M
magensium979 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
M
magensium979 yıl önce
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
M
magensium979 yıl önce
köpeksiz hastane istiyoruz
O zaman cerrahpaşa diyorum. O kadar çok kedi varki köpekler giremiyor amk. Parsellemişler amk. Hee kedileri besleyen ve sonrasinda ameliyatlara giren hocalara ne demeli onu bilemedim.
M
magensium979 yıl önce
köpeksiz hastane istiyoruz
O zaman cerrahpaşa diyorum. O kadar çok kedi varki köpekler giremiyor amk. Parsellemişler amk. Hee kedileri besleyen ve sonrasinda ameliyatlara giren hocalara ne demeli onu bilemedim.
M
magensium979 yıl önce
erken kalkmak
çeşitli nedenlerden dolayı günün erken saatlerinde kalkma durumudur. muhtemelen telefonun alarmı kurulur ve olabilecek en kötü şarkı zil sesi secilir. haliyle ismail yk dan 'allah belanı versin' Saat 06:00 alarm çalar... allah belanı versin al… devamını gör
M
magensium979 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
M
magensium979 yıl önce
anın görüntüsü
M
magensium979 yıl önce
anın görüntüsü
M
magensium979 yıl önce
anın görüntüsü
M
magensium979 yıl önce
anın görüntüsü
M
magensium979 yıl önce
M
magensium979 yıl önce
anın görüntüsü
M
magensium979 yıl önce
M
magensium979 yıl önce
istanbul
Taşı toprağı altın sayılan.Dünya tarihinin baş rol oyuncusu.Medeniyetler beşiği.15 milyonluk nüfusu ile Türkiye nin en büyük şehri ayrıca çoğu ülkenin nüfusundan büyük şehir ülke.
M
magensium979 yıl önce
anın görüntüsü
M
magensium979 yıl önce
istanbul sinop arası için en iyi otobüs firması
metro dışındaki diğer firmalardan biri olmalı. metro ya asla binmem. özsinoplular diye firma var mı acaba merak etmekteyim.
M
magensium979 yıl önce
M
magensium979 yıl önce
anın görüntüsü
M
magensium979 yıl önce
sözlük yazarlarının kendi çektiği fotoğraflar
M
magensium979 yıl önce
sözlük yazarlarının telefon ana ekranları
(img:#937969) Hadi baylar bayanlar, başlıktan belli herşey.
M
magensium979 yıl önce
anın görüntüsü
© copyright 2005 - 2026