L
luo ran9 yıl önce
herkesin hayali olup da asla yapılamayan şeyler
her insan evladının hayal ettiği ama ya göt yemediğinden ya da şartlar elvermediğinden yapılamayan şeylerdir. 1- sırt çantasını alıp amına korum diyerek yollara düşmek. 2- şehri bırakıp köye yerleşmek. 3- hollanda'da redlight ziyareti yapmak. 4- … devamını gör
L
luo ran9 yıl önce
her aramayı ağaca dönüştüren arama motoru
faydalı olacağını düşündüğüm proje. oturduğumuz yerden ağaç dikmek daha doğrusu katkıda bulunmak kulağa hoş geliyor.
L
luo ran9 yıl önce
bu dünyada paylaşamadığımız şey nedir
L
luo ran9 yıl önce
sefalet
Yoksulluk,yoksulluk sıkıntısı.
L
luo ran9 yıl önce
sefalet
L
luo ran9 yıl önce
sefalet
L
luo ran9 yıl önce
sefalet
L
luo ran9 yıl önce
sefalet
L
luo ran9 yıl önce
sefalet
L
luo ran9 yıl önce
sefalet
L
luo ran9 yıl önce
sefalet
L
luo ran9 yıl önce
sefalet
L
luo ran9 yıl önce
deve kuşu
en büyük kuş. salak bir kuş uçamıyo bile..
L
luo ran9 yıl önce
insanlar
Kurbanın 3. ve son albümü. ağla ben cennet insanlar sakın söyleme suç bende uyut beni yine yok zor güzel
L
luo ran9 yıl önce
sözlük yazarlarının hayalleri
(bkz: hayalle yasayan kazurat icinde ölür)
L
luo ran9 yıl önce
sokak kedileri
hava şartlarının kötüleşmesiyle beraber yardımınıza ihtiyac duyan kediciklerdir. herkesin artık yemeklerini çöp kenarına koymasıyla aç kalmaktan kurtulabilirler. o da olmadı bi kaba süt koyup birazcık ekmek dograyıp besleyebilirsiniz bu hayvancıkları… devamını gör
L
luo ran9 yıl önce
bu gözlere iyi bak
(img:#1483296) Bu gözlere iyi bak! Yücel… Hataylı. Uzman çavuştu. 2011'de Şırnak idil'de arazi taraması yapıyorlardı, 20 kiloluk elyapımı bomba uzaktan kumandayla patlatıldı, havaya uçtu. * Vücuduna elektrik verilmiş gibi hissetti. Bacağını yokladı,… devamını gör
L
luo ran9 yıl önce
insanların iğrenç olması
doğrudur. insan kanserdir. yaşlılık, hastalıklar, meteorlar, depremler ve doğal afetler de bu kanseri temizleyen ilaçlardır.
L
luo ran9 yıl önce
lys
lys, lisans yerleştirme sınavı. 2010 hazirandan itibaren yeni öss'nin ikinci devresi. `ygs`den sonra yapılacak olup, 5 ayrı sınavdan oluşacak. lisansa yerleştirme sınavları'nın matematik, geometri sınavı (lys 1) - fen bilimleri (fizik, kimya, biyoloj… devamını gör
L
luo ran9 yıl önce
bitiyoruz
Son yakın.
L
luo ran9 yıl önce
bekir bozdağ
23. dönem yozgat milletvekili. (bkz:akp)
L
luo ran9 yıl önce
düzen
hatunları bir bir elden geçiren insanlara düzen insan denir. (bkz:karı düzmek)
L
luo ran9 yıl önce
sözlük yazarlarının istekleri
kişinin sözlük yazarlarından istekleridir. misal, ''boşu boşuna'' ya da ''boşuna boşuna'' ismiyle bilinen parçayı `derya tuna` nın sesinden yıllardır arıyorum. bulamıyorum sevgili dostlarım. her gün internette geçirdiğim zamanın 1/3 ünü buna ayırm… devamını gör
L
luo ran9 yıl önce
tüketim canavarı
en az trafik canavarı kadar zararlı olan mevcut düzenin doğurduğu bir canavar. kapitalist düzenin sonucunda bir bakmışsınız ihtiyacınız olmayan kıyafetler, arabalar, yatlar almışsınız. ya da kredi kartı borçlarınız hiç sıfırlanmıyordur işte tüketim c… devamını gör
© copyright 2005 - 2026