bugün

entry'ler (168)

hafta sonu evde oturan insan karizması

bende de var bu karizma. turknet de var zaten. açıyorum film dizi, istediğim gibi takılıyorum. yeme içme de cabası.

ziganadan toroslara

zigana tüneli sayesinde artık anadolu bağlantısı sağlandığından türkü gerçek olmuştur. cengiz holding sayesinde.

sahilde bisiklet sürmek

eskiden yapardım bunu. şimdi binbinle geziyorum.

cengiz holding

görsel

bu sabah nasıl uyandınız

mutlu uyandım. ev arkadaşım kahvaltı için dominos'tan kahve ve pita almış.

b the beginning

turknet aldığımdan beri netflix'teki tüm animeleri izlemişimdir. bu da aralarında en iyilerinden biri. ikinci sıradaysa ajin var.

mesleki ve teknik anadolu lisesi

mazıdağı'ndaki okulda eti bakır öğrenciler için mesleki eğitim setlerinden oluşan bir eğitim atölyesi kurdu.

cengiz holding

görsel

saiki kusuo no psi nan

netflix'te gördüm, harika anime. turknet de var. bölüm sayısı da fazla. izlerim bayram boyu.

turknet smartyfi

turknet gigafiber kullanıcılarına özel.

öğrenci evi menüsü

bu bayram dominos oldu. ne varsa aldım. kendimi şımartmam lazım biraz.

bayramın ilk günü

güzeldi. çocuğa defacto'dan aldığımız bayramlıkları giydirdik, çok yakıştı. gitti dedesenin, nenesinin amca, hala, dayı, teyze kim varsa ellerini öptü, baya da harçlık topladı.

trafikte kavga etmek

her gün görüyorum insanlar gergin, hem de çok fazla. aslında herkes sabah trafiğe çıkmadan bir phytorelax alsa böyle şeyler olmaz. değer mi biri arkandan korna bastı diye kavga etmeye?

kadınlardan aşırı çekinmek

eğer bir aşk itirafı planlıyorsanız öncesinde bir phytorelax alıp rahatlamak iyi olabilir. özgüven için işe yarayabilir.

özgür bursalı

"Vatana millete adanacak bir ömrümüz var onun için adayız. Türkiye'yi o uğursuzlara NATO'culara, gericilere, bölücülere, rant peşinde koşanlara bırakmayacağız. Vatan Partisi meclise girecek ve Ankara kalesine Türk bayrağını çekecek." demiştir.

plansiz alisveris

defacto'ya gittim. birkaç parça bir şey alacaktım, ama kararsız kalıp planladığımdan daha fazlasını aldım. bazen planın olsa da kalp dinlemiyor işte.

akp makarna gönderiyor chp süt

halk artık bunlara kalmıyor. vatan partisi bence çok daha samimi.

uykusuzluğun başa bela olması

phytosleep ile çözülebilecek bir sorun aslında. artık her şeyin kolay bir çaresi var. kullanmak lazım.

soğuk algınlığına öneriler

önlemek ve hadi biraz yakalandın diyelim, daha iyi hissetmek için ben de phytorelief önerebilirim.

eti bakır

deprem bölgesinde tüm cengiz holding kuruluşları gibi istihdama katkı sağlayan adımlar atmıştır. yeni sözleşmeli ve kadrolu işçileri bünyesine katmıştır.