bugün
M
maskelibalo11 ay önce
cılga
(img:#2442628) dağlık arazilerde patika yol.
M
maskelibalo1 yıl önce
hangi yazar gözünde nasıl canlanıyor
kalasnikov: Ukrayna sevdalısı, istanbulda yaşayan üniversite öğrencisi. Baby face bir tipi var. Boyu kısa. Sigara kullanıyor. Sevgilisi var ve onu çok seviyor. Ona karşı çok ilgili. Kıymeti bilinesi duygusal bir arkadaş.
M
maskelibalo3 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
M
maskelibalo3 yıl önce
geçmişten bugüne uludağ sözlük
uludag sozluk birinci gazoz ligi günlerinden kalma bir fotoğrafla eski günleri özlediğim başlıktır. (img:#2266271)
M
maskelibalo5 yıl önce
mustafa yumlu iticiligi
M
maskelibalo7 yıl önce
mart ı şerifiniz mübarek olsun
M
maskelibalo7 yıl önce
14 şubat 2019 galatasaray benfica maçı
Zevk almaya bakacağımız tecaşdğdşd mücadele.
M
maskelibalo7 yıl önce
türk sinemasında efsanevi replikler
- sen niye hiç konuşmuyorsun üzeyir abi? + bir ara çok konuştum, faydasını görmedim, bıraktım.
M
maskelibalo7 yıl önce
zeki kuneralp
Aynı zamanda yine büyükelçilik yapmış selim kuneralpin babası (bkz:Babadan oğula nesil heralde bunlar) Yılmaz özdil, hakkında şu hikayeyi paylaşmış: Ali camel Çocuklarını ingiltere'de bırakıp istanbul'a döndüğünde, ikinci evliliğini yapmıştı. Ke… devamını gör
M
maskelibalo7 yıl önce
gemi
su üzerinde hareket edebilen taşıtların genel adı.
M
maskelibalo7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
M
maskelibalo7 yıl önce
trendyoldaki manken dayı
(img:#1793429) Akp ilçe teşkilat toplantısı çıkışı fotoğrafı çekilmiş gibi görünen dayıdır.
M
maskelibalo7 yıl önce
yazarların şu anda yaptığı şeyler
Kıymalı pide eşliğinde ayran.
M
maskelibalo7 yıl önce
iyileri sikiyorlar
(img:#1783417)
M
maskelibalo7 yıl önce
her şeyin farkındayım ve bu halden memnun değilim
serdar ortaç'a ait bakış türüdür. her klipte ortaya çıkar. (bkz:umut sarıkaya)
M
maskelibalo7 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
M
maskelibalo7 yıl önce
nerede olmak isterdin
(img:#1765104)
M
maskelibalo8 yıl önce
herkese kardeşim deyip sürekli nargile içen genç
(bkz: abdülhamid kayıhan osmanoğlu) Bu tip, tam bir yaralı şişman.
M
maskelibalo9 yıl önce
gözlüklü ve sakallı
gözlüklü ve sakallıyım ikisi bir ben etmez bunların, bakmıyorum bile kanala.
M
maskelibalo9 yıl önce
hayat mümin bir gence güzeldir
hayatın, allah'ın emirlerine uyarak yaşayan gence güzel olmasıdır. insan gençliğine güvenmemeli, günahlı yollara dalmamalıdır. (img:#595156)
M
maskelibalo9 yıl önce
flört haramdır
Sevgilileri görünce ve sevgilim olmadığını hatırlayınca söylediğim şeydir.
M
maskelibalo9 yıl önce
kadın dediğin erkeğin elinin kiridir
evet efendim... kadın dediğimiz, yani annelerimiz hariç diğerlerinin zekaları yarım olduğu ve şahitliklerinin bile geçersiz sayıldığı cinsin erkeğin elinin kiri olması durumudur. özellikle son nesillere baktığımızda bu iddiamı doğrularcasına bir ahl… devamını gör
M
maskelibalo9 yıl önce
demini almis cumleler
Insanin icine oturan cumlelerdir. Ismini hatırlayan son kişi öldüğünde hiç yaşamamış olacaksın.
M
maskelibalo9 yıl önce
meriç üretim merkezi
(bkz:barkın a o konuda ben de kırgınım) (bkz:üzüleceğin bir hareket yapma burcu) diye konuşan ve kızların en yakın arkadaşı olup da sevgililerinin hayatını berbat eden `meriç` lerin üretildiği yer. (bkz:powered by umut sarıkaya)
© copyright 2005 - 2026