiç mi alttan dersin kalmıyo? ne bileyim akbilin de mi bitmiyo ey insafsız bi beş dakka düşün lan
sanırım artık onu eskisi kadar sevmiyorum ve bunun suçlusu ben değilim. Keşke ben olsaydım
yenilesi kıvamda olan duş jelini koklayıp kendinden geçmek. Şahsen dozu ayarlayamayıp tadına bakmışlığım vardır. Tadı kokusu kadar başarılı değildi ne yazık ki.