bugün

entry'ler (1749)

moderasyon üzerine birkaç söz

Bu saatten sonra, bu sikik sözlükte yazacağımı sanmıyorum, öncelikle onu belirteyim.
isteyen çaylak yapabilir, umurumda değil açıkçası.
Çaylak yapıldım, çaylak yapılmayı siktir et, daha öncesinde bilmem kaç kez geldi başıma, onu da umursayacak değildim fakat, çaylak yapılma nedenimin, tünaydın aşşağılık kadınlar adlı bir başlık açmamdan dolayı olduğunu öğrendim.
Entryler ironiydi, linç tayfası gelmeden önce onu belirteyim de, hadi ironi olmasın, sizi mi kıracağım amk.
Aynı başlığın bir benzerini, günaydın aşşağılık erkekler olarak açıp, bol bol entry giren bir tek hücreli yapmış, ben de onu şikayet ettim ama siktiğimin moderasyonu cevap bile vermeden bu şikayeti kapatıyor.
Nasıl bir şerefsizlik arkadaş bu? Mantıklı cevabı olan bir kişi gelip açıklama yapsın.
Ekran görüntülerini de birkaç saat sonra koyacağım, hesabı silmek gibi bir derdim yok, o da entryler var, geçmiş anılar var, ondan dolayı. Bu sözlükte daha fazla yazmayacağımı belirtmiştim zaten. Son entrymde ekran görüntülerini koyacağım, hepsi bu.
Neyse, bu entry de bu kadar.

günaydın sözlük

Günaydın, uykusuzluğumun üçüncü gününü de açmış bulunmaktayım.

martin haydigel

Çaylaklık süresi bitmiş olan user.
Sözde kadınları aşağılayan entryler girdiği için çaylak olmuşum.
Bakalım bu akımın anası olan, feminazi zalbert ne olacak. Zira kendisi benim girdiğim entrynin bin katı entry girdi bu tür konularda, erkekleri aşağılayan.

ben kemal geliyorum

Ben Kemal, bu seçimde de gelemiyorum

yemek yapan erkek

Kimseye muhtaç olmayan, kendi işini kendi halledebilen, benim de içerisinde bulunduğum gruptur.

kadınların karaktersiz olduğu gerçeği

T: Erkekler karaktersizdir diye çığıran bir yazara gıcıklık olsun diye girilmiş olan entrydir.
Esasında kimin karakterli olduğu, kimin olmadığı, karakterin ölçütü de kime göre neye göre değişeceği bilinmeyeceği, ve kimsenin haddine olmadığından, kadınlar da, erkekler de, kendine öre karakterlidir veya değildir, kimseyi ilgilendirmeyen durumdur.

açık giyinen bir kadının cennete gitme ihtimali

T: Cennetteki köşkünü almış, ihtimali %100e çıkartmış moronun açmış olduğu başlık.

ne kadar boş insanlarsınız yaa

Birileri boş boş entry irerken, geceden beri tasarlamam gereken 1 web sitesini hallettim ve satmam gereken kişiye teslim ettim, bir diğerine başladım, o sırada bir kitabın 120 sayfasını okumam gerekiyordu onu hallettim. Ne boş kadınlarsınız yahu? Biz burada işimizle gücümüzle uğraşırken oturup millet hakkında saçma sapan entryler giriyorsunuz. Çoh ayıp çoh.

kadınların karaktersiz olduğu gerçeği

Birçoğu için doğru olandır diyelim de, birileri çıkıp genelleme yapıyorsun derse, hayır genelleme yapmıyorum, birçoğu için dedim gibi saçma bir açıklama yapabileyim.

şiddete meyilli erkekleri tercih eden kadınlar

(bkz: dark triad)

günümüz kızlarının kaşar olması

(bkz: hipergami)

the red pill

Ya gerçekler ile yüzleşmeye korkan erkekler, ya da kadınlar tarafından sözde laf atılıp, maskülen erkek görünce istenilen, taşlanan bir sistem

yukarıdaki yazarın yaşını tahmin et

27 olma ihtimali yüksektir.

hem yatakta hem siyasette söylenen bir söz

ezanlarımızı su... Pardon o başka bir başlığın konusuydu.

reddeden kızın peşinden koşmak

T: Gururu olmayan insanın yapacağıdır.

üstteki yazarın ismini tahmin etme

Suat olabilir.

kadınların aldatma sebepleri

Kadın ilişki içerisinde mücadele ister, gerginlik ister. Her dediğini yapan, hep peşinde dolaşan, kadının kölesiymiş gibi davranan bir erkek, ilişkiyi monotonlaştırır, ve aldatılır.
Kadının her istediğini yapıp, oyun hamuru misali kendi hayatını kadına teslim etmeyeceksin.
Kendi değerlerini, kadının üstünde tutmayacaksın. Herkesin belli bir çizgisi var, ve bu çizgiyi kimse aşamaz.
En önemlisi, kadın senin hayatının amacı değil, odak noktası değil. Amacına doğru yürüdüğün yolda bir arkadaş, yoldaş.
Böyle yaparak kadını sıkmayacaksın.
Ek olarak, bunları yapan erkek aldatılmayı hak etmiştir gibi bir şeyler anlamayın götünüzden, ne olursa olsun, bir tarafın diğer tarafı aldatması şerefsizliktir, karaktersizliktir.

yılın en çok entry giren yazarı olmak

işsizlerin başını çeken olmaktır.

pure purple violet

Suç kendisinde değil, onu yükseklere çıkartanlardadır.
Yazmayın arkadaş, milletin bir taraflarını kaldırıp daha sonrasında şikayet ediyorsunuz.
Türk erkeğini biliyoruz maalesef, hiçbir özelliği bulunmayan kadınları bile melek yerine koyup tapıyorlar, kadınlar da haliyle kendini bir şey sanabiliyor.
T: insanların çok fazla taptığı kadın yazarlardan biri.

sözlük yazarlarının sevdiği yazarlar

tengir budun
rumeli71
Kemalist Teorisyen
Kartoncu
Bezbebek
Sutlu cilekli
Otopsi raporlari
simiago
Frank luahahahahaha...